Очищення. Вода міцелярна.

...Як я раніше жила без міцелярної води? І гадки не маю. Наше знайомство з чудо водичкою з міцелами розпочалось у далекому 2011 (якщо мені не зраджує пам'ять). З того часу я змиваю макіяж лише міцелярною водою . Ну так, зізнаюсь, бувало, що грішила всілякими лосьйончиками та молоками - то ж завжди рука до нового тягнеться - але як вірна подруга поверталась до міцелярок.

...Пам'ятаю, ніби сьогодні. Першу міцелярку я купила в аптеці. Це була La Roche Posay, до речі, одна з моїх улюблених фірм аптечної косметики. Навіть важко сказати скільки баночок я використала - ну понад 5 точно.



Історичного фото першої баночки Ля Рош не буде.Тоді я ще не знала, що вестиму блог.  Фото з Інтернету. 


Враження.  Міцелярна вода від  La Roche Posay ну дуже крута. Змиває макіяж без розводів....ну хіба треба стерти суперстійкий олівець чи туш, то так, доведеться попаритись і потерти трохи. А звичайний денний макіяж змиває на ура. Щодо економії - стандартної баночки 200 мл  мені вистачало приблизно на два- три місяці. Все індивідуально. Зараз продається й величезна 400 мл банка міцелярки, її має вистачити на більше часу. Але і коштує вона дорожче. Власне, ціна і стала тим визначальним фактором, через який я перестала купувати Ля Рош. 

...Тим паче я доволі швидко знайшла заміну дорогій чудо-водичці. Міцелярну воду від Garnier.


  Швидко і гарно змиває. Без слідів. Нічим не пахне, що дуже важливо. Не сушить шкіру (це до речі, одна з дуже великих переваг міцелярок). І ціна пристойна ( я ще памятаю час коли ця водичка коштувала 30 гривень). Тепер 70 грн....а то й вище. Але за такий об'єм....400 мл ...і така ціна, то просто знахідка. Тим паче, багато бюті-блогерів її вихваляють. 

...Але Я була б не Я....якби одного разу не зазирнула в watsons і вирішила купити не звиклий Garnier, а міцелярний розчин від Loreal. Ну думаю чому б і ні..Ціна приваблива....І консультантка переконувала, що ця вода краще змиває ніж Garnier....ну я звісно спокусилась і купила.



Міцелярка від Loreal також без запаху. Змиває макіяж так само добре як і інші. Обєм 200 мл. Ну про якість нічого сказати....нормальна...Але що мене дуже не подобається...це дозатор на крищці. Або я безрука, або не вмію наливати, але засіб з баночки дуже сильно виливається....не можу розрахувати комфортну дозу для себе)))) Може це я дуже привереда. Але з Garnier та La Roshe Posay такого й близько не було. Я навіть подумати не могла, що це може стати проблемою.

...Висновки. Міцелярки, безперечно, кращий варіант для зняття макіяжу. Я точно ще раз куплю міцелярну воду від Garnier. А ось Loreal  рекомендую змінити дизайн баночки. Бо через дурний дозатор моя перша баночка цього засобу стала останньою.

Для довідки.

Особливість міцелярної води в тому, що в її складі немає агресивних компонентів (наприклад, ПАР). Зовнішній вигляд цього продукту нічим не відрізняється від звичайної води, але її особливість в наявності міцел - ефірів жирних кислот. При контакті з шкірою вони руйнуються і очищають пори, видаляють всі забруднення. Але найголовніше те, що при цьому не виникає алергічної реакції і роздратування. Це абсолютно безпечний засіб, незамінний для чутливої​​, проблемної шкіри, а також для тих, хто очищає шкіру без використання води. Як і звичайна вода, міцелярна вода не має ні смаку, ні запаху, а потрапляючи на шкіру, миттєво забирає весь бруд, не завдаючи шкоди епідермісу.Звичайно, переваг міцелярної води багато, але підходить вона не всім. Так як спочатку даний продукт був призначений для осіб з ніжною чутливою шкірою, власницям жирної шкіри варто відмовитися від використання цієї водички. Інакше можете відчути неприємну плівку на обличчі після використання продукту.

А яка ваша улюблена міцелярна вода? І чим ви змиваєте макіяж? Пишіть...
Ваша Ula-la.

Share:

2 коментарі

  1. Я також змиваю макіяж міцеляркою :) Мала Гарнієр та Грін Фарм, а ще Нівеа, планую спробувати La roche posay, бо їхні засоби класні дбають про мою не надто ідеальну шкіру.
    http://glamorousowl.blogspot.com/2015/09/loreal-true-match-concealer.html

    ВідповістиВидалити
  2. а я собі купила маленьку Garnier. Бо в мене не вистачило б терпіння використати таку велику ємність.

    ВідповістиВидалити