Що там у вас на губах?


Я зрозуміла, що дорослішаю, коли виявила у своєму косметичному арсеналі більше помад ніж у своєї мами. Раніше у мене були десятки блисків, безбарвних лаків для губ, бальзамчиків, але ні-ні-ні! Жодної помади, то ж для старих. ..тим паче червона….а бордова?то не обговорюється. Але минає час….і все змінюється) В мене взагалі зараз перебудувалось мислення і стиль, і все на світі…те, що раніше б ніколи не вдягла, нині ношу зі задоволенням. Те ж саме стосується і помад…бо помади, треба вміти носити, як капелюшок….(якого я раніше також дуже цуралась).



…Це був невеличкий ліричний вступ. А тепер до діла. Хочу вам розказати і показати мої улюблені і не дуже помадки. Також далі огляд двох олівців для губ, який я нащодавно обзавелась. Цікаво…гортайте далі.



…Знайомтесь мій невеликий осінній арсенал губних помад і олівців.

Mary Kay –lip liner (neutral) – понад 100 грн

Летуаль – Lingerie Satine 206 balconnet – 89 грн

Maybelline-Color sensational (CHOCO Cream-715) Ціну уточняйте. Я купувала зі знижкою.

Inglot – AMC Lip Paint 58 – приблизно 250 грн

Перед кожним нанесенням помади, я наношу на губи коректор або консилер.

 На такі безколірні губи краще накладати помаду. І колір виглядає такий як має бути, а не змазаний. Але треба врахувати, що після кожного такого обезколірування (знову якесь нове слово) губ, їх треба зволожувати. Зазвичай, у цьому мені допомагає масло для губ від NIVEA, або будь-яка гігієнічна помадка, яка трапилась під рукою.

На цьому фото на мені  олівець Mary Kay –lip liner (neutral) і лише він. Якщо так і залишити губи виглядають матові, що зараз актуально. Доволі цікавий відтінок виходить. Фотоапарат, на жаль, не передає справжнього кольору, а він скоріше більше до коричневого відтіняє. Виходить дуже по- осінньому. Але олівець дуже сушить губи. Тому я не часто ризикую виходити в люди лише з ним …мені завжди здається, що шкіра на губа почне кавалками відлущуватись) (звучить як страшний сон).

Maybelline-Color sensational (CHOCO Cream-715) Моя остання літня покупка. Омріяна нюдова помада. Покупка під пливом YOU TUBE. І розчарування…бо вкотре переконуюсь, що мені не личать такі ніжні помади. 

Зі всіма бежевими, ніжно рожевими пудовими відтінками я роблюсь як «моль». І жодної радості і краси, така помада мені не приносить. На YOU TUBE блогери запевняли, що саме цей колір ніжного крему підійде абсолютно і брюнеткам і блондинкам. Ага..підійде….всім, но не мені….Я довго крутилась в Космо, на помадку якраз була акція – і я не втрималась. Але вдома зрозуміла, що зробила помилку) Тому, якби хтось хотів, можу спрезентувати комусь такий нюд, кому більше личитиме))) Пишіть в коментах. А..забула…Сама помада дуже класна. Гарно зволожує губи, гарно лягає – не комками. Але тримається за щастя дві години, це якщо не їсти і не пити.


І щоб ця помада не лежала без діла, а інколи виконувала свою функцію, тобто мене прикрашала, я комбіную її з олівцем від Мері Кей. Ось, що з того виходить. Знову ж таки, колір виходить кремово-шоколадний, а фото він якийсь непонятний. Ну повірте мені на слово, що колір гарний.



Рухаємось далі.


Мій маст-хев на осінь, який я купила навесні – помада від Inglot – AMC Lip Paint 58. То одне з того ліпшого, що було в мене – розкішний колір бордо з фіолетовим відливом. Я не впевнена, але колір дуже схожий на модний нині «марсала». Тому хто страждає за тим кольором як і я, ця помадка має вам сподобатись. Окрім кольору, в неї ще чимало переваг. Помада, попри те, що схожа на густий блиск, гарно тримається на губах. А якщо ще додати олівець, то взагалі «бомба». Напевно, за рахунок консистенції, не залишається на зубах. Тримається довго, якщо не їсти і не пити…А якщо і їсти і пити – то скуштувати доведеться і помаду (все закономірно), але вона настільки пігментована, що навіть після ситного обіду ваші губи виглядатимуть злегка рожевими (ніби підмальованими).




І моя остання покупка.
Летуаль – Lingerie Satine 206 balconnet. Олівець з тої серії, що я називаю «дешево і сердито». Ціна – супер 90 грн, якість – супер, мякий, гарно промальовує, не залишає по собі жодних крупинок. А колір…просто неймовірний. Якщо ще не маєте такого в колекції – придивіться до цього.




До речі, я вам ще не показала своєї улюбленої нюдової помади зі серії «за копійки, але дуже класна» від AVON. На момент написання посту, помада закінчилась і я не посміла фоткати ту вбогість. Єдине найближчим часом, я збираюсь купити ще одну таку ж, а тому зроблю окремий пост про неї) Вона моя улюблениця, тому на це заслуговує…хоча і вона мене в дечому розчаровує) Нема ідеалу в цьому світі помад)

До нових зустрічей. Розповідайте про ваші улюблені помадки на осінь та зиму. Радо побалакаю) Ваша Ulja-la.








Share:

8 коментарі

  1. Чудовий арсенальчик))
    Я маю теж вже певну колекцію) Люблю Інглот, але в мене гелева формула, ще Ельф маю теж хороші, словом, треба теж такий пост робити :)

    ВідповістиВидалити
  2. З часом ставлення до різних косметичних засобів, колись я теж навіть подумати не могла, що обожнюватиму помади :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ти мене тут трохи просвітила, нових всяких словечок начиталася! :) Дякую! Цікаво і для мене навіть дуже "на разі" бо вже близько місяця не можу вибрати помади, бо до того весь час блисками користувалася. А зараз якраз "дозріла"! :)

    ВідповістиВидалити
  4. А я вважала, що то тільки мені не підійшов той нюдовий відтінок CHOCO Cream-715, який "пасує абсолютно всім". Теж розчарування покупкою під впливом youtube... Але сама помадка дуже приємна і комфортна. Використовую її зараз як таку собі базу, а зверху наношу рожевий блиск для губ.
    Ще хочу спробувати матову серію від голден роуз. Може хоч там знайду свій ідеальний нюд)

    ВідповістиВидалити
  5. Прикольно)))
    Как раз ищу жене подарок на день рождения - выберу помаду)

    ВідповістиВидалити