Inglot консилер під очі. Ні темним колам...

...Відколи я роблю денний макіяж...а це майже щодня вже впродовж 10 років...я обходилась без консилера під очі. Але одного прекрасного дня я зрозуміла, що сильно потребую такої чудо -штучки)) яка б легко та швидко маскувала темні кола під очима та дрібні погрішності шкіри.

Наразі, я ще в пошуках ідеального консилера....Точніше...я вже його ніби  знайшла, але чекаю поки на сайті, де я замовляю косметику, з'явиться потрібний колір. А тим часом розповім про консилер від польської марки IGLOT. Він в мене також у фаворитах.




ЧОМУ ТАК... 
Не надто плотний, але добре маскує. Доволі рідкий, але гарно лягає на шкіру. Важливо, не забивається у маленькі зморшки. І дає ефект легкого підсвічування, візуально висвітлює шкіру. Принаймні таке враження в мене склалось. 



ЧОМУ НІ...
Мені не надто подобається такий формат засобів....Я трохи економістка, що стосується косметики. І якщо мені щось сподобалось, то я люблю використати засіб до останньої краплинки. З таким тюбиком це зробити неможливо ...і це печально))) Крім того не видно коли закінчується засіб....і не можливо проконтролювати коли вже час  бігти в магазин по новий засіб.

Д.С. Я трохи пофоткала консилер в дії, але світлини не передають ефекту))))





ЦІНА...
В брендовому магазині я віддала за цей засіб 270 гривень. Трохи кусюча ціна.

До речі, вистачило цього консилера менше ніж на два місяці. За умови майже щоденного користування.

....А яким ви консилером користуєтесь?






Share:

2 коментарі

  1. Осоисто мій фаворит це L'oreal true match concealer. Перевірено на собі :) http://glamorousowl.blogspot.com/2015/09/loreal-true-match-concealer.html

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую) Не пробувала, але чула різні відгуки про нього.

    ВідповістиВидалити