Тест-драйв. Irene Bukur біо-лак professional. 5 днів на нігтях.




Цей лак мені дістався від моєї подруги-блогера Олі . Яка написала розгромний пост, про те, що цей лак не сохне, облущується і взагалі не вартий тих грошей, що коштує. Довіряй, але провіряй. Я забрала лак на тест-драйв. І дуже задоволена.



Лак у величезній банці. 15 мл. Хто уважно читає мої пости, то знає, що я не надто люблю такі формати, бо як показує досвід, лаки мають здатність засихати і швидко набридати. Тому, я волію мати багато кольорів у маленьких баночках. Але по дизайну, лак Irene Bukur мені дуже сподобався. Така мила кругленька бочечка, зроблена з товстого скла. Не дешевить.
Пензлик зручний. Ручка зроблена з такого матеріалу, що рука з неї точна не зісковзне. І вона доволі «товстенька», що додає зручності в накладанні лаку на ніготь.  
Сам пензлик м’який. Лак не «полосить». І вже гарно виглядає після першого шару (перше фото) Але для певності, я завжди накладаю другий шар (друге фото). По ньому ще закріплювач, для більшого блиску. І про основу, звісно, не забудьте. Особливо це стосується темних, червоних лаків. Бо яким би там лак не був «еко», він однаково шкодить нігтям. Ну і ще, завдяки основі, лаки легше потім змивати. Але це не новина :) 
Ось так лак виглядав на третій день. 
На нігтях лак витримав 5 днів. Дехто думає, що я білоручка, і напевно нічого в хаті не роблю. Але це далеко не так. З біо-лаком я мила посуд і підлогу, готувала їсти і активно друкувала на комп’ютері (до речі, саме через цю роботу в мене найчастіше облущується лак)
Ось і фото 5 дня тест-драйву)))
А ви пробували такі біо-лаки від Irene Bukur? 












Share:

3 коментарі

  1. ооо, зараз буде мені шквал критики))) фанати Вівієн Сабо (ти пам'ятаєш моє "фе" щодо їхнього лаку) вже висказалися мені вконтакті))))чекаю коментів від прихильників Ірен Букур) Зараз ще користуюся маскою цієї ТМ - теж не надто в захваті....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а мені дуже подобається продукція Ірен Букур. Практично вся) Переважно креми та шампуні, але і лаки дуже круті

      Видалити
    2. Мне нравится как он ложится на ногти - в принципе же при первом нанесении маникюр практически готов

      Видалити