Liferia_beautybox_November'15...і ще кілька косметичних покупок

Обережно спойлери :)))
Тиждень в мене почався приємно.

Листопадова коробочка Liferia нарешті дісталась і мого дому. Я її привітно зустріла. І вже майже все встигла понюхати, спробувати і протестувати. Але про враження від кожного продукту трішки згодом. Адже вважаю, що огляди на косметичні продукти треба писати тоді, коли вже їх трошки використала і зрозуміла, чи підходять вони тобі чи ні.  А нині трішки спойлерів.
Хто планує замовляти цю коробочку, зиркніть одним оком, що для вас приготував цей сервіс.
З коробочками краси від Liferia  я вже трішки знайома. Це моя третя  коробочка. Приємно дивує, що сервіс пропонує не лише мініатюри продуктів, а й повноцінні розміри. Так в одній з коробочок мені трапився крем для рук. Ще в одній туш, а в листопадовій, підводка фломастер від GOSH. Ов майн гош... в мене знову враження, що Liferia читають думки.


Я саме збиралась купувати собі таку підводку. І тут на тобі....отримуй. Так от, підводка фломастер - цей перший пункт у коробочці.
Ось так вона виглядає на очах.






























Наступне, що я надибала в коробці - це гранатовий крем для рук від Weleda. Він непогано зволожує, і зовсім не жирний на руках. Одобряємо :)

Ще в коробочці під оранжевою мішурою заховався парфюм від Eyfel Perfume. Аромат, м'яко  скажу, не мій - такий солодко-квітково-перцевий.  Але дарованому коневі...сьогодні пшикнулась раз, спробувати, як довго тримається запах. Поки цей квітковий аромат ходить за мною весь день, але голова ще не болить. 

Також beautybox дає шанс спробувати маску для волосся "Льон та розмарин" від Farmona. До неї мені ще руки не дійшли.

Та СПА-крем для обличчя з медом і молоком Care & Beauty. Хоч на перший погляд крем мені видався дуже жирним, на обличчі він дуже швидко увібрався в шкіру. І гарно ліг під макіяж. Ізраїльський виробник обіцяє, що крем позабирає і порозгладжує всі "шелушинки та  морщинки". Довіряй, але перевіряй. 

Таким був мій понеділок. А вже сьогодні, у вівторок завітав кур'єр з черговою доставкою з Make-up.ua. 
Цього разу я купувала улюблену пудру для брів від Artdeco. Одна вже в мене є "номер 2". А у зв'язку зі зміною кольору волосся, мені довелось взяти тепліший колір. Тому я вибрала "номер 3". Консультанти запевняли, що цей колір підходить майже всім. Побачимо.

І ще я не могла не спокуситись на різні корейські штучки. Останнім часом я залюблену в цю косметику. Так от скоро буду тестити косметичні патчі під очі від TONYMOLY. Маска має освіжити шкіру під очима, і висвітлити темні кола.

І також AC control spot patch від тої ж TONYMOLY. Простими словами, це такі чудо-наклейки зі саліциловою кислотою, які клеїш на прищик і він зникає. Буде видно. Єдине мене підкупило, що на цю наклейку можна наліпити ВВ крему і мучити прищ весь день Поки він не пропаде від такої нелегкої долі.


Отакі в мене покупки. Ви вже користувались чимось з цього переліку? Як враження?




Share:

2 коментарі

  1. Про наліпки на прищики чула давно, ніяк не дійдуть до них руки, хоча дуже і дуже хочу спробувати :) Буде цікаво прочитати твої враження від цього продукту..

    ВідповістиВидалити