Paese Clair #3. Повний огляд +фото.


Засіб доволі рідкий. Але не занадто. Його густина дозволяє на «четвірочку»  з п’яти, тонувати синці під очима, що дуже непогано. Деталі нижче...
Сьогодні знову заведу розмову про консилери під очі. Раніше я нормально обходилась без такого «гаджета», але останнім часом мене надто хвилює ця ділянка мого обличчя. І ось коли мій ІNGLOT (про який можете почитати тут) закінчився, я кинулась на пошуки нового помічника. Чимало блогерів радять польську косметику  PAESE.  Я довгенько приглядалась до їхнього асортименту, хотіла то тональний, то пудру, зрештою мені терміново знадобився консилер …і я замовила PAESE CLAIR.
Трішки про враження
Тюбик. 
Я вже писала, що для мене дуже важливо, аби засіб був в такому тюбику, щоб я хоча б приблизно могла бачити, коли він надумає закінчитись. В цьому плані творці PAESE постарались. 
Засіб в прозорій маленькій баночці, діставатись до засобу дуже легко  - консилер має зручний маленький пензлик
Але він дуже м’який, тому не думайте, що зможете ним розтушовувати засіб. Це доведеться все-таки робити руками або спонжем. Але ось дістати потрібну дозу засобу з допомогою цього пензлика можна без проблем і зайвих турбот.

Така форма засобу і власне оцей пензлик робить консилер доволі економічним. Поки стверджувати зарано, але чомусь мені видається, що цього консилера мені вистачить надовго.
Щодо консистенції – засіб доволі рідкий. Але не занадто. Його густина дозволяє на «четвірочку»  з п’яти, тонувати синці під очима, що дуже непогано. Эдине, варто дати консилеру кілька хвилин "відпочити" на вашій шкірі, трішки підсохнути, а тоді вже його розтушовувати. Поки консилер сохне, я встигаю підвести брови. 

Консилер має ефект підсвічування і  шкіра справді сяє. Гарно відбиває світло.

З мінусів, консилер хоч і не заходить глибоко в зморшки, і начебто і невидимий на шкірі, якщо добре розтушувати, але все-таки під кінець дня трохи скочуєтьсяХоча в мене нормальна, схильна до сухості шкіра. Тому, можу лише припустити, що тим у кого жирний тип шкіри, він навряд підійде, бо до кінця дня просто стече зі жиром.
Для кращого ефекту, я закріплюю консилер прозорою пудрою. Тоді він краще тримається і виглядає більш матовим.

І ще одна порада, купуючи, добре вибирайте колір. Бо я, здається, зі своїм прогадала. Взяла 3, а треба було 4. До речі, подейкують що саме 4 номер підходить більшості дівчатам. Хіба крім білосніжок та смуглянок.
Сподіваюсь, була корисною. А що ви пробували з PAESE?



Share:

7 коментарі

  1. Все було б добре, якби він не тікав і трошки не підсушував, наскільки я зрозуміла)
    В мене теж шкіра суха і, власне, більшість консилерів сидять на мій жахливо. Тому я і далі в пошуках ідеального :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй цей, може якраз твій? Я хочу nyx, але не можу натрапити на свій колір😊

      Видалити
  2. Цікавий продукт! Як закінчу всі свої - спробую і такий)
    Дякую за знайомство)

    http://ukrainianbeauty.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. О, в мене такий самий консилер и також у відтінку №3! В принципі задоволена, але покриття в нього не дуже сильне і зовсім страшні синці він не замаскує. Маю жирний тип шкіри, але цей консилер не стікає, бо фіксую його рисовою пудрою також від Paese. Взагалі, та пудра дуже чудова, рекомендую її спробувати. Добре фіксує макіяж та матує шкіру.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за ваш відгук. Знаю, що пудра чудова, хоча купити, але коли закінчаться ті, якими зараз користуюсь. До речі, в мене консилер вже майже закінчився, в процесі користування я зрозуміла, що це мабуть кращий консилер, що в мене був. І маскує непогано, але йому треба реально дати висохнути хоча б з 3 хвилин. Також фіксую його пудрою) Рада знайомству Наталю) Підписуйтесь)

      Видалити