Бото-маска Via Beauty

Вік бере своє. Коли раніше мені подруги радили користуватись кремом під очі, чи зволожуючими підтягуючими масками, я лише сміялась у відповідь, і думала, що зі мною такого не станеться. Зморшки? Та про що ви говорите? 
Так я ще не схожа на шарпея. Але весела вдача, широка усмішка, а ще поганий зір, від чого я постійно морщусь і ось вони….мімічні зморшки. Те від чого не застрахована жодна жінка. Особливо після 25. Але, поки мені в мої 27 дають лише 18, я не поспішаю купувати дорогі креми чи маски, а обходжусь дешевшими аналогами. Одна з них, маска про яку я вам зараз розповім. 


Це маска для обличчя VIA Beauty. На сашетці я прочитала, що виготовлена маска в Китаї. А на сайті компанії вичитала, що продукція вмістила в себе багатовіковий досвід китайської медицини, а також низку  сучасних технологій провідних косметологічних лабораторій світу.

Прогулюючись косметичним відділом в «Арсені», я випадково натрапила на цю маску. Бото-МАСКА для обличчя та шиї. До процедур ботоксу я поки не готова, та й нема потреби, а от зайвий раз накласти якусь масочку, щоб позбутись своїх мімічних зморщок завжди рада. Тим паче ціна гарна – приблизно 20 гривень – як кава з Макдональдса)

Саше з маскою розділене на два відділи. В першому Бото-гель. Який виробники радять використовувати як до так і після основної процедури.
 В другому відділі сама тканинна маска. 

Спершу, з першої сашетки я вичавила гель. Хоча на вигляд він більше як крем. І наложила його на обличчя. В принципі засобу достатньо, щоб намастити ним і обличчя, і шию, і зону декольте, а якщо ви Дюймовочка, то і всю себе намастити. Це я до того, що гелю виробники не пошкодували)
Далі, виймаєте з наступної сашетки тканинну маску і наложуєте її на обличчя. В інструкції вказано, що з маскою треба лежати 10 хвилин. Але інструкції для мене не писані, я завжди ходжу з будь-якою маскою до 20 хвилин.
Було ще фото під час самої процедури, але я не ризикнула таке виставляти на загальний огляд)

А тепер трішки про враження.

На моє здивування, дешева китайська маска дуже гарно зволожила шкіру. Дуже. Навіть можна було забути нанести крем.

Маска має дуже приємний свіжий запах.

Гель гарно вбирається. Його можна наносити і перед маскою і  після, замість крему.

Але щоб побачити результат, тобто розгладжені зморшки, знадобиться точно більше однієї процедури. Виробник обіцяє, що видимих результатів варто очікувати після 6 щоденних процедур. Я поки користувалась нею лише раз. Тому стверджувати, що маска дієва не берусь. Але все-таки мені здається, що хоча б одну зморщечку вона мені таки розгладила. Сподіваюсь це не самонавіювання J






Share:

2 коментарі