Преображаріум-box Львів. Мої враження.

Відколи я написала пост про Преображаріум-box, в мене хіба лінивий не запитав, що це таке. Тому сьогодні розставлю всі крапки на «І». Тим паче коробочка вже в моїх руках. Я вже все роздивилась, понюхала та помацала, і розповісти є про що.

Суть beauty- box однакова. Замовляєш коробку-сюрприз додому, в ній мініатюрки засобів, які ти можеш спробувати, і вирішити замовляти повноцінні версії продукту чи ні. Так от, суть Преображаріум –box, в принципі та сама. Тут також коробочка-сюрприз. Руки тремтять коли ти її розгортаєш, адже не знаєш, що тебе чекає всередині. Але це єдине, що поєднує ці сервіси. У Преображаріум –box зовсім інше наповнення і мета інша.

Замість косметики тут речі, які допоможуть жінці (дівчині) змінитись, спробувати щось нове, нарешті розпочати робити те, до чого руки і ноги раніше ніяк не доходили. Тут сертифікати на різні послуги.
Наприклад, замовивши коробочку Преображаріум –box Christmas Set ви зможете піти на пробний урок бальних танців, так ви не осоромитесь на новорічній вечірці. Дізнаєтеся, що таке Roll Relax, чи скуштуєте  каву зі солоденьким в атмосферному ресторані міста. Або зможете піти на йогу, щоб розслабитись після чи навіть перед святами. Чи  проконсультуватись зі стилістом-шопером, що краще вдягти на новорічну вечірку. А в салоні краси довідаєтесь, які зачіски зараз в моді. Не бійтесь змінювати і пробувати нове  - ось головний девіз Преображаріум –box. До речі, сертифікати з різдвяної коробочки діятимуть аж до кінця січня 2016 року. Тому ви точно встигнете все спробувати. 
Крім того, Преображаріум пропонує налаштувати себе на зміни. Зокрема заключити зі собою угоду. І виконувати різні завдання. Наприклад, влаштувати костюмовану вечірку з друзями, звільнити шафу від зайвих речей, зробити карту візуалізації власних бажань чи влаштувати собі день без інтернету та соцмереж. (Мені для виконання цих завдань напевно доведеться їхати на безлюдний острів).






















Крім цього, у коробочці також багато гарних подарунків. Наприклад, пов'язка для сну з магазинуWomen secret. Подобається?
А ще запашне мило від by Gvantsa.
Та міні бомбочки для ванни від Koko Soins.
Я хочу спробувати все і негайно з цієї корочки, але почну з відвідування уроку бальних танців. Вже наступного вівторка. Про враження звіcно напишу тут.
Хто зі мною на танці? Ваам лише треба замовити Преображаріум бокс в красуні Соні. І насолоджуватись своїми перевтіленнями. Коштує коробочка 300 грн.

Д.С. Організаторам для роздумів. Мені б дуже хотілось бачити в коробочці також сертифікат на мейк-ап. А також, я б з радістю відвідала і кулінарні курси. 

Коробочку надано для незалежного тестування.

Share:

2 коментарі

  1. Сподіваюся із ними познайомитись тут, у Києві. Знаю, що вони в нас є, і, можливо, вже скоро ми подружимося)) Мені так сподобався ваш затишний блог!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що читаєте☺ Так приємно, коли твоє хобі приносить задоволення людям☺Зазирайте ще☺

      Видалити