by Gvantsa. Журавлині фантазії. Огляд натурального мила.

Хочу познайомити вас з натуральним милом зі журавлиною від by Gvantsa. Мило саме з новорічної колекції і стане гарним подарунком на свята. А ще воно неймовірно гарно пахне. І приємно коштує - 70 гривень за  великий кусень мила. Його можна розрізати і розділити з кимось цю пахучу радість.


Мило містить кокосову, пальмову, рицинову, ріпакову олію. Також олію зародків пшениці; лужний розчин. Пудру журавлини, косметичну міку та ефірні олії герань, аніс, які напевно й надають мило такого приємного аромату. 
by Gvantsa обіцяє, що мило дуже добре підходить до сухої та роздратованої шкіри. І я як власниця саме такої шкіри, можу це підтвердити. Також милом можна мити і обличчя. 
Не скажу, що мило аж надто зволожує, але точно бережно очищує шкіру. В мене часто від жорсткої води та гелів для душу бувають почервоніння після душу, з цим цим милом шкіра не капризувала. 
Мило гарно піниться. Його легко наносити по тілу. Я відчула ще якісь крупинки під час намилювання, тому отримала і легкий пілінг). Загалом, натуральне мило by Gvantsa, безперечно варте уваги, якщо ви надаєте перевагу косметиці натурпродукт і турбуєтесь про свою шкіру. Ну, і пахне мило куди краще, аніж деякі гелі для душу. І користі більше. Тому я ані секунди не пожалкувала, що придбала це мило. 

До речі, в новорічній колекції  by Gvantsa окрім мила з журавлиною, також є  Молочні візерунки, Апельсинова зебра, День і Ніч, Пташине молоко, Різдвяна Ялинка. Все таке ж саме запашне. Тому вибрати буде з чого. Якщо ви зацікавились, бренд можна легко знайти в інтернеті або у facebook.

Share:

2 коментарі

  1. Я, мабуть, дуже сильно хочу ввечері їсти, тому мені це мило нагадує кусок сала)) Я б зараз таке з,їла))) Люблю такі засоби, моя шкіра дуже радіє, коли я замінюю на них традиційні гелі для душу!

    ВідповістиВидалити
  2. Мені теж нагадало сало) Я теж тестувала мило by Gvantsa. Запрошую в мій блог http://natalikiev.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити