D'Oliva. Маски для обличчя.

Привіт :) Хто ще не знайомий з масочками від Doliva? Негайно виправляйте. Вони "крутишки". Серед моїх улюбленців цитрусова та очищуюча з морською сіллю. Далі більше і в деталях...

З масками цієї фірми мене познайомила чи, як вона любить казати "підсадила", моя подруга-блогер Оля. Чесно?, я спершу їх "не зрозуміла". Зовсім не зрозуміла. Маска у вигляді крему? ви про що? для мене це нонсенс. Раніше я звикло користувалась або глиняними або масками-плівками. Але за раз-другий користування я зрозуміла, що це така крута штука, ходити з маскою по хаті і не лякати своїм виглядом чоловіка:) Ти красива, а вона працює)))
Перша моя покупка очищувальна маска з морською сіллю. По відчуттях - не пече, на обличчі практично не помітна. Вона кремової консистенції, тому намащую її на обличчя як крем. Інколи накладаю густіше. Звісно, оминаючи, ділянку навколо очей та губ. "Ношу" таку масочку до 15 хвилин. Інколи забуваю і ходжу довше. Потім змиваю теплою водою. Буває, змиваю звичайним спонжем чи спонжем -конякою (назвемо його так). 
Результат - легке очищення. Ніжна шкіра. Не чекайте чудес за одне використання. Також не можу сказати, що противні чорні цятки на носі позникали повністю. Масочка їх злегка матує і мені все ж видається, що з кожним використанням маски вони стають менш помітні.  
Єдине, шкіра в мене нормальна-суха, тому й не потребує значного очищення. Мені й на краще, що маска така ніжна. Не знаю, як поведе себе Доліва на жирній шкірі?  Наскільки корисною вона виявиться для проблемною шкіри? Знаю, що комбінованій підходить, згідно з відгуками подруги. Словом, маска чудовий варіант. Тому, якщо ще не пробували, раджу. 
Ще одна масочка - цитрусова. Ранкова. Довго вагалась чи купувати. Думала, що не знайду часу сидіти з маскою вранці. Власне, я й без ранкової маски не надто пунктуальна. Але я знайшла варіант! Поки маска працює, я заварюю каву і готую сніданок (заливаю молоком пластівці). Цей процес займає 10 хвилин. Приблизно стільки ж і треба Доліві, щоб пробудити шкіру. 

Результат - дуже гарне зволоження. Шкіра як в немовляти. Більше жодних результатів не помітила. За ідеєю,  маска з вітаміном С і оливковою олією, мала б ще й покращувати колір обличчя. Але я видимих результатів поки не зауважую. Але лише за гарне зволоження цитрусовій Доліві величезний плюс. 

Ще один + за чудову ціну - в аптеці одна маска коштує приблизно 45 -50 гривень. І навіть, попри маленький тюбик, всього 30 мл, маски дуже економні. 

Знаю точно, що скоро побіжу в аптеку купувати нову масочку від Доліва. До речі, в Сімейній аптеці у Львові на них зараз приємні знижки. Розповідаю, про це не на правах реклами, а на правах доброї подруги) 

 Розповідайте про свої улюблені маски для обличчя. 

І давайте дружити у Facebook та VK

Share:

4 коментарі

  1. Хороші маски. І ціна, і якість тішить. Я тут собі на днях прикупила гель для повік від Доліва - теж дуже навіть достойний продукт, щоправда, більше на літо (гель все ж).

    ВідповістиВидалити
  2. Интересные масочки! Получила в подарок Инжирную, пока не распробовала ее)

    ВідповістиВидалити