Lac SANTE. Вітамінки для обличчя.

Один з продуктів, зі сегменту засобів по догляду за обличчям, з яким я ніяк не могла подружитись - це тоніки для обличчя. Ну не розумію я цього засобу і все. Але...так було до недавнього часу. Після знайомства з натуральною косметикою Lac Sante, Я ГОТОВА ЗАБРАТИ СВОЇ СЛОВА НАЗАД, ЩО ТОНІКИ - НЕПОТРІБНИЙ ПРОДУКТ. І нині зі задоволенням користуюсь чудовим вітамінним тоніком для обличчя від цієї марки.


В мене зараз на тест-драйві мініатюрка вітамінного тоніку, об'ємом 30 мл. Сподіваюсь, цього об'єму мені вистачить, щоб сповна розпробувати цей продукт. Але я з впевненістю скажу, що замовлю собі повноцінний засіб, бо як мініатюрка спорожніє, а станеться це десь за 2 тижні, я сумуватиму.
Зізнаюсь, спершу я доволі скептично поставилась до цього тоніку. З думкою: "Ммммм...тонік...ну давай розчаруй мене знову. Покажи, на що ти здатний". І він показав. Чудове зволоження, жодної липкості, ніжна і додатково очищена шкіра. Мені здається, я навіть чула, як вона вигукнула: "О, де ж ти був раніше". (...Шкіра вигукнула? Даруйте за драматургізм. Мені потрібен вихідний! )
Кілька переконливих аргументів від виробника.
* Натуральний Вітамінний тонік Lac Sante містить повноцінний комплекс для щоденного догляду за шкірою.
* Алантоїн і пантенол знімають запалення, пом'якшують шкіру, відновлюють шкіру, запобігають зневоднення.
* Екстракти алое і розмарину - зволожують шкіру, підвищують її життєвий тонус, пружність і еластичність, знімають роздратування. 
* Na-PCA - природний компонент шкіри, бореться зі старінням, запобігає появі зморшок, прискорює клітинний метаболізм, відновлює водно-ліпідний баланс, підвищує захисні властивості шкіри і опірність негативним впливам навколишнього середовища.
*  Вітаміни С, Е, D підвищують пружність, еластичність і тон шкіри, мають антиоксидантну і регенерує дією. 
* Олія макадамії живить, оновлює шкіру, надає їй силу і тонус. 

Якщо коротко підсумувати ( і для тих кому ліньки багато читати) в складі тоніку сила-силенна вітамінів та корисних речовин, що робить його справжньою знахідкою для шкіри вашого обличчя.
Тонік, у звичному для таких засобів, рідкому форматі. Злегка мутнуватий. Вітамін Е і масло макадамії, що входять до його складу, утворюють на його поверхні плівку. Тому, перед використанням, тонік треба збовтати. Я користуюсь тоніком лише ввечері. Спершу, очищую шкіру від косметики з допомогою міцелярної води, далі вмиваюсь пінкою з водою, потім ж черга за тоніком. Здавалось, після вмивання міцеляркою та пінкою, від  косметики на обличчі не має залишитись і сліду, але ж ні, після очищення тоніком, на спонжі залишається слід від тонального тощо. До речі, вмиватись тоніком - одне задоволення, мені подобається відчуття свіжості, коли спонж зі засобом ковзає по обличчю.
На обличчі тонік абсолютно не липкий. Власне, через липкість деяких продуктів, я і незлюбила тоніки. Цей же ж засіб, абсолютна протилежність тим, якими я користувалась раніше. 
Після тоніку, шкіра ніжна, зволожена та свіжа. І я точно замовлю собі повноцінний продукт. 
Для довідки, ось тут мініатюрку можна замовити за 43 грн. Повноцінний продукт 100 мл - майже 110 гривень. Погодьтесь, що ціна дуже гарна. 
Знайомтесь ближче з продукцією Lac Sante на сайті. Також шукайте марку і в соцмережі .
Я ж заанонсую ще один огляд продукції від цієї марки - мінеральної очищуючої маски. Я поки лише звикаю до неї,  і не можу зрозуміти, чи подобається вона мені чи ні.  

А ви розповідайте чи користуєтесь тоніками? І які ваші улюблені? 

Тонік наданий Lac Sante для незалежного тестування. 

Підписуйтесь на блог, а також вподобайте сторінку Uliala Beauty Blog у Фейсбуці, 
щоб стежити за оновленнями, та не пропустити найцікавішого)

Share:

10 коментарі

  1. Давно присматриваюсь к их косметике. Интересный отзыв. Спасибо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І тобі дякую. Косметика справді варта уваги. Раджу спробувати.

      Видалити
  2. Заинтересовал) Пока от марки ничего не пробовала )

    ВідповістиВидалити
  3. я вот тониками до сих пор не прониклась, может быть этот меня бы тоже удивил? с интересом попробую при случае! мне очень важно. что он не липкий и ничего после себя на коже не оставляет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це для мене також дуже важливо) Цей якраз не липкий і залишає по собі лише свіжість. Сама здивована була) Обов'язково спробуй)

      Видалити
  4. А я тоніки навпаки люблю. Напевно, це через мою комбіновану шкіру, якій необхідно (особливо влітку) після гель-пінки закрити пори і освіжити обличчя. Головне - підібрати той, що подобається шкірі. =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так для комбі-шкіри тонік дуже важливий, а от я могла б і обійтись без нього. Але цей тонік мене підкорив)

      Видалити
  5. Я не можу без тоніків. Мені подобається Lac Sante дуже хороші засоби.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) я тепер без цього тоніка також не можу))))

      Видалити