День детоксикації з WOW Detox. Мій досвід.

Чи люблю я поїсти? Дуже. Чи витримаю я весь день на соках? Так!!! Цікаво як це було? Читайте далі.
Гарні картинки в соцмережах та спрага до нового привели мене на сайт WOW DETOX. І хоча моя нормальна вага 50 кг, саме в ній я почуваю себе комфортно, я вирішила спробувати день очищення. Звісно не з метою схуднення, а з метою вивести усі токсини, які накопичуються в організмі.

У визначений час у середу вранці кур'єр привіз мені пакунок з вісьмома баночками. Але оскільки напередодні я наїлась смаженої печінки, вирішила відкласти детокс-день на четвер.
УВАГА! День-два перед детоксом треба правильно харчуватись. Їжа повинна бути легкою, фрукти, овочі, м'ясо на пару і так далі. Жирну їжу, смажену, алкоголь, кофеїн, солодощі треба виключити. І треба багато пити води без газу.

КРІМ ТОГО з детоксом не варто експериментувати людям з гастритом, виразкою шлунка, діабетом та вагітним жінкам.
Контрольне зважування вранці четверга.

Про свій день детоксикації я вирішила написати у форматі щоденника. Щоб сповна передати свої почуття, відчуття і переживання. Все те, що читатимете нижче, я писала впродовж вчорашнього дня.
10:30 Сніданок. Куштую смузі з банану, лохини (голубика), вишні та ожини. Дуже смачно. Найбільше відчувається смак банану. Вишні не відчутно взагалі. Трішки віддає кислинкою ожина. Як смакує ягода лохина я поняття не маю. Смузі я пила майже півгодини в проміжках між роботою. Підрахуємо калорії. Тут їх 125. Всього лиш.
11:30. Відчуваю легкий голод. Але не страшно. Жаби в животі не кумкають, тому можна терпіти. 
12:00. Відчуття голоду посилюється. Я вже мрію про ход-дог і лате з MC Donalds. Але тримаюсь.  Колеги по роботі спокушають смаколиками, якими обідатимуть сьогодні. Ех. Піду вип'ю чаю.
 12:15. Поки вистигає чай, я не витримую і дістаю ще одну баночку #wowdetox. Цього разу це  сік з огірка, кореню селери, яблука, лайма та зелені. Я готувалась, до трохи дивного смаку, але насправді сік мені дуже засмакував. Зірка соку звісно селера, її смак тут відчутний найбільше. Огірка я не відчула, яблуко приємно хрустіло під зубами, і кислинку додавав лайм. І тут всього УВАГА! 87 калорій. Сочок я випила зі задоволенням, і голод минув. Наступний підхід о 14:15. 
13.00. Таки я випила свій зелений чай. Наразі, це єдине чим я можу себе потішити сьогодні. В проміжках між прийомами їжі, я вислуховую від колег по роботі, нащо мені здалось те очищення. Ви хвилюєтесь, що я схудну і стану непомітною?))
14:08. Ще кілька хвилин до наступного прийому їжі. Мене вже чекає пляшечка №3 зі селерою, буряком та морквою. Поки ця суміш мене лякає найбільше. Бо я не велика шанувальниця буряка та моркви. А...І до речі, почуваю себе чудово. Тільки їсти хочеться. Цього разу, чогось м'ясного і побільше.
15:30 Я вже готуюсь пити баночку № 4. Але розкажу про смак №3. Як і очікувалось, буряк, селера і морква не надто приємне поєднання для мене. Сік виявився солодко-ніяким. І м'яко кажучи, мені до смаку не прийшовся. Тому я його випила швидко, не смакуючи і без особливого задоволення. До речі, їсти нормальну їжу хочеться все менше.
16:15 Апельсин, лимон, гарбуз та яблучко - чудове поєднання у смачному соці з м'якоттю. Це №4. Сік кисленький, завдяки апельсину та лимону. Гарбуза я тут майже не відчула, але колір не дасть збрехати, що гарбуз тут присутній. І яблуко також десь там хрустіло під зубами. 
17:00 Їсти хочеться все менше. А єдине, чим себе тішу - це гарячим чаєм. Він справді потрібен, адже на холодних соках довго не протягнеш.
17:50 Починаю баночку №5. Смачно, але смак схожий на №2. Я все менше хочу їсти. Так ніби харчувалась соками завжди)
18:30 Я сиджу на уроці з англійської. І думаю не про урок, а про їжу. Ще й топік попався про харчування. Зараз розповідатиму як я люблю суші.
19:30 Повертаюсь додому. Відкорковую шосту баночку просто на ходу і випиваю дорогою. Яблуко, лимон та огірок трохи втамовують голод. 
20:45 Знову хочу їсти. Тим паче, останню баночку треба випити за годину до сну. А в холодильнику ще дві баночки. Тому  вже готуюсь до наступного передостаннього прийому їжі. Це буде морква, гарбуз, лимон та імбир. Цікаве поєднання.
22:00 Час вечеряти. Закінчую день детоксу зі соком яблуком, полуницею та грейпфрутом. Смачно. Найбільше відчутно грейпфрут. Хух. Не вірю сама, що витримала весь день на самих соках.


Отже, підсумуємо. В результаті в мене мінус 1 кг.
А ще я зауважила, що впродовж дня мені зовсім не хотілось спати. Хоча зазвичай близько 16 мене вже клонить на сон. А тут, попри те, що я нічого не їла крім соків, я була сповнена енергії. Але, зізнаюсь, без їжі мені було сутужно. Весь день думала то про мясо, то про рибу. Але, якби я поставила за мету скинути зайвих кілька кіло, я б і думати забула про фаст-фуд чи суші.
Сочки Wow detox смачні. Лише один мені не сподобався, з буряком. Єдине, може б хотілось більше не соків, а смузі. Вони все ж видаються більш ситнішими. Пийте соки через соломинку, як і вказує виробник. І старайтесь, щоб сік якомога потрапляв на зуби, в мене залишився невиликий наліт на зубах. І ще одна порада. В день очищення, заваліть себе роботою, щоб не було часу хотіти їсти.

А ось чи варто спробувати детокс вам вирішуйте самі. Сподіваюсь, що мій детокс щоденник вам трішки допоміг в роздумах.

Замовити Wow detox можна на сайті

Продукція надана для незалежного 
тестування.



Share:

9 коментарі

  1. Круто :) Ти молодець :)
    Але я б, певне, не витримала. Ну хіба заради експерименту.
    А як після цього дня? Які відчуття? :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже хочу спробувати :) Дякую що так в деталях все описала :)

    ВідповістиВидалити
  3. О, як цікаво було прочитати! Я сама думаю, чи не спробувати) Але я не знаю, чи витримаю, бо прогулянки з дитиною - це ще той спорт)) Знаю, що спати не хочеться, бо коли вранці п,ю свіжий сік (будь-який), це діє краще, ніж кава. Але не знаю, чи мені стане сил увесь день протриматися лише на самих соках.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуйте, якщо немає проблем щі здоровям це навіть корисно☺ я добряче розвантажилась☺

      Видалити
  4. Мне кажется на такой вкусняшке, разгрузочные дни - абсолютная радость :)
    __
    У меня новый дизайн - www.whatpollylikes.ru!

    ВідповістиВидалити
  5. теж проходила Detox день. Їсти не сильно хотілось, тільки тоді коли хтось їв. У мене сестра літом для очищення їсть цілий день тільки кавун.

    ВідповістиВидалити