#НА ДНІ: Порожні баночки/ листопад-грудень 2015

Оскільки, мій попередній відгук про використані мною засоби викликав жваве зацікавлення у Вас, мої любі читачі, то я вирішила робити такі пости частіше. Тож обійдемось сьогодні без ліричних вступів, а одразу до діла. 

* Маска перед великим виходом від професійної польської марки AVA Cosmetic Laboratory. Сашетка цієї маски мені трапилась в одній з літніх коробочок краси Liferia, які я купую дуже часто. Але спробувала я її лише пізно восени. Наскільки я начиталась, марка дуже поважна і вже давно на ринку. Якщо ви досі з нею незнайомі, "погугліть", там є що почитати. Я ж розкажу про свої враження від використання експрес-маски. 

Маска має густу кремову однорідну консистенцію і доволі різкий і насичений, і не скажу, що надто приємний, запах. Попри все, має непоганий склад (екстракт водоростей,білковий комплекс, протеїни пшениці, дріжджовий екстракт) і наносити маску на обличчя, по відчуттях, одне задоволення (для любителів різкого запаху, це нанесення буде ще приємніше). Ніжна кремова текстура дуже гарно розподіляється по обличчю. Я давала масці на роботу 15 хвилин, за цей час вона встигає втягнутись в обличчя, створивши на шкіру масну плівку. Потім її треба змити теплою водою. Цю маску позиціонують, як зволожуючий експрес-догляд за шкірою, ідеальний перед великим виходом в світ, коли треба виглядати бездоганно. Маска справді забирає всі відлущування шкіри, сухості та нерівності. Шкіра дуже зволожена і доглянута. Для дівчат зі сухою шкірою - маска стане просто знахідкою. До речі, і використовується маска досить економно. Сашетки зі 7 мл мені вистачило на 4 користування. При нагоді спробую ще таку масочку. І взагалі планую познайомитись з цією маркою ближче. 

* Не так давно побачила дно в тюбику крему для ніг від AVON. Не скажу, що креми для ніг це мої улюблені засоби для догляду. Радше, я себе змушую ними користуватись, аніж отримую від цього задоволення. Тим паче, ступні в мене не такі вже проблемні. Як кажуть майстри педикюру, для них мої ступні одне розчарування, навіть немає, що обрізати і жодного мозольчика, щоб випиляти. Попри мою не сильну любов до засобів для ніг, кремів в мене трохи назбиралось, і ось перший герой, який я "дотиснула"до дна. 
Пригадую, що крем доволі добре зволожував ніжки. Ніжний по текстурі, ненав'язливий аромат - це лише зміцнювало мою з ним дружбу. Не можу сказати чи творить він зі ступнями дива, рятує від мозолів тощо, бо сама таким не страждаю, але як легкий кремчик, для підтримки ніжок і гарній формі після педикюру - гарний варіант. Коли закінчаться мої інші креми, може й повернусь до AVON. І щойно помітила, яка мила в нього упаковка - нагадала літо)

* Міцелярна вода від LOREAL. Про неї я вже писала ось тут. Непогана водичка, не скажу, що чудо-засіб, але зі своїм прямими обов'язками справляється. У попередньому пості я писала, що мене страшенно дратував дозатор у баночці, через який мені було складно виливати потрібну кількість засобу. Зрештою, я таки приборкала цей дозатор. Але навряд чи повернусь  цього засобу знову. Аж надто звичайний і не надто економний.  
* Гель для інтимної гігієни від Dr.Sante. Останнім часом в мене складається ніжна любов з цієї маркою української косметики, тому я завжди рада спробувати щось новеньке. Гель ніжний, але  звичайнісінький, без чудес. На щастя, обійшлось без подразнень (вибачте за тему "нижче пояса" ). З плюсів, засіб дуже бюджетний, на відміну, напр. від Lactacyd.
* Підводка-фломастер від LN Speed Eyeliner Pen. Цей засіб в мене з'явився після відпочинку від макіяжу зі стрілочками. Одного прекрасного дня я вирішила, що мені знову хочеться малювати стрілки, так і з'явився LN. З підводками у вигляді фломастерів я давно товаришую, а LN вирішила придбати, бо хотіла зекономити. Засіб дуже бюджетний. І пожалкувала. Гіршого фломастера в мене ще не було. 


Зручний і невеличкий стержень - це все хороше, що є у підводки. Решта - одні розчарування. Фломастер дуже швидко засох, гарні стрілки в мене вийшли лише перші два рази, потім підводка підсохла і користуватись нею стало нестерпно. Тим паче, щоб досягти справді насиченого чорного кольору доведеться проводити фломастеру разів 6 по повіках, а це трішки "напрягає". Не куплю більше 100%.

* І моя улюблена нюдова помада від Felix Shtein, на жаль не можу сказати який номер, бо на упаковці жодного слова про це. Купувала таку помадку у візажиста. Ридала гіркими сльозами коли вона закінчилась. Колір бомбезний, бежево-рожевий. На губах виглядає дуже дорого. Стійкість, звичайно на "трієчку", легкий перекус не витримає, зате губи зволожені і доглянуті. Якщо матиму змогу, обов'язково куплю ще одну таку.

В коментарях було б цікаво почитати чи пробували ви щось з цих засобів і враження про них? Дякую!

І буду рада дружбі у Facebook та ВК
Так ви не зможете пропустити нових дописів) 


Share:

11 коментарі

  1. Я не знакома ни с одним из этих средств. Про водичку L'Orеal слышала много хорошего) и по гель для интимной гигиемы Dr.Sante тоже) Надо будет попробовать эти два средства) С пустышками!)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за візит))) Обовязково спробуй)))

    ВідповістиВидалити
  3. Я таку маску використала відразу. Мені сподобалась. Інтимка дійсно звичайна, тепер користуюмь молочком Ельфи тільки intimo+med мені більше подобається.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, і в мене така інтимка зараз. Також більше подобається.

      Видалити
  4. с пустышками!
    маска от этой марки у меня в запасах имеется)
    сейчас пользуюсь пенкой для интимной гигиены Санте, нравится.
    на эту мицеллярку Л*Ореаль у меня аллергия просто жесть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Алергія то серйозно, а є люди які її хвалять. Для мене вона нічого особливого.

      Видалити
  5. с пустышками, крем виши какой то был очень пронравился

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені редактор фото зіпсував світлину крему і я вирішила про нього не писати. Але раз ти помітила, то скажу що саме цей Ідеалія мені так собі крем. Своїх грошей не вартий.

      Видалити
  6. Я дуже люблю пости про "емптіз" і дуже цікаво було почитати щирий відгук про ці засоби. Я вперше на твоєму блозі, Уляночка! Обов"язково повернуся :)
    xox Nadia
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую) приємно)) а я тебе час до часу почитую частенько) заходь, буду рада)

      Видалити
  7. Спробую якийсь з засобів і напишу про враження)

    ВідповістиВидалити