Помади: AVON Максимум кольору/Power Plum і AVON Ultra/Toasted rose

Привіт моїм любим читачам. Знаю, що трохи обнагліла і не пишу кожен день як планувала, але це все моя лінь і відсутність здорового глузду  пленера. Якщо на боротьбу з лінню піде трохи більше часу, то проблему з пленером планую вирішити найближчим часом. Вже кілька днів поспіль дивлюсь як мої улюблені відео-блогери заповнюють свої щоденники та планують тижні, просто закохалась у ці милі наклеєчки та інші гаджети, тому скоро почну планувати і я)))) Це був традиційний, не завжди доречний, ліричний вступ, а тепер до діла. Сьогодні хочу коротенько познайомити вас з моїми улюбленими помадами. Знаєте, що я віднедавна надаю перевагу саме помадам, а не блискам. Свої осінні фаворити я вже показувала ось тут (клац-клац), а сьогодні про помадки, якими мені найбільше подобається малюватись взимку.


Це дві помади від AVON. І хоч дизайни у помад однакові - вони з різних серій. Одна з серії Максимум кольору "Сливовий мармелад"(це та, що сочніша), інша нюдова зі серії Ультра - колір Toasted Rose. Останньою я дуже любила користуватись влітку, на засмаглій шкірі колір просто бомба, але завдяки зволожуючим властивостям помади  вона мені подобається і взимку. 

 Отже, дизайн помад ідентичний. Чорний глянцевий футляр з пластику, кришечка повністю знімається, надійно закривається. На кришечці є прозоре віконечко, але це скоріше просто дизайнерське рішення, а не для того, щоб розгледіти справжній колір помади.  По кольору можна трошки зорієнтуватись завдяки наліпці на флакончику знизу. Також Є проблемка, в каталозі кольори цих помад виглядають зовсім по іншому.


 Avon ULTRA "Toasted rose" - колір просто бомбезний. Рожево-бежевий з фіолетовим відливом. Звісно все залежиться від пігменту ваших губ. В мене вони доволі  темні, тому наяву фіолетовий пігмент видний. На більш світлих губах, мені так здається, помада буде більш рожева. Саме цей колір - моє уявлення ідеального нюду, з яким я не виглядаю як моль. Є в мене така проблема з тілесними кольорами. 
Помада дуже гарно зволожує губи. Вона кремова та ніжна, і приємна на губах. Щоправда, не дуже стійка. Легкий перекус може й витримає, якщо їсти обережно, а ось випити каву чи чай і щоб помада залишилась, не вийде. Щоправда, продовжити життя помаді на губах може олівець для губ, як основа.
Від того, що помада не надто стійка, її доводиться частіше підмальовувати. І від того ще один її недолік - вона швидко закінчується. Це вже мій другий тюбик. Ну і якщо вже я заговорила про недоліки, помада може залишати відбитки на зубах, але так тільки кілька хвилин після нанесення, поки помада не вбереться.
А тепер ще кілька слів про AVON Максимум кольору Power Plum/ Сливовий мармелад. Цю помадку я підгледіла в одного блогера Іри з iruldina.com. Я просто закохалась в цей колір, бо власне, довгенько шукала таку сливову помаду. 


Помада доволі темна, якщо її наслоїти, а ще якщо додати олівець, виходить насичений сливовий темний колір. На день я наношу помаду одним шаром. Виходить також яскраво, може й занадто яскраво, як для денного макіяжу, але мені подобається. Якщо я  маю настрій до цієї помади - мене важко переконати, що вона недоречна)))
Помада гарно лягає на губи, і прекрасно носиться, губи виглядають дуже доглянутими. Як на мене вона стійкіша ніж Toasted rose зі серії Ультра, але вечері також не витримає. Попри те, залишить трошки пігменту на губах.

Словом, якщо вас, як і мене, не сильно бентежить те, що помада може трішки залишатись на зубах, а попри те, дуже класно виглядає на губах, спробуйте їх. В мене з цими помадами просто ЛЮБОВ.
Підсумуємо: по-перше, вона крутезна на губах, і мені однаково, що вона трішки залишається на зубах. Також, в неї привабливо ціна - в каталозі 70 гривень, на знижках може натрапити і на дешевшу. Крім того, помада зовсім не сушить губи, принаймні мені (якщо в когось був інший досвід, напишіть), вона гарно зволожує губи і не підкреслює лусочки чи тріщинки якщо вони є. Сміливо рекомендую)
Так я ношу Сливовий мармелад вдень. Помада нанесена на чисті губи, без олівця і коректора. 
А це мій улюблений нюд. Тут також без олівця, але губи з коректором. Тому помада здається дещо світлішою. 
Ну і на жаль, фотоапарат не передав всю красу кольору. Тому, як є)

Розкажіть, чи користувались ви такими помадами, як враження, 
подобаються чи ні? І як вам взагалі помади від AVON?


Share:

7 коментарі

  1. Мне нравятся помады Эйвон. Твой выбор очень удачный. Цвета красивые:))))

    ВідповістиВидалити
  2. О, да!!! Красотень)) Хочу оба оттенка))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно, кольори чудові, вам дуже личать обидва відтинка )))

    ВідповістиВидалити
  4. Шикарні кольори! У мене є кілька помад від Ейвон - достойні, ніяких нарікань)

    ВідповістиВидалити