Best mascaras for me. 2000 Calorie & SexyPulp

Усім привіт в Новому році! Перший мій пост 2016 буде про улюблені туші для вій. Наразі, в моїй косметичці дві улюблені туші, якими я користуюсь. Я не вважаю, що туші - той продукт, який треба колекціонувати. Будь-яка туш, рано чи пізно засихає. Та й термін придатності будь-якої туші не більше ніж півроку. Тому робити склад тушів я не люблю. Дві на господарстві, саме те що треба.

Один з головних критеріїв класної туші для мене - її щіточка. Раніше я дуже любила гумові. Вони гарно розподіляють війки, промальовують кожну окремо, видовжують. Але згодом я зрозуміла, що мої вії нормально сприймають і класичні щіточки.

Одна з моїх улюблениць туш Max Factor 2000 caloriе. 
Купувала її в Інтернет-магазині за дуже вигідною ціною - 120 грн. Доволі бюджетно. Але зважайте, що в українських мас-маркетах вона куди дорожча - понад 200 грн.
Чорний класичний мінімалізм - це дизайн тюбика туші. Тюбик ємністю 9 мл - цього об'єму цілком достатньо для піврічного користування. За час користування, а це вже майже 5 місяців (так, ця туш скоро вже піде на заслужений відпочинок) тюбик злегка потерся, але не катастрофічно. Золотисті написи все ще  залишаються. З них можна довідатись, що туш родом з Ірландії. І обіцяє вам об'єм до 300%.
У туші класична щіточка. Не резинова і не надто велика. Нею доволі зручно промальовувати вії по всій довжині. Ворсинки на щіточці доволі ніжні, тому жодних больових відчуттів під час нанесення я не відчуваю. Туш лягає рівно, не комками.

Оскільки туші вже 5 місяців, вона почала трішки осипатись під кінець дня. Але не надто катастрофічно. Просто треба впильнувати цей момент. Приємно, що туш ще не засохла, нею, як і на початку можна нормально промалювати вії.
Зазвичай, мій денний макіяж - це лише туш для вій. Інколи легенькі тіні чи стрілки. Тому мені важливо, щоб туш робила вії не стільки довгими, як об'ємними і виразними.  2000 Calorie з цим справляється. Єдине, читала відгуки, що дівчатам з короткими та тонкими віями ця туш може не підійти. Не знаю чому? Якщо ви знаєте, напишіть в коментах своє враження.

Ось фото туші в дії. Мені здається, що ефект доволі непоганий. (Око зліва нафарбоване, а справа - ні)

Ще одна туш, яка мені до душі, це Уves rocher Sexy Pulp. Ця туш також для об'єму. 

Як бачите, за приблизно півроку користування, тюбик туші не витримав важкої долі, і дуже зносився. Написів практично не видно.

У туші доволі велика щіточка, але промальовувати неї вії досить зручно. Спершу туш доволі волога, що значно спрощує нанесення. Згодом вона добряче підсихає, і наносити її стає дедалі важче. Попри те, туш дає неймовірний об'єм, тому я їй пробачаю такі нюанси.
Ось фото туші Sexy Pulp в дії.

Ці дві душі доживають свої останні дні в моїй косметичці. Після свят я запланувала придбати нову туш. Хочу спробувати Max Factor Masterpiece Transform. Чи сподобається мені вона звісно розкажу і вам. 

Якщо ви ще не користувались такими тушами, раджу спробувати. А яка туш вам до вподоби? 


Підписуйтесь на сторінку блогу Uliala Beauty Blog у Facebook 
або Вконтакті, щоб  не пропустити найцікавішого. 


Share:

10 коментарі

  1. Макс Фактор на Ваших ресницах смотрится очень эффектно! )

    ВідповістиВидалити
  2. Купила себе Max Factor 2000 caloriе, но пока не открывала) Люблю туши этой марки))

    ВідповістиВидалити
  3. Тушь от макс фактор помню еще из детства.. Ней часто пользовалась моя мама) Также очень ее люблю, на моих ресницах она работает отлично.

    Давайте дружить?) http://www.lilylook.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, точно, ця туш всіх часів і народів) А дружити буду тільки рада, вже підписалась))))

      Видалити
  4. Обе прекрасные туши, но с такими изумительными ресницами, мне кажется любая будет смотреться эффектно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, як приємно, дякую дуже) Але мені завжди хочеться не лише довжини, а й об'єму на віях)

      Видалити
  5. Теж люблю Sexy Pulp, вона ефектна!

    ВідповістиВидалити
  6. Максфактор классный эффект дает, мне самой тушь надо новую, так что буду иметь ввиду. А про вторую и не слышала))

    ВідповістиВидалити