Скраб для обличчя Brownie Capuccino

У вас буває таке, що спробувала засіб, і вже не розумієш, як досі жила без нього? Така любов в мене зав'язалась зі скрабом Brownie. Сьогодні він герой-любовник мого посту.

Інструкції по використанню у бренда - справжній витвір мистецтва. Кращі прозаїки відпочивають) У головній ролі скраб, наче жива істота, рекомендує як ним краще користуватись. Мій скраб пропонував мені підготувати мої щічки до найсолодших поцілунків. Ну хіба це не милота?))))
У мене упаковка скрабу в об'ємі 100 гр. Кажуть, ще є більші по 200 гр. Упаковка, паперова зовні, і з фольги всередині. Оскільки у складі скрабу є олії, така упаковка запобігає тому, аби вони просочувались. Закривається упаковочка на замочок. Я поки зберігаю скраб в оригінальній упаковці, але мені здається, куди зручніше пересипати його в якусь банку і вже звідти добувати. Може згодом так і зроблю. 
Про запах скрабу можна співати пісні і складати легенди. Він насичено і ароматно пахне кавою. Якісною, дорогою кавою. Може з молочком чи ще якимись прянощами, з додаванням кокосу та шоколаду....Словом пахне божественно. Хіба ви не любите таких запахів....але в мене навіть ранкова кава, приготована коханим чоловіком, так не пахне, як цей скраб (а кава від чоловіка то святе, і буває рідко). 

Окремий хвалебний пост можна писати і про результати від користування скрабом. Але найкраще люблю залишати наостанок. Зараз трохи про мінуси. Але вони стосуються не стільки саме цього скрабу, а власне всіх кавових скрабів. Вмиватись ними, принаймні мені, не надто зручно. Поки засіб з моєї долоні дістанеться обличчя в мене вже півумивальника в каві. Також кава трішки вимащує руки, добре, що не обличчя. 
Частинки скрабу доволі великі, на обличчі відчутні, але скрабуватись ним не боляче. "Скрабинки" легенько ковзають по обличчю, знімаючи ороговілі частинки. Через запах, я б цим скрабом могла терти обличчя півгодини, але обмежуюсь 1-2 хв. Для моєї шкіри цього достатньо.
А тепер про найкраще. Про ефект. Я просто в захваті. Обличчя, на повному серйозі, відполіроване. Шкіра рівненька, якщо й були якісь лусочки від прищиків, після скрабу я й думати про них забуваю.Чорні цятки на носі, які мене страшенно дратують, помітно зникають. А завдяки оліям, які є у скрабі, обличчя зволожене, що й  кремом можна вже не намащуватись.
 Словом, натрапите на такий скраб, беріть і не думайте. Не пожалкуєте. 

P.S. Якийсь дуже хвалебний вийшов пост. Але скраб мені трапився у коробочці краси Love Nature, за яку я заплатила свої кревні 344 грн. Тому це не реклама, а просто рекомендація справді класного засобу. А ви пробували такий?
P.S. 2 замовити такий скрабик можна в Інтернеті і безпосередньо на сайті Love Nature.


Share:

20 коментарі

  1. Відповіді
    1. Упс))) забула, зараз допишу. Але скраб можна знайти на makeup.ua і на сайті love nature.

      Видалити
  2. Ні, не пробувала) Хоча, наразі ще не знайшла свого крутого скрабу)
    Дякую за огляд :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй цей. Він крутезний.Я сама не очікувала такого результату)))

      Видалити
  3. У меня был этот скраб, но для тела, а не для лица) Запах отличный и скрабирует хорошо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) При нагоді хочу ще й для тіла спробувати) Я закохана в кавові скраби після цього)

      Видалити
  4. И мне он нравится, запах просто шикарный. Настоящая спа-процедура с ним ванной, правда я скрабирую только шею, зону декольте и руки.

    ВідповістиВидалити
  5. Відповіді
    1. Я раніше пробувала сама готувати, але нічого з того не вийшло, він і близько не порівняється з цим) дякую за візит)

      Видалити
  6. Звичайно. за таку ціну він і має бути чудодійний...:( Я також люблю все свіже і натуральне, тому для своєї шкіри запарюю 100% арабіку, додаю натурального меду, вітамінчиків і наношу на обличчя і зону декольте. Можу зробити додатково лімфодренажний масаж. Результат, думаю, не гірший

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно, думаю не гірший) Ви все-таки знавець своєї справи)))

      Видалити
  7. Я только для тела пока пробовала,для лица стоит,ждет своей очереди :)Но, благодаря твоему отзыву, его очередь наступит значительно скорее :)

    ВідповістиВидалити
  8. Звучить спокусливо! Із задоволенням би спробувала!)

    ВідповістиВидалити
  9. Я вот не пробовала этот скраб, но с таким отзывом...надо срочно менять))) Я пока пользуюсь самодельным кофейным скрабом...ну как скрабом...гуща от кофе + несколько капель масла и гель для душа.
    Кстати....Я тоже очень-очень рада знакомству))
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  10. О, у них появился уже скраб для лица! Когда я с ними знакомилась, был лишь для тела, отличная новость! Спасибо тебе!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це тобі дякую, що зайшла))) А скраб класний) Обов'язково спробуй)))

      Видалити