Dr. Sante Macadamia hair бальзам Відновлення та Захист

Аж страшно уявити, як довго і нудто мені б довелось розчісувати, розплутувати волосся, якщо б я не користувалась бальзамами після шампуню. Брррррр...Ну і навіщо уявляти? Бальзамів, на щастя, не бракує. Головне натрапити на класний і дієвий і вже більше ніколи з ним не розлучатись))) Майже така ж дружба в мене вийшла з українською маркою Dr.Sante і бальзамом зі серії "Macadamia hair" з олією макадамії та кератином.

Останнім часом український виробник приємно дивує класними засобами. Ця серія з олією макадамії вийшла дуже вдалою. Щоправда, я спробувала лише бальзам, але в складі серії ще шампунь і спрей, олійка та маска. 
Отже, перше, що вабить придбати цей бальзам - це його ціна. Погодьтесь, що зі стрибком валюти, витрати на засоби по догляду значно зросли. Тому поява чогось якісного і бюджетного завжди тішить. Так, на секундочку, за цей бальзам я віддала приблизно 30 грн з копійками. Хіба це багато?
Бальзам, кремово-гелевої однорідної консистенції, біло-жовтуватого кольору, поміщений в великий тюбик. Дуже люблю саме такий формат бальзамів, їх зручно видавлювати коли засіб вже на дні. У тюбику 200 мл ароматного (аромат приємний, на волоссі тримається ще кілька годин, якщо його не перебити парфумами) засобу. 
Від виробника:

Бальзам для волосся "Відновлення та Захист" з маслом макадамії і кератином

Бальзам «Відновлення та захист» ефективно відновлює еластичність і м'якість волосся, забезпечує легке розчісування, запобігає сплутування. Цей засіб підсилює дію шампуню. В результаті застосування бальзаму волосся виглядають здоровими і красивими. Бальзам наноситься на чисте волосся, ще злегка вологі після миття і відразу змивається великою кількістю теплої води.
Формула засобу розроблена на основі відновлюючої і захисної дії цінного масла макадамії, багатого жирними кислотами. Воно делікатно розгладжує кожен волосок, проникає глибоко в його структуру і відновлює пошкодження зсередини. Також у складі бальзаму присутні масла Мано і Морінг, які захищають волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Кератин заповнює порожнечі на пошкоджених ділянках волосся, а також перешкоджає ламкості і перетину. Глибоке інтенсивне живлення забезпечують протеїни сої.
Мої враження:
Наносити бальзам легко, він одразу робить волосся еластичним і прочісувати мокре волосся пальцями, одне задоволення. Запах доволі насичений, але не скажу, що неприємний. Терпіти можна, а згодом він навіть починає подобатись. Бальзам добре промивається, неприємного ефекту склеювання немає.  Після використання бальзаму волосся суперово розчісується ( Хоч воно в мене зараз не надто довге і проблем з розчісуванням я не маю).
 Волосся має гарний блиск, я підозрюю, що це заслуга і цього бальзаму і допоміжних незмиваючих  штучок, якими я користуюсь перед тим як сушити волосся феном. Волосся легке і розсипчасте, перші години навіть дуже об'ємне. Важкості немає. До кінця дня, звісно, об'ємом і не пахне, волосся вже не "не першої свіжості", на другий день вже ходжу з хвостиком. Але такий результат мені дають всі бальзами для волосся, чи то дорогі і модні, чи дешеві і малознайомі. Словом, не можу сказати, що цей бальзам, прямо таки знахідка всіх часів і народів, він не робить жодних див з волоссям. але зі своїми прямими обов'язками справляється. Тому до нього я ще обов'язково повернусь. 

Бальзам купувала за власні гроші, не реклама.

В коментарях зі задоволенням почитаю
про ваші улюблені засоби для волосся) У вас шампунь і бальзам завжди 
з однієї серії, чи "збірна" як в мене?  Поділіться)

Share:

21 коментарі

  1. Пользуюсь шампунем из этой серии, то как-то он не очень. Слишком запутывает волосы и сушит кончики.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. За шампунь не знаю, але деякі дівчата хвалять. А бальзам, як на мене, непоганий.

      Видалити
  2. В мене є саме шампунь і маска цієї серії :)
    Шампунь гарно промиває волосся, а маска взагалі потішила. Від шампуню я ніколи не чекаю, що він буде диво-засобом, який і помиє, і розплутає, і блиску додасть. Тому завжди використовую тандем з бальзамом або маскою. Цього разу я дуже задоволена. Пробувала їх, щоправда, лише раз, але волосся свіже, об'ємне, дуже блискуче і головне посічені кінчики зникли) Якщо ефект і надалі буде такий, то я буду дуже задоволена цими продуктами :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас) А я ще хочу спробувати спрей чи олійку з цієї серії.

      Видалити
  3. Мне нравится Dr. Sante. У них приемлемые цены, большой ассортимент и есть действительно хорошие продукты) Кстати, именно эту серию многие хвалят. Но я её не пробовала. Думаю, как-нибудь взять что-то на пробу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, ця марка молодці) Приємно, коли на ринку з'являється щось конкурентноспроможне українське)

      Видалити
  4. У меня все по разному, потому что обычно шампунь заканчивается бвстрее чем бальзам и поэтому получаются разные марки. Но подбираю по типу волос и мне нравится.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, а в мене навпаки, бальзами скоріше закінчуються) І так виходить збірна різних марок)

      Видалити
  5. Я дуже люблю цей бренд! Все, що в нього є, обожнюю, хоча саме цей бальзам ще не траплявся. Я зараз користуюся тільки засобами цієї марки, але можу не брати одразу всю серію - бальзам може бути з однієї, шампунь з іншої, але все Dr.Sante, моє волосся це любить)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У вашого волосся непоганий смак) Дякую, що завітали в мій блог))))

      Видалити
  6. з задоволенням користуюсь олійкою для кінчиків цієї фірми.

    ВідповістиВидалити
  7. Не пробовала, но марку люблю) У Санте все средства хорошие))

    ВідповістиВидалити
  8. Маю олійку для волосся цієї марки, для мого волосся не дуже підійшла)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Може просто тип волосся не той. Я дуже хочу їхню олійку спробувати, тоді складу своє враження) Дякую, що завітала)

      Видалити
  9. Цікава марка) Приємно, що є якісні вітчизняні продукти)
    Я завжди купую набором, але шампунь закінчується швидше, тож міняю і виходить збірний комплект)

    ВідповістиВидалити
  10. Для мене він занадто звичайний і неефективний. Але я хочу ще спрей і засіб для кінчиків з цієї серії спробувати)

    ВідповістиВидалити
  11. Ох, я теж потішилась ціні, купила. Але результат мені не дуже - не надто зволожує волосся, а самого засобу треба багато видавити, щоб був хоч якийсь ефект. Та я пристосувалась - додаю трохи олійки з пшеничних зародків і кінчики уже не сухі.

    ВідповістиВидалити
  12. Качественная косметика дает и качественный эффект в том числе и профессиональная косметика для волос которую начинают применять все шире

    ВідповістиВидалити