Фломастер для губ e.l.f. Невдале знайомство з маркою.

Про косметику американської марки E.L.f я чула давно, але якось не випадало можливості познайомитись ближче. Але одного разу мені "приспічила" нова помада і я вирішила взяти помаду- фломастер. До того нічим схожим не користувалась, в мене всі помади у звичному форматі. Так в мене з'явився фломастер E.l.f. Lip Stain.


Про марку я чула багато гарних відгуків, і дуже шкодую, що моє знайомство з нею розпочалось з не зовсім вдалого продукту.
Що найцікавіше, що на сайті, якому я замовила цей фломастер, засіб позиціонували як блиск. Може я звісно чогось не розумію, але чого-чого, а блиску я в ньому зовсім не побачила. Крім того писали, що він зволожує губи і заживляє тріщинки. Що? Такого й близько нема. Ну ок, давайте по -порядку і в деталях.
 Помада (блиск) фломастер, виглядає у повному сенсі цього слова, як фломастер. У пластиковому упакуванні. На ньому лише кілька слів про те, що засіб краще тримати подалі від дітей. Ні слова про термін придатності.
Фломастер виявився доволі сухуватим. Якщо контур можна промалювати ще більш-менш, то на всі губи вологості бракує. Але згодом фломастер відновлюється і знову стає мокрим і готовим до використання. Фломастер працює як тінт. Робить губи кольоровими, але жодного відчуття, що на ваших губах щось є, немає. Без запаху.
Щоб фломастер більш-менш гарно виглядав на губах вони мають бути в ідеальному стані. Весь пігмент просочується в губи, і якщо на них є якісь лусочки чи сухість, то вони будуть дуже видні. До речі, цей фломастер може показати вам навіть ті лусочки, про які ви ще не підозрюєте. Словом, не надто я задоволена цим фломастером. Знову точно не куплю. Ну і взагалі не впевнена, що взагалі ще колись буду користуватись помадами-фломастерами. До речі, цей фломастер не надто і дешевий, я його замовляла на makeup.ua за 112 грн. Також він виявився й доволі стійким (якраз коли не треба), але й зникає з губ якось поступово і нерівномірно. Змивати водою - лише нерви зіпсувати, краще міцеляркою.
Ну це ж жах якийсь. На люди краще не показуватись.
 Щоправда, я не ображаюсь на E.l.f, обов'язково спробую щось інше з продуктів марки, але радити цей фломастер подружкам не буду в жодному разі. До речі, він в мене в кольорі Crimson Crush, якщо комусь цікаво. Цьом)

P.S. А ваші губки подружились з помадами фломастерами?

Share:

16 коментарі

  1. Никогда не пользовалась фломастерами. Предпочитаю обычные помады/блески, ну или помаду-карандаш. Жаль, что знакомство с маркой началось со столь не удачного продукта. Надеюсь, в дальнейшем встретятся более приятные средства)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!Я також люблю традиційні формати помад, і як бачу краще з цим не експериментувати)

      Видалити
  2. Помада-фломастер это интересно, стойкость я люблю, не люблю часто губы подкрашивать, но сам факт, что что то будет въедаться в губы меня пугает ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але стійкість цього фломастера тут якраз не дуже доречна) Він дуже нерівномірно змивається. Жах! Дякую за візит)))

      Видалити
  3. хм.... я пробовала Эйвон, впечатления схожи. забавная штука, не более

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думала взяти Ейвон і дати фломастерам ще один шанс. Не варто?

      Видалити
  4. amazing lipstick, looks beautiful :)
    I am your new follower on GFC, G+,Bloglovin and will be very happy if you visit my blog :)
    http://fifefantasinails.blogspot.co.uk

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за пост! :) Больше всего я люблю обычные помады. Даже тонкие стикеры мне не нравятся. Эльфиков попробовать хочу, но только средства парабен-фри (есть такие). Но, в основном, к нам привозят косметику этой марки с парабенами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит в мій блог))) Чекатиму від Вас тепер відгуки на Ельфи без парабенів)))

      Видалити
  6. марка хорошая мне нравится, но такой вид продукта не пробовала)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) Це була моя перша проба Ельфу, але зупинятись не буду. Куплю щось краще, бо також про марку чула багато гарного.

      Видалити
  7. Я вообще не отношу себя к любителям помад, блесков и всякой всячины для губ, но такой формат средства меня немного настораживает. Тестировала похожий "фломастер" у AVON, осталась не в восторге. Как по мне, лучше прикупить корейский тинт для губ или тот же бенетинт от бенефит. Мне кажется, что они бесконечные и гораздно приятнее "сходят с губ".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит). Я до Бенетінту ше не доробилась))) Жартую, звісно. Треба якось придивитись до тінтів, бо я раніше нічим таким не користувалась.

      Видалити
  8. Шкода, що розчарував. Я теж хотіла спробувати, але тепер передумала.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для нього треба мати ідеальні губи без складочок) дякую, що завітала)

      Видалити