Gosh Intense Eye Liner Pen. Відгук та свотчі.

Привіт-привіт! Сьогодні хочу поділитись з вами відгуком про чудову підводку-фломастер від GOSH. Цей засіб до мене приїхав в одній корочок краси. Я люблю макіяж зі стрілками, щоправда з часом він мені трохи набрид, але ось нещодавно я знову вирішила, що маю настрій малювати стрілки. А оскільки макіяж, то ранкова процедура, на яку інколи зовсім не залишається часу, треба щоб стрілки малювались швидко і легко.



Попри те, що в мене ніколи не було особливих проблем з малюванням стрілок. І я вже стільки перепробувала різних фломастерів, що мене навряд здивуєш, цією підводкою я відверто була вражена.  Враження таке, що це не твоя рука малює підводкою, а підводка малює твоєю рукою. Тобі лише треба злегка підтримувати фломастер (бо він сам все знає, тільки не літає).
Підводка у стильному чорному упакуванні. Приїхала надійно запакована, що означало, що до мене її ніхто не відкривав. Фломастер щільно зачиняється "з клацанням". Тому можна не хвилюватись, що десь при транспортуванні фломастер відкриється і розмалює вам пів косметички. Повірте, таке буває.

GOSH косметика родом з Данії. Давненько приглядалась до неї, але все ніяк не випадало можливості купити. Ця підводка моє перше знайомство з косметикою марки, і на щастя воно вийшло дуже вдалим. Приємно, що косметику GOSH тепер можна прийти потестити у Космо у Форумі. Потішили б'ютіголіків))))
В мене натренована рука до макіяжу зі стрілками. Чесно, мені тіні розтушувати складніше, ніж підвести стрілку, тому особливий проблем з фарбуванням в мене не виникло. Єдине здивувало, чому у підводки такий величезний стержень. Я звикла до трішки менших "апаратів". Але як виявилось, стержень тут особливо м'який і ну дуже вже зручний.
Підводка доволі рідка, але думаю, що це лише на початку користування. Цікаво, як стане поводити себе засіб коли трішки підсохне? В мене ця підводка вже майже два місяці. Малювала стрілки десь приблизно 6 разів. Поки жодного натяку на засихання. Крім того, в підводки є особливість, засохлий стержень можна витягнути, перевернути іншим боком і вуаля, свіжа підводка. Може й тому ціна такого засобу понад 400 гривень.

Пігментація підводки дає змогу  малювати чорні стрілки одразу. Але якщо хочеться вугільно-темних стрілок доведеться наслоювати. Але підводка це робити дозволяє. До речі,  стійкість підводки на висоті. Запримітила, що навіть наприкінці дня стрілки наче свіжі. Щоправда, плакати і надмірно терти очі не рекомендую. А якщо ви саме шукаєте собі підводку, цю можу сміливо рекомендувати. Хоч ціна її не надто бюджетна, вона того варта і віддячить вам на очах гарними стрілочками.
В коментарях зі задоволенням почитаю про ваші улюблені засоби для стрілочок) Надаєте перевагу олівцям, фломастерам чи рідким підводкам. А може любите гелеві, до яких я ніяк не доберусь? Цікаво буде дізнатись.  Дякую!

Tags:

Share:

12 коментарі

  1. Ну ЯК? ЯК мені навчитися малювати такі стрілки?! Уляно, проведи майстер-клас)

    ВідповістиВидалити
  2. Як будемо збиратись на каву, нагадай мені щоб я захопила цю підводку)))) буде тобі майстер-клас під горняточко латте)))) А ще я розціню це як комплімент і скажу, що дуже вдячна)))) До речі, я вже майже одужала))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ок, нагадаю) чудово, що майже одужала) значить, скоро зустрінемося)))

      Видалити
  3. Мне очень нравится эта подводка.

    ВідповістиВидалити
  4. стрелочки шикарные, мечтаю такие кошачьи глазки научиться рисовать)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) вони якось самі такі виходять)))) І це заслуга зручної кісточки скоріше))))

      Видалити
  5. Я больше люблю подводки с кисточками, но эта, хоть и фетровая, понравилась, тоненькая, должно быть удобно. Результат очень хороший, стрелочки получились замечательные.

    ВідповістиВидалити
  6. Стрелочки очень красивые, загляденье!
    я никак не рискну пользоваться подводками в принципе....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! А чому не ризикнете?

      Видалити
    2. больше люблю карандашные стрелки и их растушевку в темный оттенок теней для век)

      Видалити