#Hair. Лляна маска Herbal Care від Farmona.

Привіт! У Львові розгулялась зима, а це означає, що без шапки надвір ні ногою. Але для мене це ще й означає, що електризування волосся не уникнути. Думаю, не одна я страждаю такою проблемою. І майже всю зиму я перебуваю в пошуках якоїсь "мазюки", щоб угомонила моє волосся.


Героїня мого посту - маска від польської марки Farmona зі серії Herbal Care. Бренд Farmona працює на ринку індустрії краси з 1997 року. Завдяки використанню новітніх досягнень косметології і натуральних рослинних компонентів, компанія Farmona  більш ніж за 15 років завоювала популярність серед цінителів натуральної косметики високої якості. (ну ви зрозуміли, що опис з інтернету).

В мене мініатюрка маски 30 мл, яка мені попалась в одній з коробочок краси Liferia. Цього об'єму мені вистачило десь на 10 разів користування. Все-таки є плюс в короткій зачісці - мінімальний розхід засобів для волосся. У повноцінному продукті 500 мл об'єму, доволі велика банка з дозатором, сподіваюсь зручним.
Якщо добре приглядітись, то можна прочитати склад. Це для знавців, бо мені особисто, оті всі складники мало про що говорять.

Від виробника:

Маска з екстрактом насіння льону у поєднанні з екстрактом розмарину містить надзвичайно м'які, натуральні активні інгредієнти, які додатково живлять і забезпечують догляд для дуже сухих і пошкоджених волосся, надає волоссю доглянутий вигляд. Екстракт Льону зволожує, надає блиск, відновлює пошкоджене волосся, живить вітамінами і робить волосся еластичними, пом'якшує, надає блиск, захищає від пересушування. Спеціальна формула композиції з протеїнів пшениці глибоко живить і відновлює їх, захищає від пересушування. Поєднання керамідів і кератин робить волосся сильніше, запобігає їх пошкодження і розшарування кінчиків.

Використання: нанести на чисте і вологе волосся від коренів до кінчиків по всій довжині, втерти маску в кінчики волосся. Залишити на 5-10 хвилин потім промити водою.

Від себе: Рідко коли я витримувала на волоссі цю маску більше 5 хвилин. Ну не надихає мене довго засиджуватись у ванній. Я не надто терпелива дівчина, тому сидіти півгодини з маскою для волосся, не зовсім мій варіант. Але зараз стараюсь себе переборювати, бо треба ж тішити свої коси. Поки маска, з якою я дозволяю собі до 40 хв побайдикувати це Цибулево-часниковий комплекс, про який я писала тут.  А так, я стараюсь підбирати такі маски, які не треба витримувати на голові довше 5 хв. А інколи я взагалі використовую маску як бальзам. 
* Лляна маска Herbal Care біло-прозорого кольору, гелево-кремової консистенції. Не густа. Зручно розподіляється по волоссю, я не ризикувала наносити по всій довжині, але виробник зауважує, що це робити можна без остраху. Запах - приємний, свіжий. Мені сподобався. Може так пахне льон?
Результати: Волосся зволожене, розсипчасте і слухняне. Маска добре промивається. Взагалі користуватись нею одне задоволення. До того, маска доволі економна - 30 мл мініатюрки я використала за 10 разів приблизно. То 500 мл повної версії засобу мені вистачить на пів життя. Думаю, маска і набриднути встигне. 
Так я планую купити повну версію такої маски, а це вже показник. Але користуватись нею буду скоріше влітку. Бо в період шапок та капюшонів від електризування маска не рятує. Чесно, мене вже настільки бісить те електризування, що я напевно вже й не повірю, що в світі існують такі засоби, які допоможуть впоратись з цією проблемою.

Ціна питання маски ~ 160 грн за 500 мл.

Знайомі з косметикою марки?
Користувались такою маскою?
Чекаю коментарів.

І запрошую на сторінку блогу у Facebook та VK. Давайте дружити.

Share:

14 коментарі

  1. Також вподобала цю маску і роздумую над повною версією, та й взагалі над цілою серією! Гарний відгук, Уляна)

    www.ukrainianbeauty.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую і тобі) Чекаю і твоїх вражень від маски і новий пост)

      Видалити
  2. Продукт не знакомый, но интересный.
    Я, кстати, тоже чаще маски использую как бальзам. Держать долго средство на волосах тоже ленюсь )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, ця лінь))) і що з нею поробиш. Для мене навіть ці 5 хвилин сидіння з маскою - як каторга. Я інколи просто наношу і змиваю.

      Видалити
  3. Farmona не плохая марка) У меня было несколько их средств, в том числе маска для волос. Но не такая, а с кокосом и бананом, довольно не плохая:)

    ВідповістиВидалити
  4. Кожного разу читаю в твоєму блозі щось цікаве, і пост про маску не вийняток)
    Натхнення тобі і нових цікавих постів)

    ВідповістиВидалити
  5. марка не знакома, тоже не могу долго сидеть с масками, максимум 5 минут))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я тільки нещодавно з нею познайомилась, вона достойна уваги))) дякую за візит))

      Видалити
  6. с маркой давно знакома, но у меня есть маска с бананом, и я ее еще не пробовала)
    а вот сегодня как раз рассказала о шампуне, после которого статики волос нет, приглашаю почитать ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Интересная масочка) Я с маской максимум 2 мин высиживаю)) На эту марку часто в Лотосе натыкаюсь, наверное моя душа не выдержит и я что то таки куплю от Фармона)) Спасибо за интересный отзыв, симпатичные фото!

    ВідповістиВидалити