Hand-made косметика. Огляд кремів та флюїду для шкіри навколо очей.

Привіт! Моє знайомство з натуральною косметикою розпочалось зовсім нещодавно. Про деякі продукти я вже писала, сьогодні з розповім про креми ручної роботи, які для мене приготувала Юля з Hand-made косметика. Зараз Юлія подумує над створенням власного бренду натуральної косметики і планує оновити сайт. А поки це все в процесі, для зв’язку можна використувати Facebook.

Мені пощастило тестувати, чи скоріше користуватись зі задоволенням, 5 засобами. Це крем для рук, нічний та денний креми для обличчя, флюїд для шкіри навколо очей та міцелярна вода з лавандою. Про неї згодом, а сьогодні поділюсь враженнями про креми. Почнімо.

Мої засоби у мініатюрках. На сайті можна роздивитись в яких упакування та об'ємі продаються креми. Мені ж кількості цих засобів у баночках цілком достатньо щоб зрозуміти чи підходить косметика чи ні. 
Крем для рук "Кавова насолода"
Якщо ви любите кавові солодкі аромати, цей крем вам так само сподобається як і мені. Запах ще кілька хвилин відчутний на руках, що приємно. Сама консистенція крему в баночці нагадує суфле. По відчуттях, враження, що на руки наносиш солодкий пористий десерт. 
Характеристики від виробника:
Характеристика: холод, вітер, дощ, сніг + перепад температур. Руки потребують захисту. Поживний крем на основі комплексу цілющих олій та масел, який швидко всмоктується шкірою, не залишаючи жирного блиску, водночас створює захисний бар"єр від несприятливих факторів навколишнього середовища. Активи крему сприяють пом"якшенню дерми, відновлюють суху шкіру та зменшують її лущення. А неймовірний запах кави підніме вас настрій
Склад: вода очищена, тригліцериди, какао, емульгатор олівен, сечовина, саліцилова кислота, шовку протеїну гідролізат, аллантоїн, ксантан, кавова есенція, натуральний консервант нового покоління феноксиетанол
Застосування: нанести крем на чисті руки
Об"єм: 50 мл
На руки крем лягає ніжною хмаринкою. Гарно наноситься і, моє улюблене, швидко вбирається шкірою. Ручки доглянуті і гладенькі. На зиму "те, що лікар приписав")))
Флюїд для шкіри навколо очей. Ніжний в нанесенні. Схожий на хмаринку молочного кольору. Консистенція легкого крему. Запах не яскраво виражений, але пахне чимось солоденьким. Засіб дуже економний, бо скільки там той зони навколо очей?
Від виробника:
Характеристика: надлегкий крем, який за долі секунди всмоктується ніжною шкірою, запобігає набрякам і темним колам завдяки концентрату алоє-вера і кофеїну, тонізує, покращує мікроциркуляцію завдяки екстрактам фруктових кислот ( лимону, чорниці, яблука, винограду)+А-гідроксикислот, допомагає при боротьбі з мімічними зморшками.Не містить ефірних олій, тому підійде для чутливої та алергічної шкіри
Склад: гідролат волошки, олії камелії/авокадо, кокосу, касторове, ши, комплекс АНА-кислот, алоє-вера конц., кофеїн, сірка, гіалурон натрію н/м, ксантан, вітаміни А,Є, емульгатор олівен, натуральний консервант Leucidal® 
Застосування: нанести легкими рухами на преорбітальну зону
Об"єм: 15 мл
Для мене це чи не перший вдалий крем під очі. Ті кілька попередніх, що я мала, нічого особливого з ніжною шкірою під очима, не робили. Востаннє в мене був гель від Lumene,  то взагалі розчарування. Але ще не поспішаю його позбуватись, бо залишила на літо. А ось цей натуральний флюїд справжня знахідка. Гарно зволожує шкіру, швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки. І навіть за 10 днів користування я вже не бачу маленьких мімічних зморшок, цікаво, що буде далі. 

Ще один кремчик, який мені вдалось потестувати, і який мені дуже сподобався, це нічний крем "Фруктова насолода". Консистенція кремова. Він вже менше схожий на суфле, тим не менш, смачно пахне фруктами. Я відчуваю аромат банану, не знаю звідки, бо його в складі немає. 
Від виробника:
Характеристика: легкий крем прекрасно зволожує шкіру. Натуральний зволожуючий фактор НЗФ (вітамін С, сафорин, рутин, органічні кислоти, дубильні речовини, смоли, амінокислоти, полісахари, мікро- і макроелементи, вітаміни А, В2, Е,Д) покращує зовнішній вигляд шкіри, розгладжує мікрорельєф, покращує тургор . НЗФ втягує із повітря вологу і резервує її на поверхні шкіри, а вона, в свою чергу, при недостачі, зволожує епідерміс.  Цінні олії регенерують шкіру вночі, а фруктові кислоти (екстракти лимону, чорниці, яблука, винограду+А-гідроксикислоти) сприяють її омолодженню завдяки синтезу колагену і еластину. Крем попереджує висипання на шкіру та звужує пори
Склад: вода, олії жожоба, абрикосу, примули вечірньої, ши, комплекс АНА-кислот (екстракти лимону, чорниці, яблука, винограду+А-гідроксикислоти), бетаїн, НУФ, екстракт бавовни, вітаміни А,Є, емульгатор олівен, натуральний консервант Leucidal® 
Застосування: нанести наніч на очищене обличчя
Об"єм: 30 мл

Крем доволі жирний та поживний, але для нічного крему  це лише на плюс. Але це не головне. Головне те, що на ранок шкіра виглядає зволоженою та відпочившою.
 Денний крем для обличчя "Ваніль". 
Я не надто велика прихильниця таких солодких ванільних запахів, тому аромат мене не вразив. І взагалі цей кремчик мені сподобався найменше. Попри все, впевнена, що свого шанувальника він обов'язково знайде. 

Від виробника:
Характеристика: легкий крем з шовковою текстурою і надзвичайно- приємним запахом ванілі, швидко всмоктується шкірою і не залишає жирного блиску, зволожує, пом'якшує, живить, заспокоює та зберігає вологу середині клітини, не створюючи парникового ефекту, має сонцезахисні властивості. Підходить для чутливої шкіри
Склад:  вода очищена, олії жожоба, мигдалю, каріте, рису протеїна гідролізат, вітаміни А,Е, олія ефірна ванілі, емульгатор нового покоління із оливкової олії Olivem ® 1000, натуральний консервант Leucidal® 
Застосування: нанести крем на очищене обличчя
Об"єм: 30 мл

В принципі, креми мені сподобались. Особливих зауважень до жодного немає. Хіба денний дає на носі парниковий ефект, але я ще не мала крему, який би мені не робив такого чуда на носі) Мені пощастило, жодної алергії я не маю, тому креми мені підійшли, жодних почервонінь чи подразнень в мене немає. Але якщо маєте алергію, добре читайте склад. Кремчики не обов'язково зберігати в холодильнику, як деяку натуральну косметику. Термін придатності 1 місяць при температурі + 20, і три місяці - при температурі +8. Я зберігаю у ванній кімнаті на підвіконні, там трохи піддуває з вікна і кремчикам комфортно)

Замовити продукцію Нand-made косметика можна на сайті (клац-клац). Також зв'язатись з Юлею можна у Facebook.  Мені креми були люб'язно надані для тестування. 


У коментарях було б цікаво почитати,
 як ви ставитесь до натуральної косметики ручної роботи? 
Поділіться враженням, що пробували, а що ні?

Share:

18 коментарі

  1. Крем довкола очей зацікавив) Я вічний борець проти мімічних зморшок!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Солідарна) В мене хоч і невеликі, але дратують. Та й вік вже))) Крем мені сподобався.

      Видалити
  2. Когда я уже попробую хенд мейд косметику)) Все крема по описанию понравились, симпатичные фото с перышком ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Я в последнее время задумалась о приобретении крема вокруг глаз, и вот и подсказка! Спасибо! ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Улянка, дякую за вашу думку. Мені завжди вона цікава,як клієнта-споживача, так і б"юті-експерта. Від себе скажу, що при створенні косметики я дотримуюся певних послідовностей операцій, які характерні при виготовленні м"яких, рідких і суспензійних форм аптечних засобів(бо за фахом я технолог фарм. виробництва).Крім того, завжди можу коригувати склад та активні речовини відносно потреби клієнта.
    Бажаю всім краси та здоров"я!

    ВідповістиВидалити
  5. Прочитала Твій відгук, а потім ще й на сайт глянула. Склад продуктів просто бомбезний! Ніяких незнайомих слів-продуктів, які потім роблять шкірі шкоду. Уже чекаю, поки щось моє закінчиться) Бо треба брати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тішусь, що пригодилась стаття) Спробуй, думаю і твоїй шкірі сподобається, як і моїй)))

      Видалити
  6. Я очень люблю такие средства и с удовольствием бы попробовала, спасибо за подробности:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це тобі дякую, що заходиш) Я також, після кожного вдалого знайомства з натуральною продукцією, люблю її все більше)

      Видалити
  7. Я бы крем для рук попробовала, так вкусно выглядит в баночке. Причем вкусно именно в прямом смысле, похоже на десерт, а если еще и бахнет какао... )))

    ВідповістиВидалити
  8. очень интересные средства, крем вокруг глаз заинтересовал особенно!

    ВідповістиВидалити