Kiss my Face Lip balm. Мої враження.

Всім цьомки! Так, я тепер можу без вагань роздавати всім поцілунки, бо знайома з бальзамом для губ від Kiss my Face і не боюсь, що мої губи полущаться від морозу. Продукт родом з Канади. І виробник обіцяє, що засіб 100% натур-продукт. Цікаво? То читайте далі.


Помадка в звичному форматі - стіку. Зручно викручується. Єдине, маленький ковпачок не завжди зручно знімати, особливо, коли руки намащені кремом. Засіб приїхав запакований, але ось ні слова про термін придатності, що дещо насторожує. Втім я не помітила жодного натяку на зіпсованість продукту. Хоча....(задумалась)
Бальзам ароматний, дуже літній запах полуниці і цитрусу, більше відчутний цитрус. Запах відчутний не лише в стіку, а й на губах. Але було би ще добре, якби не лише запах, а й присмак бальзаму був приємний. А він у нього дещо дивний. Не солодкий, а скоріше "ніякий", якийсь трав'яний, хоча спершу мені здалось, що це присмак гуми. Але до присмаку звикаєш швидко. Тим паче, губи облизувати хочеться менше, що зберігає життя помаді на губах.
 Сам бальзам доволі жирний. Мені якось важко описати консистенцію бальзаму для губ, я собі складно уявляю, чи бувають ще якісь інші. Цей твердий стік, жирний, не тане на губах і залишає легеньку плівку. Але, мене особисто, це не бентежить. І зазвичай, цей бальзам я наношу перед сном, після вечірнього ритуалу догляду за обличчям. І також вранці перед нанесенням макіяжу.
Бальзам доволі економічний. Я ним користують щодня,  вже майже місяць, а стік наче і не стерся. Ось його ще скільки)))До літа, точно протримається.
До речі, бальзам не дає блиску, тому підійде і чоловікам) Тим, які не проти пахнути полуничкою)))
Ось вам кілька слів про склад. Ніби непогано. Хоча читати  інгредієнти - не моя сильна сторона.
Враховуючи те, що бальзам має натуральний склад і непоганий запах, тим паче хороші зволожувальні властивості ставлю йому "четвірку", бо немає меж досконалості.
Мені помадка дісталась в подарунок за замовлення в одному з Інтернет -магазинів. Але я промоніторила, його ціна приблизно 90 гривень. Чесно, не впевнена, що купила б його за такі гроші. Але якщо якраз шукаєте бальзамчик, і не знаєте який обрати, а ЕОSи та інші штучки набридли - придивіться до цього)

Share:

15 коментарі

  1. Відповіді
    1. Ні, ще не замовляла звідти. Якщо ви про цей бальзам питаєте, що його я знайшла на мейкапі.

      Видалити
  2. Відповіді
    1. Я не купувала, мені в подарунок дали. Але такий є на мейкапі)

      Видалити
  3. Я такой еще не пробовала,хотя обожаю бальзамы для губ :) Они,кстати, бывают разными по консистенции, но в самом деле сложно описать- более жирный или менее жирный звучит странно :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я впала в ступор коли прийшлось описувати консистенцію бальзаму. Але ладно)) дякую, що зайшла)

      Видалити
  4. Уляно, а який кращий - ось цей чи eos?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вони трохи різні. Цей жирніший, а еоs солодший))) і цей маж натуральніший склад.

      Видалити
  5. Интересный бальзам, я бы попробовала:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. При нагоді спробуйте, він непоганий)) дякую,що зайшли)

      Видалити
  6. Cподобалось,що не блещить - хороша основа для помади)

    ВідповістиВидалити