Lac Sante. Мінеральна маска-очищення. Мої враження.

Привіт мої дорогі читачі! Я вже раніше розповідала про моє вдале знайомство з маркою Lac Sante і вітамінний тонік для обличчя, в який я просто закохалась (ось тут стаття про нього). Сьогодні про ще один засіб від цієї марки, який мені пощастило тестувати. Це очищувальна мінеральна маска. 
 
Слово виробникові (інформація зі сайту)
Очищувальна маска на мінеральній основі ретельно очищує шкіру обличчя, надає їй свіжості, забезпечує підвищення тонусу шкіри і захист від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Ропа стимулює виведення шлаків, токсинів, регулює роботу сальних залоз, живить мінералами, мікро- та макроелементами.
Міцелярна олія винограду позбавляє шкіру від щоденних забруднень, каолін глибоко очищує, звужує пори,
Оксид цинку має антисептичні та антибактеріальні властивості,
Екстракти нагідок і винограду зволожують шкіру, покращують її тонус, пружність та еластичність.
Пантенол і бетаїн пом'якшують, знімають подразнення.
Алантоін позбавляє лущення, відновлює шкіру, гоїть мікропошкодження. 
До мене приїхала мініатюрка маски, на пробу. Як виглядає оригінальне упакування зможете глянути на сайті компанії (нижче викладу посилання). Тому про упаковку промовчу, а розкажу краще про властивості та враження від продукту.
Отже, маска має густу кремову однорідну консистенцію, наноситься на обличчя як крем. На шкірі вона майже невидима. Дуже люблю такі формати масок, оскільки не лякаю чоловіка своїм виглядом :) Колір біло-жовтуватий. Запах трохи дивний. Але це натуральний продукт, без запашок та парфумів, тому будьте готові, що маска не буде пахнути "весняними квітами".
Стараюсь не забувати, і накладаю маску хоча би раз на тиждень. В мене ще кілька масок на озброєнні, а ще скраб, тому в моєму вечірньому ритуалі все прописано, в який день, який засіб я використовую. (ну як прописано, в голові це все тримаю, але стараюсь дотримуватись). Так от про цю маску я згадую десь в середу - четвер. Коли я замовляла засіб, мене попередили, що коли маска підсихає може виникати легке печіння шкіри. В мене шкіра не дуже чутлива, тому я без остраху взяла її. Так от, розповідаю чи пече. Не дуже і не страшно. Коли вперше нанесла маску на шкіру печіння взагалі не відчула. Вже за третім разом використання маски відчула, що шкіра підпікає біля крил носа. Але я тоді хворіла, носовичка з рук не випускала, ось шкіра і відплатила мені чутливістю. Але справді, за хвилинку печіння минуло. Маску я тримаю на обличчі до 10-15 хвилин.
Результат. Маска справді дуже бережно очищує шкіру. В мене занадто видимі чорні цятки на носі, з якими я ніяк не можу попрощатись, тому повністю їх мені маска не забирає. Але вона точно відлущила змертвілі клітинки шкіри, позабирала різні лусочки від засохлих прищиків. З такими штуками вона справляється на ура!. Та й мої чорні цятки також трошки заматувала, не без того)
Отож, якщо ви любите натуральну косметику і не любите жорсткого очищення, а бережне відлущення - ця маска для вас. Також до плюсів засобу можу додати, що маска не пересушує шкіру і легко змивається.
P.S. Замовити цю мінеральну маску можна на сайті Lac Sante (клац сюди). Мені ж масочку люб'язно надали для незалежного тестування.

А ви вже знайомі з продукцією марки Lac Sante? 
Які засоби пробували?

Share:

18 коментарі

  1. Я бы попробовала, сейчас поьзуюсь альгинатной этой марки. Очень нравится.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я саме між альгінантною і цією вибирала. Може руки і до неї дійдуть) Дякую, що зайшли)

      Видалити
  2. Было очень интересно почитать:) Спасибо за знакомство с новой для меня маркой косметики)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла) Рада допомогти. Ця марка для мене поки також новачок у косметичці, але тоніком від них і маскою я задоволена)

      Видалити
  3. А я настроилась на альгинатную маску от этого производителя. Как только что-то закончится из текущих, попробую )

    ВідповістиВидалити
  4. Я все больше украинских марок качественной косметики для себя открываю- это так здорово)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я донедавна не знала, що в нас стільки класної вітчизняної продукції є) це справді чудово)

      Видалити
  5. интересно было бы попробовать, марка мне нравится!

    ВідповістиВидалити
  6. Я знакома с этой маркой лет 10 наверное. У меня тоже масочки «пекучие» оказались. А вот тоник не вызывал никаких проблем.

    ВідповістиВидалити
  7. Мало того, что я с маркой не знакома, так еще и натур. косметику не пробовала. Капец, нужно что то делать) Спасибо за отзыв!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це тобі дякую, що заходиш) Я натур. косметикою також лише недавно познайомилась) такщо наздоганяй)))

      Видалити
  8. очень интеересно попробовать такое чудо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, класна масочка. З кожним разом вона мені подобається все більше і більше) Дякую, що зайшла)

      Видалити