#MAKEUP: Flormar Pretty. Рум'яна та бронзер №115. Відгук та свотчі.

Не так давно я перебувала в пошуках ідеальних персикових рум'ян та бронзера, який би давав природну тінь, а не руді плями на обличчі. І таки знайшла. Такі чудо- рум'яшки мені дістались у подарунок від мого таємного блогерського Санти.

 Про рум'яна турецької марки Flormar я чула давно. Їх вихваляють усі мої улюблені відео-блогери, а я схильна їм довіряти. Але коли я зібралась купувати завітний 115 номер, на жодному з прилавків косметики у Львові його не виявилось. І на Makeup.ua, де я зазвичай замовляю косметику, також цей номер "як вітром здуло". Потім у моєму арсеналі з'явилось чимало інших рум'ян та бронзерів, і я й думати забула, що хотіла саме ці Flormarівські))) І тут Блогерський Санта присилає мені ці рум'яна. І не вір після цього в дива?))))
Рум'яна оформлені в рожеву коробочку з пластику, з віконечком, в якому можна розгледіти, що власне цей засіб собою представляє. Коробка виглядає трохи дешево, але засіб творить дива на обличчі, тому таку прикрість, як непродумана упаковка, я йому пробачаю. Взагалі Flormar доволі бюджетна косметика, ці рум'яна не виняток - ціна засобу в межах 50-60 гривень. Кришечка упакування знімається повністю. 
Під кришечкою рум'яна і бронзер в окремих відділеннях. Знайомтесь це номер 115. Як на мене саме цей відтінок і рум'ян і бронзера у виробників вийшли досить вдалими. Ось такі двосекційні у серії Flormar Pretty лише  номери 115 і 116. Зі свотчів я зрозуміла, що  116 номер має більш рожеві холодні рум'яна, а ось бронзер трішки рижить. Натомість у 115 просто чудовий колір рум'ян рожево-персиково-кораловий, і бронзер дає на обличчі легку природну тінь, підкреслюючи природні вигини на обличчі. Решта кольорів можна переглянути на офіційному сайті торгової марки. 

Рум'яна мають запах. Досить яскраво виражений, свіжий, не їдкий парфюм. Але при нанесенні я його не відчуваю, тому для мене це не проблема. 
І рум'яна і бронзер мають легкий шиммер. Маленькі дрібненькі блискітки, які на обличчі майже не помітні. Навпаки вони дають обличчю ефект підсвічування.
Носяться рум'яна добре, але не весь день. Якщо маєте на вечір плани, і хочете щоб макіяж був ідеальним, то скули і щічки однаково доведеться підправити. Але на свій ціновий сегмент засіб більш ніж добре справляється зі своєю роботою. 
Рум'яна я зазвичай наношу на щічки, злегка усміхаючись, а бронзер використовую як пудру-скульптор. Для цього він ідеальний, адже абсолютно не дає рудизни. На свотчі вгорі може видаватись, що бронзер трішки рудуватий, але так виглядає лише на руці, шкіра на обличчі в мене зовсім інша, не така бліда. До всіх цих чудовостей румяна ще й гарно тушуються, тому щоб переборщити з ними треба добре постаратись.  З появою цих румяшок я вже закинула всі свої інші рум'яна та бронзери і відчуваю, що з такими успіхами вже скоро побачу у них дірочку)))
А  далі трохи мене та рум'ян у всій красі :)
В коментарях цікаво буде почитати про ваші улюблені румяшки та бронзери. Дякую!

Share:

18 коментарі

  1. На тобі добре виглядає!
    Улюблений бронзер у мене від Beauty UK, а рум'яна - Eveline, вже кілька відтінків купила)

    http://ukrainianbeauty.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Вікторіє) Я вже давно ходжу довкола стенду Beauty uk, хочу їхній хайлайтер. А як тобі бронзер?

      Видалити
    2. Бронзер супер! Є в мене відгук на блозі, один з перших) Нещодавно запримітила в них нові рум'яна в стіках - там є чудовий кремовий хайлайтер відтінку шампань, вже поклала на нього око)

      Видалити
  2. В мене ніжне кохання із цією маркою, це була моя перша декоративна косметика. У мене зараз є тіні від них, чудова палітра з молочним, коричневим, темно-коричневим і рожевим кольорами. Коробочка досить дешева, але самі тіні досить гарної якості. Вже кілька днім дивлюся на ці рум'яна і ніяк не наважусь - треьа потестувати перед придбанням, але можливості немає :-(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо кольори підходять, то можна брати і без тесту, вони дуже класні) а тінями зацікавилась, треба десь пошукати у Львові.

      Видалити
  3. ох ,флормар -для меня темная лошадка, вроде и хочется попробовать, но редко их продукцию встречаю

    better than yesterday

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Продукція хороша. Ціна - якість взагалі неспівмірні, за якістю вони могли б і дорожче коштувати. Їх і в інтернеті знайти можна, хіба протестити неможливо) дякую за візит)

      Видалити
  4. Очень красивые румяшки! Я с этой маркой знакома плохо, но помню, у меня была их подводка, очень хорошая)
    Мои любимые румяна Sweetscents в оттенке Cactus Blossom, просто обожаю их:))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла. Про такі рум'яна і не знаю, треба познайомитись)

      Видалити
  5. Гарна рум'яна) і колір дуже ніжний

    ВідповістиВидалити
  6. Когда-то был у меня такая палетка. Также очень нравилась, для бюджетного продукта супер. Только самые приятные воспоминания остались. Хотя, уже сейчас понимаю, что средства с блеском не подходит для скульптурирования.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Воно то так, але блиск там мінімальний) дякую, що зайшла)

      Видалити
  7. Уляно, а мене більше цікавить твоя помада) Що в тебе на губах на фото?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нарешті ти тут))) давненько не писала) на губах моя нова любов Avon Ultra Colour Bold lipstick/ Сливовий мармелад.

      Видалити
    2. у мене поважна причина відсутності - затяжні канікули і практично без Інтернету))) Колір помади бомбічєскій!

      Видалити
  8. Дуже хотіла собі Flormar, але ніяк не могла їх десь знайти. Тому купила собі скульптуруючі рум'яна NYX у віддінку Тaupe. Вони ідеальні!

    ВідповістиВидалити