#SKIN. Наклейки від запалень на шкірі Tony Moly Lab AC Control Spot Patch

Застудитись на Різдво. Місія виконана. Ні, я не про себе. Мій коханий чоловік чи скоріше його імунітет вирішив зробити мені Різдвяний подарунок. Тепер таблетки, чайочки і примочки мої друзі на найближчі кілька днів. А ви знаєте, застуджені чоловіки, як малі діти))) Але все ж під симфонію покашлювань і човгань носом я знайшла час на новий пост.


Сьогодні в мене огляд дуже дивного засобу - це наклейки для прищиків)  Чули про такі?

Останнім часом, мене просто добивають точкові висипання на обличчі. І хоч це проблема не стільки зовнішня, як внутрішня (я підозрюю щось гормональне), рятуватись від тої біди треба. І поки я відкладаю візит до лікаря, надибую в Інтернеті різні засоби - експрес методи, які би мене порятували від прищиків. Так я й натрапили і на ці наклейки Tony Moly Lab AC Control Spot Patch. 
Наклейки сховані у невеличку упаковочку, товщиною з папірець. На звороті уся потрібна інформація, корейською. Далі переклад  англійською. В упаковці 12 невеличких кругленьких наклеєчок, які приліплені до прозорої основи. Щоправда, щоб грамотно роздобути наклейки з упакування, мені довелось "розкрамсати" всю упаковку. Бо наклейки, хоч і клейкі лише з одного боку, а з іншого матові, вони дивним чином прилипли до упаковки. Довелось трохи побавитись, щоб повернути їх на місце. 
Від виробника: Це найефективніші наклейки від недосконалостей. Просто наклейте матовий кругляшок на очищену шкіру і чекайте приголомшливого результату. Він не змусить себе довго чекати! Клейка сторона наклейки збагачена саліцилової кислотою, екстрактом чайного дерева і маслом виноградних кісточок. Це тріо має потужну протизапальну і антибактеріальну дію.Протягом усього дня збережеться лікувальний ефект, а вже до вечора від прищика не залишиться сліду. Тільки гладка і чиста шкіра, про яку ви так давно мріяли!

Спосіб застосування: добре очистіть шкіру, висушіть запалене місце, відліпити одну наклейку від плівки і нанесіть на уражене місце. Наклейку необхідно носити 8-12 годин з моменту використання для досягнення максимального ефекту, або кожен раз, коли Ви виходите на вулицю, щоб уникнути попадання бактерій. В кінці дня, зніміть наклейку і вмивайтеся, як звичайно. При бажанні, наклейку можна розрізати і використовувати тільки половину або чверть, якщо запалення невелике.
Звісно, що такий опис мене дуже підкупив. До всього, мене також потішило те, що зверху на наклейку можна нанести ББ-крем і зробити її ще більше невидимою. Але не так сталось, як гадалось. 
Клейкий бік патчу просочений саліциловою кислотою та іншими штуками, які мають знищити прищ. Інший бік справді матовий, і на обличчі наклейка майже невидима. Мені спершу також мало вірилось, але коли спробувала, то дуже здивувалась. Але є одне але, якщо нанести на наклейку якийсь тон, то вона стає брудною, і з наклейки-невидимки перетворюється на брудну пляму посеред обличчя. Все через те, що клейкий бік розчиняється від тепла шкіри і може підтікати по боках. Крім того, впродовж дня наклейка збирає на себе весь пил, який ви зустрічаєте дорогою на роботу, вдома тощо. 
Я старалась наносити наклейки ввечері і на ніч, в час коли мене бачить обмежене коло осіб. Бо якось прийшла з такою наклейкою на роботу, і трохи було важко пояснювати колезі, що це таке в мене на щоці.
І тепер про головне. Це звісно моє суб'єктивне враження, але жодного ефекту загоювання прищиків я не помітила. Мені здається, що під наклейками прищики навпаки запарювались і розмокали, а не підсихали. Словом, не зрозуміла я ці штучки і більше точно не купуватиму. До речі, коштувала упаковочка понад 50 гривень, але зі знижками можна знайти і по 30-20 грн. 
Сподіваюсь, що ви помітили цей прищик на переносиці) На першому фото я без наклейки, на решті - з наклейкою.
А чим ви рятуєтесь від прищиків? Може також користувались такими наклейками, поділіться досвідом) 

Підписуйтесь на сторінку блогу у Facebook та VK, щоб стежити за оновленнями)))
Follow my blog with Bloglovin

Share:

13 коментарі

  1. Ух ты, если бы ты не написала, я бы не заметила наклейки.
    Как жаль, что они не работают, очень прикольный формат

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Формат справді прикольний, але на них краще нічого не наносити зверху. Ну і мені не допомагають. Хоча читала коменти, що комусь трішки і знімали запалення. Тут все індивідуально.

      Видалити
  2. Цікавий засіб, але я не дуже вірю в силу подібних:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так от і я не надто вірю, але цікавість до нового продукту бере верх))

      Видалити
  3. Може, тоді варто взяти на озброєння речовини, якими наклейка просочена? Саліцилова кислота і ефірна олія чайного дерева справді мають такий антибактеріальний ефект. Коштують копійки, вистачить надовго, повинні допомогти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Саліцилова то незамінна штука, а також зараз подружилась з цинковою пастою, дешево і справді дієво))))

      Видалити
    2. Цинкова паста? Цікаво. А де купуєш і як використовуєш?

      Видалити
    3. Купувала в аптеці, ціна десь до 10 гривень, просто намащую на прищик товстим шаром, трішки втираю, на ранок запалення вже менш помітні. Загалом прищ зникає на другий -третій день.

      Видалити
    4. Варто буде спробувати. Дякую!

      Видалити
  4. О, цікава штука, я теж чула про таке чудо сучасної косметології. Читала дуже багато хороших відгуків про такі ж наклейки від Peter Thomas Roth (Peter Thomas Roth Acne-Clear Invisible Dots Blemish Treatment), що вони справді допомагають, але от руки ніяк не дійдуть купити. Коли спробую, дам знати чи від них є ефект :)

    ВідповістиВидалити
  5. Уляно, дякую за огляд! Якщо враження, що прищики запарюються, то це погано, мене схожа штука від Віші довела до хірургічного втручання((

    ВідповістиВидалити