До дна. Порожні мініатюри або чи варто купувати повну версію продукту.

Дай Боже здоров'я тому, хто придумав пробнички та мініатюрки. Без них в мене вже назбиралась сила-силенна косметики, яка б мені просто не підходила і я б її віддала подрузі, мамі чи просто викинула. А так пробничок викинути не шкода. Словом, в мене тут назбиралось чимало використаних пробничків, хочу поділитись з вами своїми враженнями від продуктів.


1. Демакіяж, міцелярна вода "Лаванда" від Hand-made косметика про яку я вже писала тут. Сам засіб не поганий, він гарно зволожує та тонізує шкіру. Але очищуючі властивості засобу дуже слабенькі, крім того запах засобу доволі насичений тому повнорозмірного продукту купувати не буду.
2. Ще один засіб від того ж виробника крем-флюїд під очі. Якраз цей засіб мені дуже сподобався і підійшов, і одразу ж по закінченню мініатюрки я купила повнорозмірну версію.
3. Тонік від Lac Sante - моя любов. Лише через те, що зараз тестую тонік від іншої марки не купила повнорозмірний формат. Але при нагоді зі задоволенням повернусь до цього тоніку.
4. Також закінчився пробник мінеральної очищуючої маски від Lac Sante. Не поганий варіант бережного очищення, але з придбанням повнорозмірного формату поки зачекаю)
5. Побачила дно і в Спа-кремі з медом від C&B. В пробничку крем чудовий, але ось купувати повнорозмірний засіб я поки не поспішаю, бо вже є преценденти, що крем в мініатюрі і в повному тюбику суттєво відрізняється.
6. Денний антивіковий крем  з ікрою від Ingrid Millet. Крем не поганий, але не вау. Крім того, побачити розгладжені зморшки за використання всього 7 мл крему складно. Ще мене трохи бентежить його запах. В тюбику крем ще пахне, а на обличчі вже відверто смердить. Ну і зважаючи на високу ціну крему у повному розмірі купувати його не буду.
7. Денний крем Vichi Idealia. Крем непоганий, в мене навіть десь була мініатюрка такого ж, але нічого надзвичайного. Жодного ефекту крім нормального зволоження, принаймні я, не помітила.
8. Більше мені приглянувся нічний крем з цієї серії від Vichi. Спершу крем дуже туго наноситься, але за хвилинку ніби розтає на обличчі і легко розмащується. На ранок шкіра добре зволожена і доглянута. При нагоді планую придбати повнорозмірний продукт.
9. Денний крем від Organique з гарбузом. Це було моє перше знайомство з маркою. Крем дуже класний, запах просто неймовірний, також він гарно зволожує, і підходив мені як на ранок під макіяж, так і на ніч. Щоправда, коштує повний формат крему в межах 400-500 грн. Тому я поки в роздумах над покупкою, але дуже хочеться.
10. Ще один мій фаворит зволожуючий сорбет для обличчя від Caudalie. Буду не багатослівною, і просто скажу, що це найкращий крем для обличчя який я будь-коли мала. Вже кілька тижнів вичікую в інтернет-магазинах на знижку, бо якось викладати за 40 мл крему 500-600 грн, мене не надихає.
11. Регенеруюча маска "Olive leaf" від Ziaja. Сильної регерація я не зауважила, але маска доволі комфортна, гарно пахне, легко наноситься як крем, і змивати її не обов'язково. Маска здається і продається в таких саше по 7 мл і коштує в межах 15 грн.
12. Пілінг від Organique здався мені дуже непоганим продуктом. Але, зізнаюсь, що з пробника так і не змогла розпробувати його сповна. Планую продовжити знайомство зі засобом ближче.
13. Бананова нічна маска від Tony Moly. Планувала одразу купувати цілий бананчик, але рука "вздрогнула" і вирішила все-таки спершу потестити з пробничка. І скажу, що пробник настільки маленький, що я так і не побачила дію маски у всій красі. Але на її захист скажу, що маска дуже комфортна на обличчі і не липка, спати не заважає, хоча запах насичений банановий і солодкий, наволочку не вимазує. Але про вау ефект від маски поки нічого сказати не можу, тому відклала покупку бананчика до кращих часів)
14. І наостанок пробничок СС-крему від La Roshe Posay. Кремчик не поганий, але нічого надзвичайного. Його треба наносити зовсім трішечки, бо засіб доволі жирний. Не лягає маскою, попри те, що сам крем доволі темний, адаптується до кольору шкіри. Маскувальні властивості середні. Поки не вирішила, чи хочу такий повнорозмірний продукт. В мене не складається гарної дружби з декоративною від Ля Рош. Але саму марку дуже поважаю і люблю.

Ну ось і все. Тепер можна з чистою совістю все це це викинути) Напишіть чи подобається вам такого роду огляди? І ще в коментарях буде цікаво почитати чи користувались ви якимось з цих засобів? Як враження?

Share:

18 коментарі

  1. Дуже сподобалися :) Гарні фото та лаконічні короткі огляди, які дуже зручно читати :)
    Цікаві продукти, шкода, що класні продукти такі дорогі)
    Дякую за відгуки :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що заходиш))) А мені як шкода((( Так хочу Caudalie, а ціна страшно кусюча.

      Видалити
  2. Интересный обзор, спасибо. С этими продуктами незнакома. Мне очень нравится марка Caudalie, у меня был крем из другой серии, с зеленой крышечкой - очень понравился.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит))) З Caudalie я поки пробувала лише цей крем, але не сумніваюсь, що чимало продуктів в марки хороші.

      Видалити
  3. миниатюрки - очень полезная штука!

    ВідповістиВидалити
  4. Я дуже люблю такі пости)) Так що читаю з задоволенням!

    ВідповістиВидалити
  5. Цікаво! Дякую за коротку інформацію :) як раз в пошуках нового крему для обличчя. По змінно користувалася Vichу і Ля Рош, трохи набридли. Хочеться щось нове, вартісне і, можливо, дешевше? Caudaliе вірю, що класний. Але 500 грн 😁

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла))) Тішусь, що стала чимось корисною) Бажаю успіху у виборі нового крему)

      Видалити
  6. цікавенько) Майже нічим зі списку не користувалася. А от щодо нічного Vichi Idealia зацікавилася, якраз хочу купувати такий засіб. Треба спробувати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нічний мені дуже сподобався))) Купуй))) Дякую, що зайшла))

      Видалити
  7. с пустышками!
    у меня было три миниатюры этого сорбета от Caudalie и я в него влюблена, особенно летом!!! писала обзор в блоге ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) в мене також з ним любов-любов. І все, побігла читати ваш пост)

      Видалити
  8. Гарний формат посту! Стисло і інформативно)

    ВідповістиВидалити