Реконструкція пошкодженого волосся Envy Professional Dual Fix 12. Мої враження + фото.

Є в мене дуже «просунута» перукар. Тільки якась новинка на ринку з’являється, вона вже все знає і все спробувала. По моєму, це чудова риса для майстра. Нещодавно кручусь я на перукарському кріслі, та й роздивляюсь кольорові баночки на її столику, тут мені на очі потрапляє щось новеньке і зелене. Питаю: «А що то за засіб такий, зі зеленою кришкою?».  У відповідь почула, що це новий в Україні, але далеко не новий, а вже доволі популярний в Європі засіб для реконструкції волосся Envy Professional Dual Fix 12. Я трошки «пошастала» інтернетом (сайт www.envypro.com.ua вам в поміч) і ось красунчик мусс вже і в моїй колекції. Засіб родом з Великобританії, в Україні нещодавно, але вже активно завойовує ринок.

Мусc Dual Fix 12 – засіб, який спрямований на глибоке відновлення волосся, ефект від якого помітний вже після першого застосування. Dual Fix можна використовувати як окремий засіб, але він з лінійки, спрямованої на реконструкцію пошкодженого волосся, де є також шампунь, бальзам, лосьйон для укладки, спрей для об’єму та олійка для живлення. Вони підтримують ефект від використання мусу, але ними можна користуватись як самостійними продуктами. До речі, зі слів тієї самої перукарки, бальзам у марки розкішний, як і сам винуватець посту мус для реконструкції.  
Мені дуже імпонує, що Dual Fix підходить абсолютно для будь-якого типу волосся. Кучеряве, пряме, жорстке, тонке, жирне, сухе – це абсолютно не важливо, коли в руках цей засіб, бо після його використання ефект один – блискуче, доглянуте волосся, яке хочеться постійно торкатись.  У складі засобу сила-силенна компонентів, які працюють лише на користь нашому волоссю, принаймні у цьому запевняють виробники. Наприклад, амінокислоти кератину. В кожній нашій волосинці вже є кератин, але через те, що ми його постійно «хімічимо» різними засобами, його стає все менше і волосся стає ламким. А ось Dual Fix заповнює кератинові прогалини, зміцнюючи структуру волосини.  Також тут є протеїни шовку, молекули якого відновлюють волосся і додають йому пружності. Пантенол, який допомагає потовщити тіло волосся до 10%. А ще гліцерин, який робить волосся м'яким, воно перестає електризуватися і легше розчісується. Ну і новий для мене компонент, принаймні досі я про нього не чула – це гуарова смола. Виявляється, вона створює захисний шар для волосся, і в дуеті з кератином  утримує вологу всередині. Здається, я більш ніж детально розписала, на що здатен засіб. А тепер коротко про те чи справді він робить те, що обіцяють.

Envy Professional Dual Fix 12 – це рідина у баночці об’ємом у 200 мл зі зручним дозатором-помпою. Саме завдяки спеціальній помпі засіб вичавлюється як піна. Цю піну треба нанести на волосся, по всій довжині, висушити феном і продовжити мити волосся, як зазвичай. Я навіть зазнимкувала, як це відбувалось у мене вперше. Точніше попросила це зробити знайому, яку вже також зацікавив цей засіб.  
Отже, на сухе волосся я нанесла піну, на мою довжину до плечей знадобилось напевно 15 доз. Я спершу наносила на долоні, а вже тоді розподіляла по волоссю. Посушила феном. До речі, саме під час сушіння, під впливом температури, волосся найбільше і сприймає засіб. Після оброблення пінкою, волосся злегка липкувате, але без дискомфорту. Потім я усю цю красу змила звичним шампунем, лише підшукала максимально натуральний без сульфатів, бо як підказала мені мій перукар, агресивні засоби можуть дуже швидко вимити усі «вітаміни», якими наситив моє волосся Envy. Завершила процедуру реконструкції звичним бальзамом –кондиціонером. Прошу зауважити, що шампунь та бальзам у мене свої, і не зі серії Envy. Можу тільки уявити, який ефект дають вони в комплексі. Вже в процесі змивання лосьйону, я відчула наскільки еластичним та гладким стало моє волосся. Я спеціально не наносила жодних допоміжних незмивних засобів  - жодних олійок чи спреїв, аби подивитись, яким буде волосся  після реконструкції Envy
Фото до процедури та після. 
Сказати, що моє волосся блистіло – це нічого не сказати. Воно просто сяяло здоров'ям зі середини, і нехай це й звучить дуже голосно. Не скажу, що мала аж надто пошкоджене волосся, просто воно було дещо тьмяним та змученим після шапок та морозів. А Dual Fix дав йому друге дихання. М'яким та гладеньким волосся залишалось весь день, аж до самого вечора, а мені постійно хотілось його прочісувати пальцями і торкатись. До речі, волосся майже не електризувалось. Крім того, на другий день після процедури волосся також було в нормальному стані і я навіть дозволила собі піти з немитою головою на роботу, і весь день змогла проходити без хвостика, а це для мене нонсенс. Зазвичай, якщо я голову мила в суботу  ввечері, то в понеділок зранку без хвостика на люди вже вийти не можна)
Користуватись Dual Fix  можна двома способами. Наносити на сухе волосся, сушити, а тоді змивати. Таку процедуру рекомендують проводити раз на місяць, але все залежить від особливостей волосся. Також можна  використовувати засіб частіше – раз на тиждень наносити на вологе, вимите шампунем волосся, на хвилинку-дві, потім змити та нанести кондиціонер. Поки я спробувала лише перший варіант. Результат мене вразив  і потішив. Але планую спробувати і другий спосіб також. А враження звісно опишу тут) До речі, ефект від процедури, кажуть, тримається кілька тижнів, перевіримо?

Envy Professional Dual Fix 12 можна купити ось тут . На сайті також гарні пропозиції до Валентина.Здається, я вже навіть знаю, що хотіла б отримати в подарунок :)

Share:

26 коментарі

  1. Результат вражає!) шкода, що світле волосся (як у мене) ніколи не буде так виблискувати(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Завжди можна стати темненькою))))Жартую) Чого ж не буде?

      Видалити
    2. я - брюнетка?))було б незвично)))хоча колись у мене була нав'язлива ідея перефарбуватися в темненьку)) а тому що світле волосся, також кучеряве (нефарбоване) не має того блиску,що темне (заломлення променів і тд).

      Видалити
  2. Я геть не використовую засоби для стайлінгу,а от сама лінійка цікава - реконструкції багато не буває
    http://elpise.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також не використовую для стайлінгу. Цей засіб власне для глибокого відновлення) Лінійка справді цікава, і я вже приглядаюсь до інших засобів з неї) Дякую, що зайшла)))

      Видалити
  3. Вау, ефект просто бомбовий :)
    Чудовий засіб :)

    ВідповістиВидалити
  4. Гарнйи ефект :)Самій захотілось спробувати)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй, Наталю) Думаю, тобі сподобається) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  5. Так, здається, мені це треба))) І нового перукаря заодно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раджу спробувати) І заодно з перукарем можу помогти)))

      Видалити
  6. Огоооооо! Все, мені таке треба)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раджу спробувати) Цікаво буде почути твою думку)))Дякую, що зайшла)

      Видалити
  7. Ефект чудовий)) В мене теж перукар завжди йде в ногу з модою та новинками) А ще полюбляє експерименти з кольором)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) і моя любить експерименти. Завдяки їй я наважилась на каре. Головне довіра до майстра.

      Видалити
  8. волосы блестят прекрасно после него, интересно попробовать)

    ВідповістиВидалити
  9. Гарний еффект! Волосся шикарно виблискує!)

    ВідповістиВидалити
  10. Ну, ничего себе эффект!!! очень понравился, запишу в хотелки отправлюсь на поиски этого средства.
    Спасибо за обзор, на самом деле очень актуально.

    ВідповістиВидалити
  11. а как ваше мнение о био красках для волос от Ла Фабело???

    ВідповістиВидалити
  12. Давно я до нього придивлялася і вагалася, чи купувати, а тепер знаю точно, що це того варто😍 Дякую за чудовий відгук👍 а який шампунь ти використовувала після нанесення Envy?😊

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я беру звиклий шампунь, яким завжди користуюсь. Користувалась Melica, він більш натуральний, але моє волосся його не надто любить, тому повернулась до улюбленого Loreal Professional Vitamino color.

      Видалити
  13. Лучшее решение, именно при укладке, использовать бальзам для укладки волос текстурирующий, это благоприятно для волос

    ВідповістиВидалити