Jerelia Mavka. Тонік для зволоження сухої та чутливої шкіри.

Пригадуєте, я розповідала, що не любила тоніки. Все через те, що мені траплялись липкі, неприємні засоби, а один навіть пінився. Але відколи я познайомилась з тоніками з натуральних компонентів, зрозуміла всю «потрібність» таких засобів.  Поспішаю познайомити вас з моїм недавнім улюбленцем, тоніком для сухої чутливої шкіри від марки української косметики Jerelia зі серії MAVKA.
100 мл ароматної водички –тоніку помістили в невелику пластикову прозору  пляшечку.  Зі зручної кришкою дозатором. Сам засіб має жовтувато-оранжевий колір, мені схожий на якийсь  трав’яний відвар. Власне, пахне тонік також якимись травками. Мені нагадує запах весни, але не тої ранньої з болотом під ногами, а тої, коли вже розцвітають дерева вишні.

Оскільки, донедавна я була невеликою прихильницею тоніків, досвіду користування засобами в мене не так вже й багато, тому я обирала засіб виключно з опису на сайті. Повністю довірилась виробникові. І, знаєте, не прогадала і не пожалкувала ні хвилинки.

Кому цікаво, ось він опис від виробника. «Ніжний тонік для м’якого очищення й зволоження сухої та чутливої шкіри обличчя.
Заспокоює й пом’якшує шкіру, зменшує подразнення й лущення. Активізує кровообіг, надає пружності та має омолоджувальні властивості.Запобігає появі пігментних плям і освітлює шкіру обличчя. Захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Містить екстракт женьшеню, екстракт ехінацеї, екстракт ромашки, екстракт зародків пшениці, ефірну олію апельсина, протеїни молочної сироватки, гліцерин.Екстракт женьшеню має бактерицидну, регенеруючу, тонізуючу, очищувальну, омолоджувальну та захисну дію, стимулює кровообіг. Стимулює вироблення колагену й захищає клітини шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету. Антиоксиданти омолоджують та захищають шкіру, глікозиди стимулюють процес оновлення клітин епідермісу, мінерали та вітаміни живлять шкіру та покращують обмін речовин.
Екстракт ехінацеї регенерує тканини, зберігає шкіру від лущення та зневоднення, стимулює лімфатичну систему, прискорює виведення токсинів та шлаків. Захищає шкіру від ультрафіолету. Екстракт ромашки запобігає появі подразнень, пом’якшує та заспокоює шкіру.Протеїни молочної сироватки – активні білкові комплекси, що мають сильні регенеруючі, антиалергійні, зволожувальні, пом’якшувальні, протизапальні властивості. Активний засіб профілактики пігментації».
До речі, і склад засобу непоганий, хоча я не сильна в розборі інгредієнтів. Але для знавців викладаю.
«Water, Panax Ginseng Root Extract, Echinacea Extract, Matricaria Сhamomilla Flower Extract, Wheat Germ Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract, Whey Protein, Glycerin, Rokonsal, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.»

Користуватись цим тоніком одне задоволення. Він абсолютно не липкий, що не може не тішити. Добре тонізує шкіру, освіжає, зволожує. Говорити про більший ефект, напевно поки зарано, бо користуюсь цим тоніком заледве два тижні. Засіб я використовую як завершальний етап процедури очищення шкіри. Спершу очищую шкіру молочком для де-макіяжу чи міцеляркою, далі вмиваюсь очищуючим гелем з водою, а вже тоді черга за тоніком. Зараз я пристосувалась наносити засіб на долоні, а потому розподіляти на обличчя. Але раніше наносила на ватний диск, тоді вже очищала обличчя. В обидвох варіантах тонік показав себе з гарного боку. Тому сміливо рекомендую MAVKA від Jerelia. Тонік шукайте ось тут. До речі, ціна на нього просто смішна – 32 грн по акції. Але і повна вартість тоніку дуже потішить ваш гаманець – всього 50 грн.

Засіб був наданий Jerelia для незалежного тестування
 А в коментарях зі задоволенням почитаю про вашу дружбу з тоніками. 
Любите такі засоби чи ні? І які радите спробувати. 
Також розповідайте чи користувались засобами Jerelia? Маєте улюбленців?

Ставайте постійними читачами блогу, щоб не пропустити оновлень.
 Також нумо дружити в Facebook . Буду рада новим знайомствам)))

Share:

20 коментарі

  1. Мала від Synergen, то жах був) Сушив і пінився)
    Потім спробувала від Яка. Нормальний, але якогось вау-ефекту не було) Ще пробувала мініатюрку від Beyond теж непоганий)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй цей. Ціна -якість супер. І нашій шкірі сподобається))) знаю, що ти так само ставишся до тоніків як я раніше)))

      Видалити
  2. Я бы попробовала бы, цена доступная:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я б сказала, навіть більш ніж доступна. І якість тоніку мені сподобалась) тому рекомендую)

      Видалити
  3. Для меня тоник - обязательный этап очищения:) полностью согласна, что натуральные намного лучше кожей воспринимаются;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Моя шкіра любить натур-продукт, хоча я лише нещодавно це зрозуміла.дякую за візит)

      Видалити
  4. У мене зараз тонік від Bielenda ;) Раніше не любила тоніки і не розуміла для чого вони взагалі придумані.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нічого не мала з цього бренду) цікаво чи є вони в Україні? Ти ж в Польщі купувала?

      Видалити
  5. обожаю тоники, без никак уход не представляю)

    ВідповістиВидалити
  6. Привіт теско!Якраз шукала собі зволожуючий тонік. Дуже рада, що натрапила на твій пост. Спробую і собі "MAVKA". Доречі, дуже гарна назва! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  7. Цена очень привлекательная. Мне пока тоник не нужен, но когда использую свой то, можно и этот взять на пробу)

    ВідповістиВидалити
  8. У меня такой стоит ждет своего часа ) Радует, что не липкий,ненавижу такой эффект в тониках)

    ВідповістиВидалити
  9. спасибо за статью - очень интересно написано))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мне тоже очень понравилась статья! Было бы здорово почитать о массажных столах - магазин, где взять и т.д.

      Видалити
    2. Вот бы почитать еще об ультразвуковых скраберах!
      Очень хочу для дома купить портативную модель!
      Может, кто встречал данные об ультразвуковых скраберах в Украине?

      Видалити
  10. Добого вечора!
    Натрапила на цю статтю - тай думаю почитаю, адже користуюсь цією косметикою вже більше пів року і дуже задоволена. ))))) Із серії MAVKA, мала лише нічний крем. Дуже гарно накладався, не жирний і не обтяжував шкіру. Зараз у моєму арсеналі креми день/ніч, крем під очі і тонік для обличчя, правда вже із серії VESNA. Теж дуже задоволена - особливо денним кремом - Денний флюїд для обличчя (вершки). Знаєте, за цей час, якось менш помітними стали пігментні плямки і взагалі - шкіра стала така шовковиста і доглянута. Тому, дуже раджу цю українську продукцію, де ціна і якість дуже тішать. Рекомендую)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Справді косметика чудова. В мене і вмивачка і вершки для тіла чекають черги на публікацію, то ними також дуде задоволена) Дякую, що завітали))))

      Видалити