Маска з гарбузового насіння від Uspix. Мої враження.

Українська натуральна косметика швидко завойовує косметичний ринок, а разом з тим і мою поличку у ванній. Дружимо з натур-продукт ми не так вже й давно, але моїй шкірі така дружба дуже до вподоби. І сьогодні маю нагоду познайомити вас зі ще один натуральним брендом – це марка української косметики Uspix. Певна, що про них ви вже чули, а якщо ні, то ви за правильною адресою. Продовжуйте читати, знайомимось ближче.
«Uspix (укр. Успіх) – це український бренд, який пропонує натуральні косметичні продукти ручної роботи для догляду за обличчям. Основну лінію продукції Uspix складають косметичні маски на натуральних інгредієнтах. Натуральні маски Uspix не тільки надають необхідний догляд за шкірою, але і несуть оздоровлюючий ефект, так як основи масок – це фармацевтичні продукти. В основі засобів Uspix: ланолін, яєчні жовтки, спермацет китовий, масло какао, гіалуронова кислота та інші натуральні компоненти. Усі косметичні засоби Uspix виготовляються фахівцем у галузі косметології під замовлення. До складу засобів Uspix не входять ефірні масла, парфумовані добавки, косметичні віддушки. Маски мають запах натуральних наповнювачів та фармацевтичних мазей» - йдеться на сайті компанії.
На огляд до мене приїхало два продукти від марки, це гарбузова маска та молочко для очищення шкіри, яке, до речі, дуже гарно змиває макіяж. Але про нього пізніше, а сьогодні про новинку від Uspix – гарбузову маску.

Отже, почну з найприємнішого. Це ціна. Косметика цієї марки не лише дуже натуральна, а й доволі бюджетна. 90 гривень за 50 мл і вдвічі більше 180 грн за 120 мл. Зважаючи, що маска справді класна, про враження я ще звісно напишу, то ціна більш ніж прийнятна.

Ще одна приємність, маска неодмінно сподобається вашій шкірі. Ну принаймні з моєю вона дуже подружилась. "Вуглеводи гарбуза наповнюють клітини шкіри необхідною їм енергією. Вітамін В1 дозволяє захистити шкіру обличчя від ультрафіолету, а вітамін В2 зупиняє запальні реакції шкіри. Маска з гарбуза багата і на найпотрібніший клітинам шкіри вітамін Е, під впливом якого поліпшується вироблення колагену і підвищується пружність шкіри. А наявність крохмалю забезпечує зволоження, пом’якшення та відбілювання шкіри".

Справді, шкіра почуває себе чудово після використання цієї маски. Я стараюсь робити її щодня, як і радить виробник.  Єдине, мене не дуже тішить той факт, що з маскою треба сидіти від 15 до 40 хвилин, і в цьому випадку чим довше, тим краще. Я не сильно «посидюча» дівчина, тому витримую хіба 15 хв, і те за той час встигаю переробити купу справ (переглянути кілька влогів улюбленої Slavabeautytips чи Osia).
Змивати маску радять ватним диском і гарячою водою. Я ж пристосувалась і нормально змиваю її просто водою без диску, лише руками, теплою водою. Для чого диск і гаряча вода? Маска містить олійки, які холодною водою змити не так вже й легко (це я так думаю). Після маски рекомендується протерти обличчя лосьйоном чи молочком. А далі, за послідовністю, крем. 

Консистенція маски – рідкого крему з крупинками, що нагадують подрібнене насіння гарбуза, підозрюю, що так воно і є. Також у марки дуже гарний лаконічний дизайн баночок. Всі в такому стилі, молочно-білий колір банки зі золотистими написами. Милота, чи не так? Вся інформація про виріб є на дні банки. Але я лише на 2 тиждень використання здогадалась туди зазирнути J
Ну і наостанок, про менш приємне, це запах. Будьте готові, що маска пахне не зовсім гарно. Але виробник про це попереджає, тому жодних претензій. Ну і погодьтесь, що косметиці з таким натуральним вмістом можна пробачити її натуральний запах. І мушу зазначити, що зараз я до запаху навіть звикла, і він мене абсолютно не бентежить.
Виробник рекомендує використовувати гарбузову маску при підвищеній сухості шкіри, плямах та лущенні на обличчі; надмірному блиску та жирній шкірі обличчя. В моєму випадку, нормальна-суха шкіра і ця гарбузова маска стали гарним тандемом. Після використання маски я відчуваю зволоження шкіри, так наче вмилась олійкою, але обличчя не жирне.  Також маленькі крупинки, які містить маска, можуть цілком розцінювати, як бережне скрабування  обличчя. Тому можу без вагань рекомендувати цю масочку, звісно якщо у вас немає алергії на гарбуз.

Замовити гарбузову маску від Uspix можна ось тут. На сайті також знайдете поради як користуватись  або ж як підібрати маску для вашого типу шкіри та відповідно до ваших потреб. Мені ж продукт був люб'язно наданий для незалежного тестування. 

А в коментарях розповідайте чи знайомі ви з маркою Uspix? Що пробували?
 І чи довіряєте своє личко натуральній косметиці?

Tags:

Share:

16 коментарі

  1. Маски я люблю, а от такі банки-склянки - ні(ти знаєш, Уляно, цей мій каприз))). Ау, виробник, чому не тюбик???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти ж знаєш, що я сильно не заморочуюсь з того приводу. Але попри баночку, маска класна)

      Видалити
  2. Скоро планую придбати щось від цього виробника:) справді, баночки є досить незручними, краще тюбик або пляшечка з помпою

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй, мені дуже підійшло і молочко і маска) підкупає натуральний склад, спершу правда запах відлякує, але це минає)

      Видалити
  3. дуже мені подобаються їхні масочки)) шкіра задоволена - і я теж. О, а ще молочко круте!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Круте))) погоджуюсь) планую ще спробувати якусь маску) може щось з очищення)

      Видалити
  4. А пробовала сырную маску от Uspix, и смывалась она ну очень плохо (кто хочет, может прочитать отзыв http://www.rooftalks.pp.ua/2015/12/uspix.html).
    А вот запах... нет уж, спасибо, есть и другие средства. Получше и приятнее.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не пробувала сирної, але моя не так вже й погано змивається, тому я не нарікаю. Щодо запаху погоджуюсь, але вже навіть звикла. Може сирна дуже різко "пахнула"? Запах моєї гарбузової ще можна терпіти) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  5. Відповіді
    1. Мені також) Планую продовжити знайомство з продукцією)))Дякую за візит)

      Видалити
  6. Прикольна масочка та й ціна хороша :) Хм, Uspix, ще я до тебе доберусь :D

    ВідповістиВидалити
  7. Интересная фирма, не слышала про нее. Я вообще большой любитель масок для лица, поэтому обязательно попробую, только очищающую.

    ВідповістиВидалити
  8. название у марки очень привлекательное, как и продукты!

    ВідповістиВидалити
  9. Пробувала цю фірму) В мене була апельсинова (тут проявилася моя любов до цитрусів) і шипшинова, якщо не помиляюся)
    Маски класні, треба знову до них повернутися :)

    ВідповістиВидалити
  10. Класна маска, Уляно! Не використовувала нічого від цього бренду, але читаю багато гарного про них))

    ВідповістиВидалити
  11. Продукцію УСПІХ а також інші натуральні якісні косметичні засоби я купую в новому інтернет магазині https://lantale.com.ua/
    Ціни тут найнижчі в Україні! Раджу всім!

    ВідповістиВидалити