Мінеральна пудра Dushka. Мої враження+фото

Ви вже напевно знаєте, що я велика шанувальниця натуральної мінеральної косметики. Ну добре... лише віднедавна стала нею. Моя поличка у ванній починає прогинатись від кількості баночок з натуральними гелями, кремами, тоніками та лосьйонами, а ось декоративної косметики немає. "Треба виправляти", - сказала я і дуже вчасно натрапила на допис у Фейсбуці від Натуральное мыло и косметика "DUSHKA™". Першою ластівкою у моїй косметичці з мінеральної декоративки стала розсипчаста пудра. :)


Не особливо люблю замовляти пудри і тональні з Інтернету, особливо коли немає змоги хоча б мінімально протестувати колір продукту. Перевага натуральної косметики ручної роботи в тому, що пудру виготовляють під тебе, попередньо дізнавшись колір та особливості шкіри. Так от дівчата з Dushka хвилювались чи підійшов мені колір (я забажала пудру для світлої натуральної шкіри з рожевим підтоном)? Все дуже гарно підійшло, ба більше, колір вийшов дуже природній і натуральний.
Кілька слів про упаковку. Розсипчаста пудра поміщена в прозору упаковку з кришечкою, що викручується. Поверх кришки брендова наліпка.
Щоправда, жодних інших позначень на баночці немає. Тому про склад продукту і дату його виготовлення можна лише здогадуватись. Гадаю, що "мололи" пудру мені десь за кілька днів перед відправкою, тому у свіжості продукту не маю сумнівів. Ну а склад .. натуральний...не даремно ж марка позиціонує себе як виробник натуральної косметики. Пудра приїхала запакована, що тішить. Єдине але...фіксатора баночка немає, тому якщо брати продукт в дорогу, з необережності можна просипати :(
Пудра без запаху, що не може не тішити. Помол ...ммм не можу назвати його ультрадрібним,  це скоріше трішки дрібніше середнього. Бачила просто шовковисті і невагомі помоли в пудри, тут зовсім не так. Тут можна вгледіти крупні частинки.
До речі, поряд з бежевими частинками на пензлик мені інколи трапляються білі на рожеві часточки. Але при гарному розтушовуванні їх не помітно. О...ще одне...до речі, помітила це лише під час написання посту, пудра має "легесенький" майже непомітний блиск, який надає обличчю гарний природній сяючий вигляд.
Але не зважаючи на "не зовсім" дрібний помол, на обличчя пудра лягає гарно. Що приємно, зовсім не сушить шкіру. Не виглядає на обличчі як маска. Гарно себе поводить як на тональному, так і на чистій шкірі після крему. Нею я зафіксовую макіяж. Фіксую консилер. Наношу як самостійний тонуючий засіб. До речі, тональні властивості пудри дуже навіть достойні. Скажу, що для нормальною шкіри (а в мене саме така) пудра показала себе з дуже гарного боку, легенький жирний блиск з'являється лише під кінець дня. Хоча є одне але...(важливе для тих хто носить окуляри)...запримітила, що пудра скочується біля переносиці. Але напевно проблема всіх тональних засобів такого формату.
Загалом, пудрою я задоволена. Гарне, природне покриття, звісно якщо не переборщити зі засобом. Матове обличчя практично на весь день. І якщо грамотно розтушувати пудру вона практично непомітна на обличчі.
зліва направо: без макіяжу, з тональним, з тональним і пудрою
Натуральну косметику Dushka шукайте в соцмережах тут або тут.  До речі, косметика виготовлена з душею в Одесі) Тут не лише декоративка, а сила-силенна ароматних гельчиків та кремчиків. Обов'язково планую спробувати ще щось від марки. Дякую Елена Душечкіна за чудові засоби.

Продукція надана для незалежного тестування. 

А ви знайомі з косметикою Dushka? Як враження?

Share:

15 коментарі

  1. Звучить, гарно :)
    В мене наразі вічна пудра від Інглот, також розсипчаста і також рожева :) Вона в мене вже десь рік (Якщо не більше) і ще стільки ж пробуде, її треба зовсім мало)
    Здається, що швидше вона набридне або зіпсується, ніж закінчиться :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене є така ж вічна від Мері Кей, вже термін вийшов, а їй ні кінця ні краю. Цікаво як з цією буде?

      Видалити
  2. Уляно,а ви тримаєте натуральну косметику не в холоді? вона не псується так?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дещо тримаю в холодильнику, наприклад маски чи якийсь лосьйон, крем який цього вимагає. Але тоніки чи гелі для душу тримаю у ванній, вони скоріше використовуються аніж встигають зіпсуватись. Кремчики тримаю у ванній на підвіконні, в мене там холодно.

      Видалити
  3. не знаю як пудра, а ти, Уляно, на фотках просто душка)))

    ВідповістиВидалити
  4. Я люблю рассыпушки)) Именно у этой марки не пробовала, но у меня есть минеральная пудра от Sweetscents) Очень классная)

    ВідповістиВидалити
  5. Мінеральін пудри - це любов) Сама їх обожнюю)

    ВідповістиВидалити
  6. Вы эту пудру заказывали? тоже хочу попробовать :)
    https://vk.com/market-47290336?section=album_3&w=product-47290336_117107%2Fquery

    ВідповістиВидалити