Envy Dual Fix. 12 переваг для відновлення волосся.

Пригадуєте, я нещодавно знайомила вас з мусом для реконструкції волосся Dual Fix 12 (клік-клік)? Оскільки тема відновлення волосся, особливо навесні, актуальна чи не для кожної дівчини, сьогодні спробую розповісти про Енві трішки більше.
Envy Dual Fix - засіб спрямований на глибоке та миттєве відновлення волосся. Засіб підходить для будь-якого типу волосся  і здатний відновити навіть найбільш втомлену і пошкоджену шевелюру.
Засіб поміщений у 200 мл баночку, мінімалістичного чорно-зеленого дизайну. Він доволі презентабельний, з таким подарунком і в гості не соромно. На банці уся потрібна інформація про засіб на мові виробника, а для українців – переклад українською. 
Сам мус – це прозора рідина, не липка, зі свіжим запахом. В банці аромат дуже насичений, на волоссі залишається лише приємний шлейф. Добувати засіб з баночки допомагає зручна кришка з носиком-дозатором. Саме вона і робить із рідини густу пінку, яку й треба наносити на волосся. Спершу я спробувала наносити засіб на долоні, а вже тоді розподіляти по волоссю. Втім, згодом зрозуміла, що куди простіше наносити засіб одразу на пасма. Так, до речі, і розхід засобу менший. До речі, про розхід. На моє здивування, засіб дуже економний. Я вже тричі робила собі цю процедуру, і зізнаюсь засіб не економила, а навіть ще й до половини банки не дісталась. До речі, щоб це з’ясувати, баночку можна розкрутити і глянути скільки залишилось.
Коротко нагадаю, як можна використовувати цю чудову штуку. Приблизно раз на місяць мус можна наносити на сухе волосся, висушувати феном, а тоді змивати. Така процедура реконструкції подарує вам просто wow-ефект, який протримається кілька тижнів. Також приблизно раз на тиждень можна проводити підтримувальну процедуру. Це коли волосся спершу миєш шампунем, а потім на кілька хвилин накладаєш мус. Після цієї процедури, волосся знову повертається до життя. Воно стає гладеньким, слухняним, гарно розчісується.
Взагалі, засіб обіцяє впоратись одразу з 12 –тьма проблемами вашого волосся. Наводжу переваги з власними коментарями:
1) відновлює пошкоджену структуру. Напевно, що б це з'ясувати знадобиться мікроскоп, але з власних відчуттів скажу, що волосся справді відчувається здоровішим.
2) глибоко зволожує волосся. Волосся на дотик дуже шовковисте, ніби наповнене вологою.
3) полегшує укладання і сушку. Люблю коли  волосся не плутається, а всі пасма без зайвих проблем під час сушки феном  «лягають» по своїх місцях. З Envy  волосся дуже слухняне.
4) забезпечує блиск, шовковистість і легкість. Мені постійно хочеться гладити і торкатись своє волосся. Сподіваюсь, що люди, які спостерігають за мною, не сприймають мене за дивачку J
5) освіжає потьмянівший колір. В мене волосся фарбоване, віднедавна я руда, а такий колір має здатність втрачати яскравість. Відколи я познайомилась з Dual Fix моє волосся настільки блискуче, що про те, що мені треба пофарбуватись нагадують хіба корені, що вже добряче відросли. До речі, гляньте на фото і скажіть, дуже помітно, що востаннє я фарбувалась 5 січня?
фото зроблено 20 лютого
6) усуває небажану «пухнастість». Гладеньке волосся «як в рекламі дорогого шампуню» моя дитяча мрія. З допомогою Dual Fix я трішки наблизилась до її втілення.
7) полегшує розчісування. Моє волосся після використання засобу в такому стані, що я можу взагалі не розчісуватись. Воно слухняне і шовковисте.
8) захищає волосся від шкідливих зовнішніх впливів. Думаю, що так. Оскільки у засобі чимало корисних речовин, які створюють захисний шар для волосся. 
9) підвищує міцність і пружність волосся. Волосся справді стає міцнішим, а ще відчуття ніби його стало вдвічі більше.
10) продовжує стійкість, підсилює інтенсивність фарбування. О, тааак. Дивіть пункт 5.
11) запобігає появі посічених кінчиків. Вже й забула як вони виглядаютьJ
12) ефект від застосування триває кілька тижнів. В мене ефект гладенького шовковистого волосся протримався трішки більше тижня, потім захотілось поновити.

До речі, засобом вже зацікавилась моя подруга. Ми вже навіть спробували Енві і на її волоссі. В неї воно нефарбоване, натуральне і дуже посічене. Від результатів подруга була в захваті. Але про це планую написати окремий пост. Тому, see you soon

А Envy Professional Dual Fix 12 можна купити ось тут (посилання активне)


Share:

7 коментарі

  1. Очень интересное средство) Заинтересовало)
    В этот прекрасный праздничный день хочу пожелать весеннего настроения, женского счастья, добра и радости! С 8 марта!))

    ВідповістиВидалити
  2. Зі святом)
    Засобів для відновлення волосся багато не буває))
    http://elpise.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. Чудовий відгук, Улясю! Дуже сподобалися фото і твої думки з приводу цього засобу.
    Класно, що він не липкий і має такий вражаючий ряд переваг. Дякую, що поділилася знахідкою :)
    xox
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
  4. Выбирая косметика для волос у каждой свои мысли и свои секретики, я предпочитаю косметику предназначенную для профессиональных мастеров

    ВідповістиВидалити