Гостьовий пост: Essence the gel nail polish. №22/ i love my blue jeans

Привіт читачам та гостям б'юті блогу. Сьогодні у мене для вас гостьовий пост. Не подумайте, що я вже настільки облінилась, що змушую подруг писати статті. Це зовсім не так. Просто, лак, колір якого ви всі так хотіли побачити на нігтях, з легкої руки опинився в моєї подруги Олі. Тому я й запропонувала їй "задрукувати" в гості на сторінки мого блогу. Сподіваюсь вам сподобається. 
"Привіт усім читачам! Я – Оля, і дехто з вас знає мене завдяки моєму хобі під назвою oleop.blogspot.com, але сьогодні хазяйную у блозі моєї доброї коліжанки Уляни) Це буде наш спільний невеличкий експеримент – гостьовий пост. І в рамках цього допису поговоримо про лак для нігтів. Та не простий, а матовий Essence the gel nail polish.

Але спочатку – невеличка передмова. Я обожнюю фарбувати нігті, та ось вгодити з лаком мені ой як непросто. Якщо лак не сподобався, без жалю викидаю. Так, у смітник твердою рукою відправляла і люксові Chanel, і копійчані безіменні лаки. При цьому ж, вимоги до такого продукту для нігтів у мене найзвичайнісінькі – гарний колір, стійкість хоча б 3 дні і легке нанесення. Чи зумів виправдати мої сподівання матовий Essence the gel nail polish? Читайте далі.
Зізнаюся, це перший матовий лак для нігтів у моїй колекції, з’явився завдяки господині цього блогу. Скляний флакончик містить аж 8 мл продукту. В мене відтінок №22 під назвою i love my blue jeans (креативненько).  Трохи розчарував пензлик – надто великий та незручний. А для мене розмір завжди має значення) Та колір самого продукту…о, це глибокі сині… ні, не очі, а джинси!
Лак прекрасно наноситься в один шар, досить швидко висихає. По мірі підсихання стає матовим. І ось тут з’являються перші проблеми у вигляді бульбашок та крупинок на матовій поверхні (звідкіля вони взялися?!). Нігті виглядають так, ніби малювали лівою… ногою. Я спробувала вирішити цю проблему ще одним шаром лаку. І допомогло) Результат потішив:
Як бачите, фініш на «п’ятірку» - яскравий, глибокий колір, матовість. А ось стійкість – на 4 з мінусом. Вже до кінця наступного дня кінчики нігтів затираються. Неприємно, але й тут треба віддати належне Essence the gel nail polish – я не користувалася сушкою чи закріплювачем, тому що такі засоби створюють глянцевий відблиск. А от спеціального покриття, яке і лак на нігтях закріпить, і матову структуру збереже, у мене під руками не було.
І ще одне. На відміну від усіляких гель-лаків, Essence the gel nail polish прекрасно стирається спецзасобами, не в’їдається в нігті на шкіру.

Ось такий він, Essence the gel nail polish, який достойно витримав тест-драйв на моїх нігтях). Наразі мій фаворит (закохалася у цей колір!). А яким лакам для нігтів надаєте перевагу ви? Матовим чи глянцевим? Чому?

Share:

4 коментарі