Рум'яний марафон. Essence Silky Touch blush #60

Десь я вичитала, що одним з трендів нового весняного сезону 2016 року є яскравий рум'янець. Чи насправді це так, я не перевіряла, і чиї це фантазії також не з'ясовувала. Але так, про всяк випадок, перебрала колекцію свої рум'яшок і навіть придбала один новий засіб для рум'яних щічок. Задоволення від написання статей про рум'янець я вирішила розтягнути на кілька постів в блозі, тому сьогодні лише один з героїв.
Прошу познайомитись Essence Silky Touch blush - рум'яна дуже гарного персиково-рожевого кольору в упаковці, і абсолютно іншого - в реалі. Далі детальніше.


Якщо не помиляюсь, це напевно мій перший засіб від Essence. Косметика бюджетна, але є чимало достойних продуктів, вартих уваги. Коли я побачила ці рум'яшки на прилавку, вони мене просто зачарували кольором (Це № 60) бо я давно шукала щось схоже. Щоправда, посвотчити їх я не мала змоги, через відсутність тестера в магазині, і "не дуже грамотне" пакування продуктів працівницями Космо. Ціна була приваблива - 50 грн - гріх не взяти.
Вже вийшовши з магазину, я першим ділом розпакувала рум'яна і зрозуміла, що колір, насправді, зовсім не такий, як я шукаю. А вдома з'ясувала, що засіб ще й дуже пігментований, що мені також не на користь.
Помістились рум'яна у невеличкий футлярчик з прозорого пластику, що добряче дешевить зовнішній вигляд продукту. Кришечка відкидається повністю, міцно "заклацується", але й відкрити її можна без проблем. Упаковка поки не тріснула і не поламалась, але може через те, що засіб нікуди не падав, і я його не транспортувала.
Самі рум'яна щільно спресовані. На поверхні мають якісь "опуклості" (я забула як це правильно називається), які до речі, за час користування, а це майже чотири місяці, не стерлись. Рум'яна шимерні, в упаковці гарно виблискують, але надмірного сяяння цих блискіток на обличчі я не помітила. Під час набирання на пензлик майже не пилять, що дуже-дуже добре.
Але для мене особисто, є одне АЛЕ. Рум'яна страшенно пігментовані, тому переборщити зі засобом легко. Я ж радше, люблю легке покриття, і люблю мати змогу наслоювати продукт.  З цими рум'янами буває таке, що тушуй не тушуй, ти однаково як матрьошка. Але і це я приборкала, набираю на пензлик мінімальну кількість засобу, спершу наношу рум'яна не зап'ястя, а вже тоді на щічки, і легенько розтушовую. Загалом рум'яна непогані, але якщо навчитись ним добре користуватись. Але покупку більше не повторю. А за кілька днів чекайте нового героя "рум'яного" марафону.
P.S. А завтра в Інста та у Фейсбук виставлю макіяж з цими рум'яшками у всій красі. Тому не забудьте підписатись на сторінку у Фейсбук та шукайте verbytska_u в Інста)))

Share:

23 коментарі

  1. Відтінок вау! У мене теж їхні рум'яна були ДИИИКО пігментовані))

    ВідповістиВидалити
  2. Я також не люблю дууже пігментовані рум'яна, можу не розрахувати кількість)

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. Дякую, що зайшли))) РУмяшки гарні, але з ними треба бути дуже обережною)))

      Видалити
  4. Красивые румяна) Освежающий оттенок)

    ВідповістиВидалити
  5. Я очень люблю косметику Эссенс) Могу посоветовать их помады в чёртом футляре, очень хорошие)
    Румяна красивые!

    new post on my blog

    ВідповістиВидалити
  6. Красивый оттенок. Я румянами никогда не пользовалась. Просто это один из видов косметики , до которого у меня еще не дошли руки. Даже не умею их наносить))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та там не треба багато примудростей для нанесення))) А те, що не користуєшся рум'янами, напевно через те, що маєш свій природній румянець виражений, а це класно))

      Видалити
  7. Ох той Есенс, іноді відверто дешева косметика, а іноді дуже тішить якістю) Не пробувала рум'янка наносити дуофіброю? Вона набирає менше пігменту.

    blyskitka.wordpress.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не пробувала, бо її не маю))) В мене звичайні таклонові кісточки, то на них набирається просто гора тих румян. Треба щось інше спробувати.

      Видалити
  8. Дуже красиві :) І тобі пасують, шкода, що аж такі насичені :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Соню) Але якщо ти їх в мене сьогодні не розгледіла, значить я нарешті навчилась їх накладати)

      Видалити
  9. Уляна, дякую що поділилася! Виглядають непогано, але якщо б такі але з слабенькою пігментацією )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Те ж про це думаю)) було б ідеально) дякую тобі, що заходиш))

      Видалити
  10. Відповіді
    1. Але якщо пристосувати, то більш менш можна користуватись))) дякую за візит, Саша)))

      Видалити