Massage Oil Rosemary. Alpstories

Привіт мої любі! Знаєте, я проаналізувала свій блог (знайшла час) і зрозуміла, що не так вже й часто тішу вас свіжими постами. Буду виправлятись. Тому ловіть свіжу порцію моїх косметичних оглядів. І сьогодні буде знайомство зі засобом, про який я ще не писала, та й не думала, що взагалі колись буду, бо масаж, знаєте, тема доволі інтимна. Але про масажну олійку від Alpstories просто гріх не написати. Гортайте далі! (там багато гарних фото в крокусах).


Коротко про марку, хто ще не знайомий. А є такі? Косметика Alpstories родом зі Словенії. На створення усіх продуктів марки,виробника надихають Альпійські гори. Тому тут такі ароматні мила і гелі для душу, лосьйони та олійки для тіла, солі для ванн тощо. Косметика натуральна, не шукайте тут парабенів, синтетичних ароматизаторів, мінеральних олій чи силіконів. Я зараз тестую чимало продуктів марки, тому скоро для вас будуть нові пости та враження від альпійських історій, а сьогодні познайомлю вас з масажною олійкою для тіла з ароматом розмарину.
Слово виробникові: (інформація зі сайту)
Масажна Олія Розмарин
Об’єм 250ml
Ціна 699 грн.
Помякшувальна суміш з органічних олій солодкого мигдалю, авокадо, органічних ефірних олій евкаліпта, розмарину та лаванди, розроблена спеціально для надання розслабляючого та освіжаючого почуття. Натуральні екстракти розмарину, сприяють циркуляції крові в шкірі і надають вам свіжий, приємний та підбадьорливий аромат і насолоду аромотерапії. З енергійної сумішшю органічних ефірних олій лаванди і евкаліпта, органічна олія для масажу розмарин, надасть вам відчуття релаксації та оновлення.
Мої враження. Перше, що потрапляє на око - це крута і дуже стильна металева баночка. На ній зручний дозатор, який вичавлює достатньо засобу. Працює справно. 

Сама олійка доволі рідка, тому якщо не впильнувати, то вона з долонь дуже легко може опинитись на підлозі чи постілі, тому будьте обачні (я поки фотографувала, заляпала олією все підвіконня). Наразі я не можу зметикувати як краще, одразу наносити олію на тіло чи все-таки краще спершу на долоні? 
Через доволі рідку консистенцію олія просто розкішно наноситься на тіло. Легко і невимушено. Вона поступово вбирається шкірою, але попри те жодних "масних" відчуттів чи жирної плівки на шкірі не залишає. Що дуже і дуже приємно. 
Окремий абзац хочу приділити запаху олійки. Вона просто божественна. Так про аромати засобів від Alpstories відгукуються майже всі блогери, і я не виняток. Олія справді чудово пахне, трішки розмарином з нотками м'яти та ще гірськими квітами. Запах стійкий, доволі насичений, розноситься по всій кімнаті. 
Зазвичай, олійку я використовую за призначенням, тобто змушую  люб'язно прошу чоловіка зробити мені масаж. Або ж наношу одразу після душу. Інколи, коли мені хочеться помріяти про гори, я намащую олійку на руки. Засіб у всіх випадках показав себе з якнайкращого боку. 
Єдине, сумно стає від того, коли дивлюсь на ціну засобу. Ех...
Якщо вам сподобалась олійка, раджу до неї придивитись, в асортименті марки такі олії з ароматами ванілі, лаванди та ромашки. А придбати зручно тут (клац).

Розповідайте, чи пробували ви косметику з Альп? Як враження?

Засіб наданий для незалежного тестування Alpstories 

Share:

12 коментарі

  1. Косметику Alpstories пробовала и у нас случилась любовь с первого же использования:) Отличная марка!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також з нею любов. І я думаю не лише в нас)) Косметика ця чудова)

      Видалити
  2. У меня такое масло было, классное. теперь использую антицеллюлитное:)

    ВідповістиВидалити
  3. Очень люблю свое массажное масло AlpStories, правда, у меня с другим ароматом, но тоже замечательное!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені поки пощастило спробувати лише цей, але думаю на майбутнє випаде нагода спробувати ще якісь аромати)

      Видалити
  4. Я пробовала это масло в других ароматах, мне очень понравилось. И сейчас им пользуюсь с удовольствием)

    ВідповістиВидалити
  5. Маслице супер, у меня такое же! Красивые фото с цветочками)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Випала нагода пофоткати на вихідних, а в неділю всю цю красу вже снігом засипало)))

      Видалити
  6. О, забыла написать присоединяйся к бьюти френдомарафону у меня в блоге http://alyonapsel.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Беру участь) Крута ідейка. Банерок висить в блозі також)

      Видалити