Ninelle Queen of Color #55. Відгук та свотчі.

Мур-мур!!! Весна прийшла!!! Поки лише календарна, але вірю, що сонце і тепло не за горами. Поки ж у Львові похмуро і мокро, я надихаюсь червоними барвами в макіяжі. Сьогодні хочу розказати вам про мою недавню знахідку олівець для губ від Ninelle Queen of Color у відтінку 55.



№ 55 - це яскравий класично-червоний відтінок. Але про нього потім, почнемо з упаковки. Формат олівця стандартний, чорний класичний дизайн зі срібними літерами, чорний ковпачок, який знімається і червоний незнімний ковпачок, який майже повторює відтінок самого грифу. Ніби все непогано, але є кілька АЛЕ...По-перше - олівець треба стругати, що мені не подобається, я більше люблю на викрутку. А по-друге - упаковка виявилась не надто якісною, бо не минуло й двох тижнів, як срібні букви майже повністю стерлись. Не біда, але неприємно(((
А тепер про "приємності". Стругається олівець дуже м'яко, бо не дерев'яний, а зроблений з м'якого пластику. До речі, сам гриф не так швидко змальовується, принаймні це мої такі спостереження, тому стругати часто його не доводиться.

Сам гриф не жорсткий, при нанесенні не лущиться, не відшаровується і не подрібнюється. А наноситься дуже ніжно і легко. Особливих зусиль прикладати не треба, щоб зробити чітку лінію.
Але не контуром єдиним, олівець цілком зійде за помаду. До речі, відколи він в мене з'явився цей олівчик я відклала всі свої червоні помади. Стійкість в олівця середня. Але один прийом їжі, звісно не жирної, може й витримає. Сходить з губ поступово. Не сушить, а виглядає наче матова помада. в складки не забивається. Словом, дивіться на олівець в дії. Я ж скажу, якщо шукаєте червону класику для губ, зверніть увагу на цей олівець. Я ним дуже задоволена. До речі, в Брокарді я на нього не пожаліла 193 грн. Але знаю. що нині його можна купити куди дешевше.
До речі, раніше я ризикувала малювати червону помаду без контурного олівця. А ви? Залишайте коментарі, поспілкуємось) 

І підписуйтесь на блог, щоб не пропустити нових постів)

Share:

20 коментарі

  1. Дуже, дуже гарний колір :) Я якраз з тих людей хто постійно малює червону помаду без олівця, з рідкими помадами в принципі не проблема, не те що не розтікаються, потім змити важко, а от для класичних ніяк руки не дійдуть гарний олівець підібрати, цей виглядає чудово :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за комент. Раджу спробувати. Я його пристовувала вже до всіх своїх помад червоних)))

      Видалити
  2. Красивый цвет и лежит классно, по-моему отличная альтернатива помаде )

    ВідповістиВидалити
  3. Тебе идет)) Я раньше тоже красную помаду наносила без карандаша. Но это еще и от помады зависит Имхо. А вот с одной красной так промучалась, что поняла - без карандаша дохлый номер)) Пришлось покупать))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене схожа ситуація))) але тепер цей олівчик віддувається за всі помади)

      Видалити
  4. Приємний колір) У мене з маркою якось не дуже...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це мій єдиний продукт марки. До речі, чула багато недобрих відгуків. Але тут якось вгадала, що гарний засіб трапився) пощастило))

      Видалити
  5. колір гарний і тобі пасує. Але в мене погані спогади про Нінннель (ох та назва)))

    ВідповістиВидалити
  6. Уляно, дуже гарний олівець! У цього бренду є класні штуки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я поки спробувала у бренду лише цей олівець) Але негативні відгуки відлякують спробувати щось ще)

      Видалити
  7. Я якось із цією маркою не дружу, не знаю навіть, чому. Але олівчик просто диво! Я сама такі кольори не ношу, якось побоююсь їх, але ж на інших вони виглядають просто неймовірно! Дуже гарно вийшло, як справжня матова помада!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) справді він як матова помада на губах, дуже комфортний)

      Видалити
  8. Я нічого не пробувала в цієї марки)) Але тепер зацікавиалсь. Червоні помади - любов)

    ВідповістиВидалити
  9. С продукцией этой марки я не знакома. Отпугивает количество негативных отзывов. Но должна отметить, карандаш на фото выглядит просто чудесно!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, щось рідко хто дружить з цієї маркою. Але олівець не лише виглядає, але реально мені сподобався)) Може це просто виняток з правил)

      Видалити