NYX HD Concealer. Історія приборкування.

Вам знайоме відчуття повного косметичного розчарування? Якщо ні, то я розкажу, як це буває. Спершу ти шукаєш ідеальний консилер, передивляєшся десятки відео, перечитуєш відгуки і нарешті знаходиш його. Вирішуєш купити. Але ось біда, кольору який тобі потрібен немає в наявності. Доводиться чекати. Не минає й місяця, як ти нарешті замовляєш той номерок, що так довго чекала. І...нарешті посилка в твоїх руках...ти розгортаєш пакет...і розумієш...блін, який він темний. Скоренько свотчиш...і ще одне блін...який він жовтий. Так розпочалось моє знайомство з, оспіваним всім You Tube, консилером NYX HD Concealer/04. А як я його приручала, і чи вдалось мені це, читайте далі.


Розпочну з того, що мені не підійшло найбільше. Це колір. Я зі своєю світлою шкірою і рожевим підтоном примудрилась замовити "четвірку", беж з жовтим підтоном, при чому сильно вираженим. Як я до цього прийшла? You Tube допоміг. Але я надто не грішу на блогерів, бо кожен має свою голову на плечах. Треба було думати. Тепер розумію....мені однозначно треба було брати "3". (На момент купівлі цього консилера острівця NYX ще не було ні в Космо, ні в Кінг-Кросі)
Консилер дуже-дуже густий і дуже-дуже щільний. Відповідно дає дуже щільне покриття. Йому я впевнено ставлю тверду п'ятірку. Консилер перекриє навіть яскраво виражені синці під очима, єдине треба гарно підібрати колір.
Через свою густу консистенцію, консилера треба зовсім трішечки. Я потім вже привчилась наносити його точково, по кілька краплин під очі та на зону крил носа (там в мене почервоніння та легенький купероз, який мене страшенно дратує). Якщо зі засобом переборщити, сухості та ефекту маски не уникнути.
Пензлик в консилера зручний, він такий як губки в блисках. Але ним зручно лише наносити засіб, розтушовувати доведеться пальцями, пензликом чи спонжем (то вже як звикли і що любите). Консилеру не обов'язково "настоюватись" на шкірі, його можна одразу розтушовувати.
Ще один важливий момент. Якщо у вас суха, виснажена, надмірно чутлива шкіра під очима, будьте готові до того, що NYX сильно підсушуватиме шкіру. Я спершу ну ніяк не могла до цього звикнути. Зранку ніби наносиш нормально, за годину в дзеркало на себе дивитись неможливо, бо під очима "чорт зна що" (ще й колір жовтий на рожевій шкірі. Уявляєте?). Але потім я приручила цей консилер, і навіть ним трішки покористувалась, здебільшого для вечірнього макіяжу або ж для легкого денного. А ось як.
В процесі користування я помітила, якщо я користуюсь більш зволожуючим кремом під очі, консилер перестає підсушувати шкіру, принаймні вона виглядає без лусочок. Тому, якщо у вас є такий NYX - крем під очі вам в поміч. Щоб консилер не скочувався в складку під нижню повіку, я перестала його туди наносити. Ставила лише легенькі крапочки на найтемніших ділянки зони під очима, розтушовувала, оминаючи складку десятою дорогою. Допомогло. А як бути з кольором? Колір я вгамовувала прозорою пудрою, або тонуючою пудрою з рожевим підтоном. Мушу сказати, що консилер хоч не хоч трішки адаптовувася під тон шкіри, але розумієте, що бежевий ніколи не стане рожевим.


Отже, сяк-так, консилер я приручила, але користуватись ним більше не хочу. Тому він відправляється в косметичку до моєї подруги. В неї жирна шкіра, доволі смугла зі жовтим підтоном. Сподіваюсь хоч вона користуватиметься ним зі задоволенням. Я ж не зарікаюсь, що не куплю такий консилер більше ніколи. Може колись, при нагоді і при гарній знижці. Тим паче, я вже знаю як приручити NYX HD Concealer. Але цього разу я точно візьму свій колір.

В коментарях залюбки вислухаю про ваші косметичні "консилерські" розчарування. А які найбільше потішили?

Share:

24 коментарі

  1. Піду потикаю у відтіночки своїми пальцями) Бо мені треба щось таке супер-пупер криюче... але вибрати блідий-блідий тон)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напевно 1, і буде добре))) я на жаль змоги потикати не мала)

      Видалити
  2. Nyx мій перший досвід з консилерами, тому мені нема з чим порівнювати :) Обирала десь так як ти, за рекомендаціми ютюб. Але купувала закордоном, тому мала змогу бачити 03 колір, з кольором вгадала. Теж користуюсь додатковим зволоженням перед. Загалом, я себе трохи "загримованою" почуваю з ним, тому буду шукати щось ще

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ось це слово "загримована". Я саме так себе і почуваю також, якщо переборшити. Раджу спробувати Paese, я якось вже про нього писала, але то був один з перших постів не надто вдалих. Він легший, але дає гарне покриття, якщо дати йому вистоятись на обличчі 3 хв, і має світловідбивні частинки, що гарно підсвічують шкіру.

      Видалити
  3. Я от все мрію знайти щось з хорошим покриттям і щоб не сушило мені шкіру під очима.
    Колись я кілька раз брала ролик під очі від Гарньє, от він творив чудеса... Але чомусь він щез і все(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене зараз дешевенький Eveline - покриття на 3, але підсвічує гарно)

      Видалити
    2. Та в мене теж Евелін, але хочеться чогось більш ефективного)

      Видалити
  4. Співчуваю, прикро що так вийшло з кольором. В мене цей консилер працює добре. Коли треба синці під очима замалювати то він те що треба. А зволоження шкіри під очима то в мене теж вже перед консилером обов'язкова процедура. Уляна, дякую що поділилася.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, і мені шкода, що колір не підійшов) Але в майбутньому можливо повернусь до нього) Це тобі дякую, Катю, що заходиш)

      Видалити
  5. Уляно, у мене Estee Lauder - за кольором чудовий, але покритяя залізобетонне, та хоч так, а без нього вже не хочу обходитись))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо це той, що я думаю, то я багато про нього чула гарних речей) При нагоді спробую, а шкіру не сушить?

      Видалити
  6. Я тримаю два консилера, власне один з легеньким покриттям (MAC select cover up), і один з дуже щільним (Urban Decay Naked Skin), під настрій :) Хоча щільне покриття таки більше подобається, і він абсолютно не висушує, загалом перепробувала ну просто море косилерів, і все таки Urban Decay найкращий. Ще недавно замовила Maybelline Age Rewind, чекаю, це моя покупка під впливою Youtube :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірусику, я в захопленні від твоєї колекції косметики))) чесно) так і кортить поритись в твоїй косметичці) може натрапиш на сейли в американських сайтах, то згадай про мене)

      Видалити
    2. Дякую :) я такий же фанатик косметики як і ти, тільки в мене пунктик конкретно по декоративній косметиці, і мені завжди мало :) Можеш приходити, мені деколи аж кортить з кимось про косметику поговорити, а нема з ким, то ж сижу дивлюсь відео і читаю блоги :)

      Видалити
    3. Ірусь поговорити про косметику? Я до твоїх послуг) ходи на каву))

      Видалити
    4. З радістю, я серйозно, треба домовитись і вибратись на добру львівську каву :)

      Видалити
  7. Планую його придбати, бо в них є просто білосніжний відтінок) Дякую за відгук)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напевне 1? Раджу спробувати, але обовязково добре зволожуй зону під очима)

      Видалити
  8. Класс!!! Спасибо за обзор! Как раз в поиске консилера)) При этом люблю очень никс. Хочу взять его и из бюджетных вивьен сабо (тоже слышала пока только хорошие отзывы)
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Купуй, сподіваюсь, що сподобається і тобі підійде)) Дякую, що заходиш) я також читач твого блогу)

      Видалити
  9. В мене була дуже схожа історія з цим консилером. У мене він був відтінку 02, блідий з рожевим підтоном, і робив з мене відверту мертвячинку)) Загалом, консилер десь з такою кількістю пігменту як Есте Лаудер Дабл Веа, але база в ного значно тонша і силіконистіша, тому він безбожно падає у всі складочки(

    blyskitka.wordpress.com

    ВідповістиВидалити
  10. Спасибо за обзор! У меня тоже этот консилер, пока тестирую, но, если честно, в целом разочарована... Хочу еще попробовать второй вариант консилера от никс, в шайбе- DARK CIRCLE CONCEALER, он уже плывет ко мне из Америки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також хочу його спробувати, але чекаю свій колір в магазині)

      Видалити