Нічний крем для чутливої шкіри від Ziaja. Мої враження.

Привіт читачам та гостям блогу. Перший місяць весни невпинно біжить до завершення. Вже 25 березня, а враження таке, що тільки вчора від колеги отримала квітку на 8 березня. Взагалі цей місяць в мене видався дуже насиченим, такий весь фешн і б'юті, але про це вже згодом. А сьогодні черговий огляд косметичних "чудесностей". Запрошую почитати про нічний крем, яким я зараз користуюсь. 

Те, що треба користуватись нічним кремом я "допетрала" лише нещодавно. В мене завалявся пробник нічного крему від Vichy Idealia і я вирішила його використати. До слова, крем мені дуже сподобався, на ранок шкіра свіжа та зволожена. Ось так я й зрозуміла, що вночі шкіра потребує зовсім іншого догляду і почала придивлятись до покупки новенького нічного крему. І ось як тільки в мене з'явилась можливість зробити замовлення в крамниці girlswillbegirls.com.ua, я одразу закинула в корзину нічний крем від Ziaja. Взяла на пробу. Що дивно, що про цю косметику я знаю давно, а досі нічого так і не спробувала. А, ні, колись був гель для душу, але сильного враження він на мене не справив. Так от, якщо цікаво чи сподобався мені нічний крем від марки, читайте далі. 
Слово виробникові. 
Нічний крем Зміцнюючий "Чутлива шкіра" Ziajа
Зміцнюючий та заспокійливий крем для чутливої шкіри, схильної до подразнень, з порушенням пружності та еластичності, шкіри. Нічний крем Ziaja зміцнює чутливу шкіру, значно збільшує щільність сполучної тканини, тонізує і розгладжує шкіру, зменшує зморшки і запобігає передчасному старінню. 0% - барвників, 0% - силіконів, 0% - мінеральних масел.
Мої враження.

Коротко про упаковку. В картонній коробочці, на якій зазначена всі потрібна інформація про засіб, помістився доволі невеличкий тюбик з кремом. Кришечка на викрутку, що мені не дуже подобається, адже це зайва робота, кожного вечора відкрутити і закрутити кришку. 
Крем практично без запаху, принаймні мої рецептори його не відчувають. Консистенція: легкий гелеподібний крем. Мені чомусь здавалось, що нічний крем повинен бути густішим та щільнішим? Хіба ні? Але завдяки текстурі крем гарно розподіляється по шкірі. Практично одразу вбирається (в мене нормальний тип шкіри). Під крем я люблю дати ще якусь сироватку. І обов'язково тонік.
Зазвичай, я наношу крем на долоні, розтираю, а вже тоді наношу на обличчя, не оминаю доглядом і шию. Ось такої дози як на фото вистарчає для всіх потреб. Крем я спершу розмазую, а потім похлопуючи рухами масажую обличчя.
Знаю, що в деяких дівчат косметика цієї марки викликає алергію. Хоча в Польщі Ziaja позиціонує себе як натуральна. Думаю, що це може бути викликано індивідуальною непереносимістю деяких компонентів. В мене на цей крем шкіра не видала жодної негативної реакції. Почервонінь і алергії не має. На ранок шкіра зволожена і виглядає свіжою. 

Щоправда, сказати, що засіб  ваууу - не можу. Можливо, я його ще не зовсім розпробувала. Поки мені видається, що це звичайний середньостатистичний нічний крем. Втім, за таку ціну як в Girlswillbegirls  раджу спробувати, якщо якраз в пошуках чого новенького. 
А ви користуєтеся нічним кремом? Який улюблений? Цікаво почути вашу думку в коментарях. 

Засіб наданий girlswillbegirls.com.ua для незалежного тестування. 

Share:

19 коментарі

  1. Нічний крем у мене в мене від Avene, і, напевно я йому не зраджу ніколи :) Але і косметику Жиайя я дуже полюбила. Купила собі декілька засобів із кислотної серії, так тонік дуже крутий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О треба буде спробувати і Авен і кислотну серію Жиайки)))) Дякую)

      Видалити
  2. Я цю марку іноді пробую, але для догляду брала би щось потужніше. Бо в мене наразі враження, що це такий дуже середнячок...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. середнячок-середнячок, погоджуюсь. Але як варіант бюджетного крему, чому б і ні?

      Видалити
  3. Марка на слуху, но я вот всё как-то не попробую их продукцию) Мне нравится дизайн баночек, но немного смущают противоречивые отзывы.

    verabelblog.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От і мене смущают))) але все таки спробувала) А ти змінила адресу?)

      Видалити
  4. І я люблю нічні креми, це більше ніж денні, особливо враховуючи що на жаль ніхто з нас не молодшає :) Не давно перший раз спробувала нічний крем від Eucerin (Hyaluron-Filler, якось так, проти появи перших зморшок), то він мені так сподобався що я вже наступну таку ж баночку купила, подобається все - він нанесення, до шкіри на ранок :)

    ВідповістиВидалити
  5. Користувалася лише гелем для душу цієї марки. А замість нічного крему зараз користуюся аргановою олією. Дякую за детальний відгук, як повернуся до кремів треба буде обирати щось.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я раніше також олійками мастилась, зараз перейшла на креми. Інколи треба давати встряску шкірі)

      Видалити
  6. Я никак к марке не доберусь:) Спасибо за подробности:)

    ВідповістиВидалити
  7. З маркою не знайома. Та нічні креми вважаю засобом номер один для підтримання хорошого стану шкіри)

    На блог підписалась, буду рада дружбі)
    http://mykingdom1212.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  8. На ніч завжди використовую крем, але не обов'язково "нічний")

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це практично мій перший нічний крем) денні в мене легенькі, тому захотілось чогось плотнішого)

      Видалити
  9. упаковка милая, у марки я только крем для рук пробовала и он мне не подошел, поэтому пока не стала ничего большое брать) спасибо за знакомство с этим продуктом)))

    ВідповістиВидалити