Мій БЕРЕЗЕНЬ. Коротко про головне.

Якщо грудень-січень-лютий я змогла вмістити в один пост, то події березня абсолютно заслуговують на окрему статтю. Весна у Львові завжди багата на події. Чого лише вартий тиждень моди, який відбувся днями? У березні відбулись також не менш важливі для мене зустрічі, цікаві проекти та знайомства. Сьогодні мінімум слів, максимум фото. Одразу мушу вибачитись за якість світлин, подекуди вони не найкращі, але повірте, це максимум, що я змогла витиснути зі свого телефона. Гарного перегляду.


На початку березня мені пощастило стати слухачем чудової лекції редактора українського онлайн-журналу L'Officiel Даші Зарівної. Молода та амбітна дівчина роздавала поради як зробити глянець в Інтернеті читабельним. Деякі поради я пробую пристосовувати до блогу.  Тезово: * жодних лонг-рідів, писати коротко і ясно, людям в сучасному світі не до читанини; * у підводці до статті мусить бути родзинка, яка зацікавить читача; * не бійся ставити експерименти; * до реклами підходь з фантазією. А ще Даша переконує, що глянець може бути розумним і  це доводить майже кожна стаття, яка виходить на L'Officiel
Після лекції - обов'язкова кава з коліжанкою. Думаю Олю представляти вже не треба?
До речі - це була чи не єдина наша зустріч в березні, бо Оля в нас трудоголік. Сподіваюсь, що в квітні вийде розвантажитись?
Це шалене фото має вам підказати, що я отримала квиточки на відкриття Lviv Fashion Week, що відбувався в підвалі Львівського Музею Зброї. Мені, чесно, досі не віриться, що зараз там клуб. Тим не менш, на показ, я трішки спізнилась, ми з подругою побачили лише кінцівку, зате пофоткатись встигли. 
Також в межах LFW я познайомилась з відео-блогером з Києва Лізою Красновою (totallyblond) та Ірою Вішнєвецькою (Irina Wiśniowiecki), яка як виявилось, працює "в 10 метрах" поблизу мого місця роботи. Ми встигли і про моду  поговорити і кави випити. Як це було можна подивитись в дівчат на каналі. І на каналі Соні Сабали




Ось таким видався мій березень. Великі сподівання покладаю і на квітень. Місяць вже дууууже розпланований. Принаймні знаю точно, що вечори 8 та 15 квітня в мене зайняті. 

До речі, гарна новина, щоправда вже також квітнева. Від сьогодні я буду друкуватись в онлайн-видання "Львівська газета". Сьогодні вийшла перша стаття про тренди в макіяжі. Не судіть строго, бо я не експерт, а просто любитель. Шукайте мене в розділі "Стиль життя". 





Share:

32 коментарі

  1. Дуже крутий матеріал :)
    Дякую за згадку, ті два дні були дуже крутими :))

    ВідповістиВидалити
  2. Класна стаття про тренди :) Інформативна, легка та корисна!

    ВідповістиВидалити
  3. интересный выдался март :)
    подписалась взаимно, рада дружбе)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. еще раз привет :) насчет подписки, я подписана через GFC как kisa0079 и через Google+ Followers вроде бы под обычным именем))

      Видалити
  4. Березень був цікавим і насиченим. Бачу квітень обіцяє бути не гіршим ). Уляна, чудова стаття про моду в макіяжі. Бажаю успіхів та натхнення!

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю з першою статтею! Бажаю, щоб їх було безліч!))))

    ВідповістиВидалити
  6. Круто) В ті часи, коли я ще вірила, що працюватиму за спеціальністю, писати про модні штуки - то була моя мрія.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, це була і моя мрія)) ну і вона частково здійснилась))

      Видалити
  7. гарні фото) І з першою заміткою в газеті!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Рада бачити) А то ти щось рідко до мене приходиш тепер)))

      Видалити
  8. Уляно, гарні враження - це чудово!

    ВідповістиВидалити
  9. О, вітаю вас Улянко. Я би не сказала, що стаття написана не експертом. Думаю, що дуже класно, коли ви описуєте тренд і додаєте щось із своєї сторони (бо ж ви ПРАКТИК. Успіхів і творчих звершень. Гарний початок!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) дуже приємно) може шось писатиму про натуральну косметику, візьму вас за експерта)))

      Видалити
  10. Поздравляю с публикацией! Пошла читать)

    ВідповістиВидалити
  11. У вас стільки цікавих подій у Львові, а в нашому Харкові щось тихо(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я лиш недавно таке говорила дівчатам з Києва)) В столиці в десятки разів більше подій, але Львів також починає активізовуватись) якщо у Харкові сумно, радо зустрінемо у Львові)))

      Видалити
  12. Скільки всього цікавого, з радістю прочитала;)

    ВідповістиВидалити
  13. Насичені події) Вітаю зі статтею і бажаю подальшого натхнення!))
    Підписалася на блог)

    ВідповістиВидалити
  14. Бажаю побільше творчого натхнення, успіхів, багато читачів. Іще приїхати в Київ щоб зустрітися з блогерами.

    ВідповістиВидалити