Чому я люблю і не люблю корейські маски з тканини?

Вечір п'ятниці - чудовий час для релаксу. Але кожен релаксує і перемикає мозок на лад відпочинку по своєму. Я - дивлюсь телешоу і роблю маски для обличчя. Отже, поки по телевізору йде "Холостяк" і чотири українські дівчини не можуть поділити одного грузина, я відпочиваю з тканинною масочкою від Holika Holika. І про них хочу розказати й вам. (Нижче мегакороткий пост)


Тканинні масочки для мене скоріше забавка та шанс хоч півгодинки побити байдики, аніж догляд. Це чудова нагода сказати: "Я не можу цього зробити. Не бачиш, я лежу з маскою".  Але я мало вірю, що вони справді дієві, а якщо й дають якісь результати, то вони короткострокові. 
Я вже користувалась тканинними масками, про враження від тестування однієї, родом з Китаю, можна почитати тут. Ці кореянки мало чим відрізняються від своєї китайської подруги.
Тканинні маски поміщені в упаковку з поліетилену (ми з чоловіком посперечались, він казав, що це папір, але я аж ніяк не можу назвати це папером). На упаковці ні слова українською, а мої знання з корейської не дозволяють мені настільки добре зрозуміти, що й до чого у цих масках. Потім я вже надибала англійську розшифровку) Але все ж можу тільки припускати, що маски висвітлюють там де треба висвітлити, заспокоюють, де треба заспокоїти і розгладжують те, що трішки прим'ялось. Ну і освіжають і зволожують, як без цього?)
Маски добре просочені засобом, слизьким і мокрим...не знаю як кому, а мені зараз не надто подобається накладати всю цю слизьку красу на обличчя, особливо коли в хаті холодно. Втім я відчуваю, що шкірі дуже навіть подобається ця легка прохолода. Пахнуть масочки чудово - свіжо і приємно. Не насичено, але якраз це допомагає релаксувати. Оця маска з дівчинкою Before mask sheet пахне трішки м'яткою - так розслабляє. Інша - Makgeolli Brightening mask sheet - запах дорогого свіжого парфюму.
Результат від масочок один - я добряче релакснула, а ще отримала свіжий вигляд. Такі маски дуже допомагають, коли треба швидко привести себе до ладу після важкого робочого дня чи тижня, знімаючи втому. Після використання маски, зволожувальним кремом можна не користуватись, але я все-таки відчуваю липкість, і протираю обличчя тоніком і наношу крем.

Підсумуємо:
+ можна кілька хвилин полежати без діла;
+ зволоження;

- трохи липка; 
- холодна; (але то вже мої заморочки)

Всім гарного релаксу, щоб ви не робили. Веселих свят! Смачної паски та запашної ковбаски. Побачимось після свят!!!
Класна фішка: Маску можна підписати і подарувати подрузі)

А як у вас з тканинними масками, склалась дружба? Розповідайте в коментарях.






Share:

20 коментарі

  1. люблю тканевые масочки, но все равно не могу спокойно полежать, сижу за компом)))) прохлада конечно полезна для кожи, тонизирует здорово. экспресс эффект от них есть, а если решиться и попользоваться курсом - будет интересно, есть ли длительный эффект)
    с Праздником!

    ВідповістиВидалити
  2. Якось я з тканинними масками не товаришую - не люблю оцей вимушений відпочинок. Люблю які встигаю зробити поки ніжусь у ванній або ті, які можна залишити на всю ніч.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От і в мене так, але вічно закидаю в корзину інтернет магазину тканинні, на пробу))) то вже мусиш спробувати, щоб вони не лежали без діла)

      Видалити
    2. Це з інтернет-магазинами постійно така проблема, що постійно закидаєш щось, щоб набрати певну суму для доставки чи просто так)

      Видалити
  3. Я дуже люблю такі маски)) Особливо перед важливими виходами роблю собі)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що поділилась) я зазвичай маю час ввечері на такі процедури)

      Видалити
  4. Тоже иногда люблю поделать тканевые маски, но глиняные мне кажутся эффективнее:) а про холостяка тонко подмечено😂😉

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чоловік сміється з мене, що я то дивлюсь,але мені подобається) так я також вважаю, що глиняні дієвіші))

      Видалити
  5. Как думаешь, грузин выберет Снежанну?))) у меня примерно также проходит пятничный вечер)))) спасибо большое за обзор, не пробовала ещё ни одной корейской масочки. И да, такие люди ещё остались)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой не знаю) вона мені дуже странна))) а масочки раджу спробувати, щоб своє враження про них скласти)

      Видалити
  6. Ще не пробувала тканевых масок,але думаю,скоро наважусь )))

    ВідповістиВидалити
  7. Я не так много пробовала тканевых масок, но мне они очень нравятся)

    ВідповістиВидалити
  8. люблю тканевые маски, лежишь и отдыхаешь)))

    ВідповістиВидалити
  9. Я іноді купую такі масочки, але використовую не регулярно. Проблем з холодом в мене немає, але я через це молочко для зняття макіяжу не люблю, тому тебе розумію)

    ВідповістиВидалити
  10. Не люблю такий формат масок. Мокра марля на обличчі - не розслабишся, а рахуєш секунди, щоб швидше цю "біду" зняти(

    ВідповістиВидалити