Універсальний солдат. Flax Seed Ointment. AlpStories

Зазвичай, я не надто люблю універсальні засоби. Чомусь переконана, що крем, який гарно працює на тілі, не дуже сподобається обличчю і так далі. Але інколи, особливо коли ти блогер і по-тихенько починаєш потопати в баночках, обзавестись універсальним засобом дуже навіть можна і треба. Натомість, деякі недієві продукти відкласти до кращих часів. Сьогодні знайомлю вас з універсальним продуктом від словенської марки AlpStories, яким я намащуюсь всюди, де є натяк на суху шкіру.


Виробник охрестив продукт - косметичним засобом з насінням льону. Але для мене це звичайний баттер. Справжнє напівпрозоре маселко в баночці. До речі, сама упаковка з прозорого міцного пластику, але кришка металева, що додає засобу комерційної привабливості. Чесно, засоби AlpStories точно не соромно дарувати. Ще кілька слів про упаковку, кришка повністю відкручується, а під неї захисна мембрана, яка не дасть збрехати, що до вас у баночку ніхто не зазирав.
Сам засіб має маслянисту текстуру, на шкірі відчувається дуже жирним, але насправді, це лише перше відчуття. Вже за мить відчуття масної плівки зникає, а на шкірі залишається лише приємний оксамитовий шар та відчуття гарного зволоження.
Консистенція масла тверда, з баночки не витікає і при транспортуванні нікуди не втече. Баттер гарно тане від тепла рук, що додає зручності в нанесенні. Я не дуже люблю "колупати" діри в засобах, тому рівномірно дістаю його з баночки.
Засіб з насінням льону має доволі насичений і незрозумілий запах, скажу відверто, мені він до душі не припав. Та й чоловік інколи кривиться, як я намащуюсь баттером. Але як я припускаю, так пахне льон і нічого тут не поробиш. Якщо боїтесь також не подружитись з цим ароматом, можна спробувати схожий засіб з лавандою або календулою. Ну, але на захист льону, скажу, що запах різкуватий лише при нанесенні, на шкірі він майже не відчувається.
Користуюсь засобом при потребі, тобто майже завжди, переважно перед сном. Засіб гарно працює як крем для рук, масло для кутикули, крем для сухих стоп чи "ширшавих" п'яток, хоча я таким не страждаю, але буває всяке; а ще засобом можна мастити коліна, лікті і навіть губи. Словом, де сухо і щось лущиться косметичний засіб від AlpStories вам в поміч.
Ну і напевно, не треба нагадувати, що косметика натуральна без парабенів, силіконів, синтетики та інших шкідливих речей. Косметика не тестується на тваринах. Замовити засіб можна замовити на сайті AlpStories.

Засіб люб'язно наданий AlpStories для незалежного тестування. 

А ви користувались схожими засобами? Хто серед фаворитів? І чи пробували косметику AlpStories? Як враження? Поспілкуємось в коментарях. 

Share:

28 коментарі

  1. Так, маю такий з арганою та лавандою) Всюди аромати просто ммм :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я полюбила цей засіб ніжною любов'ю, ну і з запахом льону вже майже змирилась) дякую, що зайшла)

      Видалити
  2. В мене теж є такий універсальний помічник, часто дуже виручає.

    ВідповістиВидалити
  3. Саме з цією маркою не знайома) була схожа штучка від оріфлейм, але там об'єм в рази меньший.. Але продукти такого формату дуже зручні як вдома, так і в подорожах) Дякую за відгук)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І в мене було шось схоже від Оріфлейм, ну цей в рази більший) але вистарчить його на півжиття) дякую за візит)

      Видалити
  4. У меня есть косметический баттер с лавандой. Действительно универсальная штука!

    ВідповістиВидалити
  5. О, всю зиму користувалась ним)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені якраз навесні прийшов засіб, але він на всяку пору згодиться)

      Видалити
  6. Обожнюю універсальні засоби) Дуже зручно)

    ВідповістиВидалити
  7. Економія часу та коштів, не потрібно купувати декілька різних продуктів, якщо сміливо можна обійтись одним, так ще й досить дієвим)))

    ВідповістиВидалити
  8. А я полюбляю масла і універсальні засоби. Дякую за відгук і весняні фото!

    ВідповістиВидалити
  9. Очень люблю баттеры The Body Shop. С продуктами AlpStories еще незнакома, надо исправляться!) Спасибо за отзыв!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково виправляй) А я ще з The Body Shop не знайома, також буду надолужувати)))

      Видалити
  10. Ой крокусы,какая красота! Я такое масло еще не пробовала , но звучит многообещающе)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Воно класненьке) Спробуй))) А крокуси милота, але шкода що вже відцвіли)

      Видалити
  11. В мене такий самий, але з лавандою. У нього аромат приємний, і я навіть іноді люблю просто так його намастити) Для мене це перш за все бальзам для губ, а вже потім я наношу його ще й просто на суху шкіру.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А для мене це скоріше замість крему для рук, а тоді вже для губ і для всього решта) Дякую, що завітали)

      Видалити
  12. В мене такий самий, але ще не користувалась. Дякую тобі за огляд я багато з нього цікавого дізналася.

    ВідповістиВидалити