LR Heаlth and Beauty. Лак для нігтів/Сірий туман.

Сучасний ритм життя буває схожим на колесо, що летить на шаленій швидкості з гори. Особливо, коли ти журналіст і блогер, який любить попрокрастинувати тоді, коли не варто. А уявіть ситуацію, що перед виходом на якусь важливу подію, розумієте, що для повноти образу бракує манікюру, а нігті фарбувати, а тим паче висихати, часу взагалі немає...жах...А в мене таке було і вже не раз....Але я привчилась в такі моменти мати "дежурний" лак, який я точно знаю мене не підведе. Сьогодні  про нього і розкажу.


Лак німецької марки LR Heаlth and Beauty моє перше знайомство з декоративкою марки (якщо лаки можна вважати декоративкою). До того були шампуні, зубні пасти і різного роду засоби для догляду.
Обирала цей лак з палітри приблизно 10 відтінків на початку весни, пасувало б вибрати щось яскраве і весняне, а мене потягло на "сірі будні" - лак №14 "Сірий туман"
Щоправда, я такі кольори люблю. Вважаю їх дуже універсальними - можу поєднувати його з половиною лаків у своїй колекції.
Баночка маленького формату, всього лиш 5,5 мл. Хто читає мій блог давно, знає, що саме такі "малявки" я й люблю. Вони не встигають засохнути перш ніж набриднуть. Дизайн в баночки дуже мінімалістичний: прозора баночка з чорною кришечкою, яка вправно викручується і закручується. На кришечці прикріплений пензлик, до речі, доволі великий за розміром, як для такого маленького лаку. Пензлик трохи заокруглений і дуже м'який, що дозволяє нанести лак без розводів та полосок.

В баночці лак виглядає дуже неоднорідним. Як я його тільки не "колотила" щоб тільки розмішати добряче, однаково прожилки "а-ля мармур" залишились. Але це жодним чином не позначається на якості самого лаку, на нігті він лягає розкішно. Передача кольору просто бомбезна, навіть один шар виглядає супер. До речі, на фото, що буде нижче, лак саме нанесений в один шар.
Ще один плюс ...величезний плюс...цього лаку - він неймовірно швидко сохне. Інколи така оперативність дуже допомагає, коли мені треба експрес-манікюр, я користуюсь цим лаком. Тому, якщо побачите мене з цим "сірячком" на нігтях, знайте, я не мала багато часу на манікюр.
Але лак НЕ без мінусів. За доброю традицією, лаки, які швидко сохнуть так само швидко і сходять з нігтів. Навіть попри чудодійну здатність моїх нігтів витримувати навіть найменш стійкий лак до 3 днів, цей лак в мене тримається 1 вечір. Тобто помити посуд і залишитись з макікюром не вийде. І від цього мені так сумно. Бо все тут чудово і колір, і нанесення без розводів, і швидкість висихання...лише стійкість підводить. Але якщо треба швидко і якісно намалювати нігті на один вечір - цей лак саме для таких випадків. Ціна в каталозі - 99 грн.
P.S. Лак мені люб'язно спрезентував представник марки пан Роман. Хто зі Львова можна з ним зв'язуватись і потестити чимало базової продукції марки LR Heаlth and Beauty. Полистати каталог можна тут. 

Як вам лак, колір? Користувались чимось з цієї марки?

Share:

17 коментарі

  1. Колір сподобався. Але 99 грн. за лак-одноднєвку - це занадто.

    ВідповістиВидалити
  2. Нещодавно зрозуміла що страшенно хочу сірий лак (вчора вже один приїхав)
    Цей лак такий красунчик, подібного відтінку в мене ще нема... Треба подумати) Бо маркою не знайома взагалі (хіба читала хвалебні відгуки)
    У мене експрес-фаворит (коли часу нема а треба гарні нігті) лак від OPI My Private Jet - він дуже гарний, добре носиться в один шар і теж з розряду наколінінамалювала-іпобігла)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можеш спробувати цей також...колір бомбезний і також з розряду малювання на колінах))

      Видалити
  3. А якщо "прибити" лак зверху хорошим топом? Колір дуууже красивий!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та шось він з моїм топом не дружить. Можна інший спробувати, але його ще треба мати))) якраз шось нове шукаю)

      Видалити
  4. Я вот тоже предпочитаю такие оттенки. Универсальные на мой взгляд. Действительно красивый, интересно как бы он продержался на моих ногтях. Я наоборот даже самые стойкие лаки умудряюсь носить "на вечер".)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Угу, цікаво скільки б протримався) якщо спробуєш, розкажи)

      Видалити
  5. Красень! Колір мені дуже-дуже) Якби не стійкііість...

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарний колір) Але я обираю стійкі лаки

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже красиво виглядає :)
    В мене також є такий лак, але інший відтінок. Мій сохне довго, ліпше вкладається в два шари, але от стійкість хороша. Наскільки відтінок може змінити властивості лаку :)

    ВідповістиВидалити