Рум'яний марафон: Mary Kay ShyBlush

Усім привіт! Я продовжую знайомити вас зі засобами для рум'янцю з власної колекції. Про попередні можна прочитати тут і тут. А сьогодні про улюблені мінеральні рум'яна від Mary Kay в мене у відтінку Shy Blush. Чому улюблені? Бо це вже друга упаковка, а по-друге, як бачите, і в цих рум'янках я вже протерла чималеньку виїмку.

Купувала ці рум'яна, доволі давно - два роки тому точно, - огляд писати на них не планувала, а коли захотілось, довелось фоткати цих красенів вже у добряче потертому стані. Тому одразу перепрошую за фото. І перейдемо до діла.

 Рум'яна поміщені у пластикову упаковку. Це його рідна упаковка, але оскільки рум'яна можна і треба перекласти у брендовий футлярчик, то над упаковкою виробник не "заморочувався". В мене якраз є такий футляр, тому там донедавна вони й мешкали. Самі рум'яна у металевому обрамленні, тому думаю, їх можна буде пристосувати у будь-який футляр обладнаний магнітом.
Рум'яна щільно спресовані. На пензлик набираються легко, не осипаються і не пиляться. Колір передають розкішно, а переборщити важко. Тобто можна, але за умови нашаровування і то дуже потужного. Завдяки цьому,  легко вдається зробити як денний легенький рум'янець, так і вечірній яскравіший мейк. Що мені ще подобається в цих рум'янах - це їх шимер. Це аж ніяк не великі блискітки, а легке мерехтіння, яке замінює хайлайтер. Щоправда, якщо ви любителька матових текстур, ці рум'яна можуть здатись аж занадто мерехтливими.
Колір на фото рожевуватий, але насправді вони персиково-рожеві. Текстура дуже приємна, наче кремова. Лягає і розтушовується чудово. Я звісно, навряд куплю ще третю упаковочку, бо запасів рум'ян в мене і так на півжиття, але вам дуже рекомендую. До речі, зараз ціна на них на сайті зовсім невисока - 170 грн.
І фото рум'янок на моїх щічках буде в мене в Instagram - я там verbytska_u. Побачимось.

Share:

17 коментарі

  1. Відповіді
    1. Дуже гарний відтінок! Придивлюсь мабуть до них більше, бо на літо - саме те, що треба! Взагалі в Мері Кей мені рум`яна усі до душі. Якось купила круглі рожеві та коралові, одні здається називаються "Lace", а інші "Pearls"
      Дуже гарні та блисточки дуже мілкого помолу, на шкірі бомбезні!

      Видалити
  2. Гарний відтінок) Але такий тепленький, то саме для рудоволосих)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так) але я їх купувала коли ще не була рудою) дякую за візит)

      Видалити
  3. Очень приятный нежный оттенок) Я использую румяна как с блёсточками так и без, это зависит от моего настроения)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, і в мене так)) тому люблб мати румяшки на всі випадки життя)

      Видалити
  4. Красиві :) В мене теж наразі кілька рум'ян :)
    Поки найбільше люблю від Душки і ніяк не зловлю їх на собі для відгуку :)

    ВідповістиВидалити
  5. Немного напомнил нарс оргазм)

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже люблю рум'яна від mary kay, у мене більш холодний відтінок Sunny Spice.

    ВідповістиВидалити
  7. Класні рум'яна, в мене лише одні і такого ж відтінку))

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже приємний колір! На весну матові румяна я відкладаю, хочеться мерехтіння )), ці мені б дуже підійшли. Уляна, дякую!

    ВідповістиВидалити
  9. очень красивый оттенок, тоже был такой!

    ВідповістиВидалити