Mаybelline Lash Sensational. Все, що я думаю про...

Це був звичайний день...звичайнісінький. Як зазвичай, я прокинулась вранці, випила кави, подивилась, хто що новенького виклав на YouTube, зробила макіяж і вийшла на роботу. Вже на роботі, миючи руки, глянула в дзеркало...і кілька хвилин роздивляючись обличчя не могла зрозуміти, що не так з макіяжем (мушу зауважити, що на роботу останній рік я малююсь майже однаково)...і тут мене осяяло...я забула про туш...Це як в рекламі "Ти не ти, коли голодний", а я не я - без туші. Тому сьогодні мій пост присвячений королеві мого макіяжу очей - туші Mаybelline Lash Sensational. (даруйте за ліричний відступ).


Про цю туш, в тубі кольору рожевого золота, не писав хіба лінивий блогер. Я інколи таким грішу,  але стараюсь виправлятись, тому ділюсь своєю думкою про, вже оспівану багатьма, туш . До речі, саме її я зараз вважаю фаворитом (вона навіть MaxFactor 200 calories (про яку ви можете прочитати тут) переплюнула).
Як на мене, що що, а туші Mаybelline робити вміє. Пригадую, який ефект мала жовтенька the Colossal volum express, також одна з моїх улюблених. Героїня мого посту сьогодні Mаybelline Lash Sensation - дуже вдалий варіант бюджетної і дієвої туші. 

Дизайн в туші дуже мінімалістичний, упакування з пластику, чорні елементи виконані на рожевому золоті. Мушу сказати, що за час користування, а це приблизно 2 місяці, написи не стерлись, що для мене показник старанності виробника. Але упаковка тут не найважливіше. Головна тут - щіточка. 
В Mаybelline Lash Sensational вона силіконова і трішки вигнута. З одного боку щетинки більші (на фото видно), їхнє призначення, як я зрозуміла, видовжувати вії, принаймні так цей бік щітки працює на моїх віях. Менші щетинки ж роблять об'єм, мушу зізнатись дуже пристойний. Раніше я користувалась лише меншими щетинками, тепер "взяла за моду" спершу  промальовувати війки довшими щетинками одним шаром, згодом додавати "драми" з допомогою іншого боку щіточки з меншими щетинками. (забагато букви "щ").
Туш має кремову консистенцію, і навіть коли трішки підсихає, однаково гарно лягає на вії, без грудочок. А щіточка дає змогу промалювати практично кожну війку. Також мені дуже імпонує, що туш можна легко нашаровувати - я інколи "примудрялась" 4 шари наносити ...не робіть такого...виглядало "драматично". Але з цією тушшю можна зробити і дуже природний макіяж очей.
З плюсів туші також те, що вона:
*вугільно чорна
*рідкувата
*має ненав'язливий запах (хоча, зізнайтесь, ви часто принюхуєтесь до туші? Бо я ні.)
*крута щіточка (а про це вже згадувала)
Ну і найважливіше. Туш стійка, впродовж дня не осипається, за що їй величезне дякую. А ось, щоб змити її доведеться попрацювати, особливо, якщо змиваєте макіяж міцеляркою. Думаю, що потужніший засіб для зняття макіяжу з очей повинен впоратись ( туш не водостійка). Але я відкрию свій секретик ....перш ніж взятись за ватний диск з міцеляркою, я змочую вії теплою водою, так туш змивається набагато легше. 
Отже, якщо ви якраз в пошуках гарної і бюджетної туші (я купувала в межах 150 грн) можу однозначно рекомендувати Maybelline Lash Sensational. Тим паче, в макіяжі на весну-літо 2016 року акцент варто робити на віях, а ця туш вам в цьому допоможе.

P.S. Завтра стежте за моїм Instagram та Facebook, покажу туш у всій красі на війках. Тому не забудьте підписатись. 


Share:

22 коментарі

  1. А в мене з тими Мейбеллінами ніяк не складається :( Перепробувала майже всі, кожен раз панда :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шкода( Тут напевно все індивідуально. Ця туш на моїх віях просто геніальна))

      Видалити
  2. Не пробувала їх, хоча всі хвалять)

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт) Такий гарний відгук)
    Я пробувала і цю туш, і якусь із колосал.. в мене також не склалося з ними. Ефекту не бачила. Думаю, проблема в моїх маленьких віях)) Можливо колись спробую ще раз.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) хтозна, може й так. В мене вії звичайні, довгі, але без об'єму, тому ця туш мені ідеальна)

      Видалити
  4. Уляночка, є один нюанс: твої вії виглядають бомбезно і без туші) я тобі це вже не раз говорила)) А туш дійсно хороша, мені також підійшла.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну так...наступного разу буду вказувати цей нюанс))) Але хіба я винна)) але туш класна)

      Видалити
  5. люблю цю туш, але мені здається вони зараз змінили формулу і вона вже не така як тільки зявилася, швидше почала сохту(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, шкода...так завжди, тільки до чогось прикипиш душею..воно надумає зіпсуватись.

      Видалити
  6. Всі так хвалять цю туш, а в мене ніяк не дійдуть руки до неї :)
    Дякую за відгук :)

    ВідповістиВидалити
  7. Вже маю другий тюбик цієї туші) Дуже люблю її за стійкість і те, що її можна розмочити теплою водою і зняти комочками (ніяких панд)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю згодна))) Мені дуже подобається, що вона не осипається)

      Видалити
  8. Дякую за цікавий відгук, я без туші нікуди )). Була синя с рожевим від цієї марки, то сподобалася. Ця теж зацікавила!

    ВідповістиВидалити
  9. Спасибо за обзор! Я, наверное, единственный человек, который ещё не добрался до этой туши))) нужно поскорее разгрести свои запасы и купить её наконец!!! Все, хватит ругать себя и пора хвалить тебя. Мне кажется, или у тебя качество фото стало лучше? Поделись, пожалуйста, чем пользуешься?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую) Фоткаю я на стару добру Соньку, а редагую фото у Photoscape, простий та легкий в користуванні. Але фоткам моїм до ідеалу ще далеко, ну але так в порівнянні з першими - небо і земля. І так, туш обов'язково спробуй)))

      Видалити
  10. тушь конечно легендарная почти, а я так и не пробовала, в след раз точно куплю)

    ВідповістиВидалити
  11. У многих блогеров на ютюбе видела положительные отзывы на эту тушь, но сама пока не пробовала, слишком много начатых)

    ВідповістиВидалити
  12. Ооо, якщо стійка, то це для мене) Обов'язково спробую)

    ВідповістиВидалити
  13. Погоджуюсь на 100%. Ця туш єдина,яка на моїх довгих віях тримається,а саме головне не залишає слідів на шкірі. Купила вже третю і думаю,що найближчим часом цій чудовій туші не зраджу!

    ВідповістиВидалити