Pocket Bac. Bath and Body Works. Antibacterial hand gel.

Чесно, я рідко пишу про продукти, якими користуюсь від сили два дні. Вважаю, що кожен засіб треба добре розпробувати, щоб зрозуміти чи підходить він чи ні. Але ця історія зовсім не про продукт про який розкажу у цьому пості. В нас з ним була любов з першого погляду.

Ось в цьому чудовому пакетику і заховався один з моїх фаворитів антибактеріальний гель для рук від американської марки Bath and Body Works. Я вибрала гель з промовистою назвою "Mad about you". Відверто скажу, я справді, просто божеволію він запаху гелю та його ніжної дії. Але про все по порядку.
29 мл антибактеріального гелю вмістилось в досить милу пластикову упаковочку з чорною відкидною кришкою. На ній і є отвір з якого можна "видобути" засіб. Сам продукт ніжно рожевого кольору, з блискітками. І консистенція  рідкого гелю, що тане на шкірі і перетворюється в ароматну водичку.



З одного боку мені трохи шкода було "відвалити" 80 гривень за антибактеріальний гель, ще й за таку маленьку баночку - 29 мл. Але з іншого боку, засіб виявився дуже економним, адже щоб змастити обидві руки мені вистачає гелю розміром з горошину. Крім того, такий мініатюрний формат дозволяє вмістити гель навіть в найменшу косметичку, сумочку чи клатч.
Аромат в гелю просто розкішний. Назва mad about you зрозуміла і виправдана, я від цих ароматів просто шаленію, і зі задоволенням користуюсь гелем, за першої ж нагоди. Вдома, на роботі, у транспорті, в кафе тощо. Я не мастак описувати аромати, але пахне солодко і квітково, тим паче запах залишається  на руках ще на довго (ну до першого миття рук з милом точно). 
Хочеться вірити, що антибактеріальний гель справді позбавляє руки від бактерій на 99,9%,  як це заявляє виробник. Втім, однозначно величезний плюс цього гелю, те що він зовсім не сушить руки. Плюс, в асортименті Bath and Body Works чимало ароматних антибактеріальних гелів для рук, вибирайте на ваш смак, купити гелі можна в Інтернет-магазинах. Я ж можу гарантувати, що коли ця баночка гелю в мене закінчиться, я обовязково куплю наступну. 
А ви користуєтесь схожими засобами? Розповідайте в коментарях.


Share:

20 коментарі

  1. Наразі користувалася лише звичайними гелями, які є в Космо чи Ватсонсах)
    Цікаво було б спробувати)
    Тільки ти не захоплюйся так тим засобом, він не надто корисний для твоїх рук, якщо ним часто користуватися))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я не часто, а лише коли треба))) Ну і в мене завжди під рукою живильний кремчик, тому думаю все буде ок)

      Видалити
  2. В мене вже закінчився, інший аромат був. Класна штука, запах приємний, але мені руки все ж трохи підсушував(

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю санітайзери)
    Довгий час користувалась гелями з Ашану, люблю робити ними експрес-чистку пензлів)
    Зараз маю санітайзер від цієї ж марки з ароматом полуниці- такий смачний)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я хвилин 15 запах вибирала) Всі дуже насичені і приємні))) Раніше також користувалась лише з Космо, не те))

      Видалити
  4. Не пробувала) Цікаво! такий яскравий з вигляду))

    ВідповістиВидалити
  5. Я забуваю користуватися антибактеріальним гелем, хоча і розумію що потрібно. Дякую за огляд.

    ВідповістиВидалити
  6. Обожнюю все все від Bath and Body Works, особливо свічки великі, і милка, і гелі для душу, ой, то можна довго розказувати :) І санітайзери кльові, тільки Улясю, дорого береш, напиши мені десь і я поділюсь де дешевше взяти :)

    ВідповістиВидалити
  7. Санитайзер в условиях города - штука необходимая! Очень мило смотрится, надо и себе такой прикупить:)

    ВідповістиВидалити
  8. Санітайзер у Bath and Body Works ще не використовувала, зате їхніми спреями користуюсь досить часто)

    ВідповістиВидалити
  9. Класна штука за описом, Уляно! Я користуюсь такими засобами постійно, але частіше обираю український Манорм, тому що вони роблять санітайзери навіть для хірургів.

    ВідповістиВидалити
  10. Шкода платити 80грн, коли його ціна 1.75$. Чому б не замовити з Америки? І так багато грошей тратите на косметику, на антисептиках можна 20грн і зекономити:)

    ВідповістиВидалити
  11. Я чомусь не користуюся, хоча в мене є один, з аптеки. Але я б обрала такий ароматний, і якби в мене був він, то користувалася б! З дитиною це дуже актуально, зараз ми просто користуємося вологими серветками.

    ВідповістиВидалити
  12. Цікавий огляд, маю різні але цей не пробувала треба буде спробувати)

    ВідповістиВидалити
  13. Обожнюю ці санітайзери. Вони найкращі)

    ВідповістиВидалити
  14. Спасибо за обзор. ))))) Думаю, судя по количеству антисептика в составе, он действительно избавляет от бактерий. Но всеми антисптическими средствами нужно пользоваться пореже, только в случае крайней необходимости, Ну, Вы и без сами это знаете ))))

    ВідповістиВидалити
  15. А мне больше спреи нравятся:) интересный обзор:)

    ВідповістиВидалити