Rimmel Lasting finish by Kate/08. Як я знайшла свій ідеальний nude.

Не так давно моя колекція помад поповнилась ще одним екземпляром, тому я вже по праву можу називатись "помадоманьяком". Ну, люблю я їх і все...і чим яскравіше тим краще....Але серед яскравих представників помадного світу мусить бути і нейтральний варіант, для сірих буднів та мейку в стилі nude. Сьогодні покажу саме такий варіант - це помада від британського бренду Rimmel Lasting finish by Kate у відтінку 08. Помадка створена в колаборації з іконою стилю Кейт Мосс. До Кейт я ставлюсь так собі...нейтрально, а ось помадка полюбилась. Чому? Читайте нижче.



Зізнаюсь, довгенько я ходила довкола цієї помади, все думала варто брати чи ні. Настільки довго, що аж Rimmel завезли до Львова у Watsons. Щоправда, тестити її я так і не ходила, а замовила через Інтернет. З кольором мені допоміг визначитись YouTube. Дякую всім, хто назнімав купу відео та свотчів.

Традиційно кілька слів про дизайн помадки. Він лаконічний і простий, в той самий час - стильний. На вигляд чорний пластиковий футляр - дешевка, але вже в руках матовий пластик виглядає не так бюджетно. Пластик, до слова, доволі міцний і виглядає надійно. До речі, і ковпачок помади надійно "заклацується". На ковпачку зверху логотип бренду - коронка, та назва серії помади - by Kate.

Помада має запах, але приємний. Це солодкий пудровий аромат, але аж ніяк не віддушка "бабусиної" помади. На губах не заважає і практично не відчутний.
Текстура в помадки дуже ніжна і кремова. Колір передає чудово. Якщо треба такий "нюдовий нюд" можна нанести один шар. Але помада гарно піддається нашаровуванню. При чому абсолютно не підкреслюючи лусочки чи інші погрішності на ваших губах (принамні в мене так). Але щоб перестрахуватись, за кілька хвилин до нанесення помади я зволожую губи бальзамом. Щоб колір виглядав більш насиченим інколи помаду ношу з нейтральним олівцем для губ, підкреслюючи контур.
Стійкість в помади середня, кілька годин на губах витримає запросто, але ось обід чи вечерю не переживе, але каву випити зможете. Також попереджую одразу, що помадка має здатність відбиватись на зубах. Особисто для мене це не біда і не проблема, просто треба про це пам'ятати і час до часу поглядати в люстерко. Сходить помада поступово, в губи майже не в'їдається.
Якщо ви, як і я перебували в пошуках ідеального nude, раджу приглянутись до Rimmel by Kate у відтінку 08. До речі, він практично ідентичний відтінку помади Toasted rose від Avon про яку я писала ось тут.
А яка ваша улюблена помада в стилі nude? 
Діліться враженнями та продуктами, 
бо ще одна класна помадка для мене зайвою не буде) 

Share:

27 коментарі

  1. Чудова помадка :) моя улюблена з тіє ж серії by Kate відтінку 103 - холодний рожевуватий нюд.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Я з рожевим нюдом, як моль))) Це ми вже проходили))

      Видалити
  2. Як я вже казала, помадка чудова :)
    Тобі дуже личить :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну чого моль, мені здається, з відповідним підтоном рожевий нюд би дуже личив твоїм оченятам)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гадаєш? Тоді значить треба пошукати правильний підтон. До речі, олівець від Рімель купила фіолетовий як в тебе, тут на фото він на очах-бомба, тому дякую за наводку)

      Видалити
  4. Класнюча помадка, в мене з цієї серії теж улюблена стала!

    ВідповістиВидалити
  5. Гарна помада) Колись мала теж якусь від Ріммель - вона була дуууже стійка і дуже сушила мені губи, тому якось їх остерігаюсь)
    Мій улюблений нюд - старенька помада від Ейвон (вони навіть розпродають цю серію) тон називається Chic Nude - от нічого кращого особисто для себе я ще не знайшла)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Може в тебе була матова в червоній упаковці? Бо ця дуже кремова та ніжна, навряд вона може щось сушити)

      Видалити
  6. Чудово виглядає!
    Раджу придивитись до помадок від Essencе, моя абсолютна фаворитка на щодень longlasting lipstick 07.

    ВідповістиВидалити
  7. Гарненька помада і тобі дуже личить! Уляноча, дякую що поділилася!

    ВідповістиВидалити
  8. Відповіді
    1. Дякую) Наразі мій улюблений, коли не хочеться яскравого мейку)

      Видалити
  9. Красиво смотрится эта помада)) ещё мне нравится оттенок из этой же серии под номером 07, но это более яркий))

    ВідповістиВидалити
  10. Обожаю помады. Наверное это моя самая большая слабость. Очень приятный цвет.
    Давайте дружить блогами http://al1shka.blogspot.com/p/blog-page_4.html?m=1

    ВідповістиВидалити
  11. Спасибо за обзор! я тут о тебе вспоминала сегодня, когда писала пост) Надеюсь что почитаешь
    http://beloglovskaya.blogspot.com/2016/04/bath-body-works-orchard-bloom.html
    Очень красивый нюд) Люблю такие, можно накрасить без зеркала.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) вже почитала)) цікаво так вийшло)Справді помадкою можна і дзеркала намалювати....наприклад дорогою на маршрутку))) вже таке бувало)

      Видалити
  12. Дааавно я такими оттенками не пользовалась)) теперь опять хочу после твоего отзыва)) Новый дизайн блога классный, такой весенний)

    ВідповістиВидалити