Beautiful you. Тонік та крем для сухої та чутливої шкіри. Мої враження.

Мене часто питають, що дає мені блог? Відповідаю. Цілу гору "баночок" і засобів, знайомства з новими цікавими людьми, а ще змогу тестувати багато нової цікавої косметики. Найбільше я люблю відкривати нові українські бренди. Сьогодні розкажу про одне з моїх останніх відкриттів - бренд Beautiful you.



Це українська натуральна косметика родом з Одеси. Вочевидь, це море надихає людей створювати косметику, бо на моїй полиці у ванній вже чимало засобів саме з "перлини біля моря". Знайомитись з маркою Beautiful you  я почала з чотирьох продуктів - двох масок для обличчя, зволожувального крему та тоніка. Про два останні засоби сьогодні й розкажу.
Отже, тонік. Містить екстракт абрикоса і призначений для сухої та чутливої шкіри. Як заявляє виробник, основне завдання засобу - зволожити, ніжно очистити шкіру та підготувати її до наступних етапів догляду. 150 мл засобу помістились в пластикову білу баночку, не прозору. Вона худенька і її зручно тримати в руках. На звороті вся потрібна інформація про продукт: склад, дата виготовлення та термін зберігання, поради щодо користування тощо. Упаковку прикрашає ось така панянка і лого бренду.
Сам тонік прозорий, як вода. Але має дуже насичений запах. Мені важко описати, що це саме за запах, але зізнаюсь, що він мені не надто припав до душі. В ідеалі я люблю виливати кілька крапель тоніку на долоні і вже тоді похлопуючи, наносити його на обличчя. Але з цим тоніком таке робити важко, адже він настільки сильно пахне, що це тонізування перестає бути приємною процедурою. 
Але я знайшла вихід, якщо наносити тонік на ватний диск, а вже тоді на обличчя, запах менш відчутний і користуватись приємніше. Ще з приємностей, тонік абсолютно не липкий, що для мене найголовніше в таких засобах. Крім того він гарно тонізує шкіру та зволожує. І готує личко до наступного етапу - зволожуючого крему.

Крем від Beautiful you з тієї ж серії що й тонік, з ефектом абрикоски та для сухої чутливої шкіри. Кремчик мені менше сподобався ніж тонік, і зараз розкажу чому. Як заявляє виробник, засіб має надовго зволожувати шкіру, розгладжувати дрібні зморшки, прибирати почервоніння та лущення. З усього цього на моєму обличчі крем не робить нічого. Ну хіба зволожує, але й зволоженням це назвати важко. Оскільки я відбуваю дискомфорт і стягнутість після нього. 

Але все це можу пояснити лише одним - крем мені просто не підійшов. Або індивідуальна непереносимість на один з компонентів крему не дає йому нормально на мені працювати, або моя шкіра зараз потребує трошки іншого догляду? Тим не менш, я вперто намагалась подружитись з кремом впродовж трьох тижнів. З плюсів, мушу все-таки відзначити, що як денний крем під макіяж, крем працює непогано. Він матує шкіру і наносити макіяж можна одразу. Принаймні так цей засіб працює на мені. До речі, пахне крем ідентично як тонік, але дивно, що саме в кремі цей запах мені не такий "противний".
Згодом розповім і про маски від бренду, які я зараз активно тестую, і які мені сподобались набагато більше за ці засоби. Тож стежте за оновленнями в блозі. А ближче познайомитись з продукцією Beautiful you, почитати склад засобів та замовити продукцію можна тут

Засоби надані для незалежного тестування.

А ви вже знайомі з брендом? Чим користувались?

Share:

18 коментарі

  1. Жаль, що не підійшли продукти(( А можна десь їх склад глянути?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На сайті мав би бути) тонік ще такий нічо, а ось з кремом на жаль не склалось)

      Видалити
  2. Я давно хочу познакомиться с маркой:)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарне і лаконічне оформлення упаковок)
    Я от теж не дуже можу користуватись для вмивання і тонізування обличчя якимись ароматними засобами - у мене червоніють очі(

    ВідповістиВидалити
  4. Приятно, что нашей косметики, становится все больше и больше. Главное, чтоб она была качественной. Жаль, что эти продукты не подошли.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а мені як шкода, що не підійшли) Скоро напишу про маски, вони гарненькі)

      Видалити
  5. Спасибо за знакомство с маркой! Очень приятное оформление. Тоник я бы попробовала с удовольствием!

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибо за обзор!) Я знакома с маркой, мне попадалась сухая чистка для лица (простым языком маска). Мне она не понравилась, но по одному продукту о марке не судят, тем более, я так понимаю что тебе масочки подошли. Хотела бы еще к чему-нибудь присмотреться)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, маски, що в мене є непогані) скоро буде відгук і на них)

      Видалити
  7. Я цю марку ще не пробувала, але в планах)

    ВідповістиВидалити
  8. ах Одесса))) красивое оформление, с маркой не знакома, спасибо за обзор)

    ВідповістиВидалити
  9. Якось дивно, що крем для сухої шкіри матує. Але в мене жирна і чутлива шкіра, можливо підійде)

    ВідповістиВидалити
  10. Ще не знайома iз маркою, але вже чула багато вiдгукiв! Шкода, що крем не пiдходить, але таке можливо, коли якiйсь компонент веде себе погано) Я б спробувала, напевно, цю парочку!

    ВідповістиВидалити