Bila Pava. Гідрофільні плитки для ванни.

Коли ти блогер і цікавишся косметикою, тобі здається, що ти вже все бачила і ніхто вже тебе нічим не здивує. А ні! Виявляється є ще чимало незвіданих продуктів, яких ще не торкалась твоя блогерська рука. Сьогодні саме про такі. От ви раніше користувались гідрофільними плитками для ванни? (Класно вам, якщо так) А от я, ні. Тому, коли представники бренду "Bila Pava" сказали, що до мене їдуть гідрофільні плитки для ванни, я подумала:" О круто, спробую щось новеньке". Звісно, ці плитки я собі уявляла трохи по-іншому. чомусь для мене "гідрофільні плитки для ванни" - звучить дуже грізно. А насправді, це виявились наймиліші продукти, які тільки бачила моя полиця у ванній. Знайомтесь моя нова любов - гідрофільні плиточки для ванни від Bila Pava.


Плиточки до мене приїхали в пластиковому упакуванні (в такі коробочки в нас пакують васабі в сушібарах) і загорнуті у фольгу. Я розгортала їх як кіндер сюрприз, щоразу охаючи і ахаючи, коли знаходила всередині нову фігурку. А як не охати, якщо тут така милота.
Як пише виробник: Ці чарівні різнокольорові малятка складаються із заморських масел: каріте, манго, кокоса, какао, квіткових восків і ароматних ефірних олій. Я тестувала плитку «жовтий крокус». Кажуть, вона багата олією обліпихи, яке живить зневоднену шкіру і пахне апельсинової цукеркою. Плитка «Рожеве сердечко» містить олію виноградних кісточок і пахне гірської лавандою. І "Бегемотик" (у виробника у Фейсбуці це білий ведмедик) до складу якого включено лляне масло. Вона ароматизована ефірними маслами рожевого дерева і лимона.
Також є ще "Зелена плитка" у вигляді листочка, збагачена маслом лавра і пахне хвойним лісом. Але її я не отримала.
Мушу зізнатись, що я не одразу знала як користуватись гідрофільними плитками. Думала, що це щось схоже на міні бомбочку для ванни. Розчиняєш її у воді та й купаєшся в тих маслах та ароматах. Воно то так. Плитку можна й так застосовувати. Але оці милі брусочки можна ще й наносити одразу на тіло. Оскільки ванни в мене нема (а лише душ), то й розчиняти гідрофільні плитки ніде. Тому другий варіант використання продукту мені подобається набагато більше.
Як користуватись плитками я знайшла в інтернеті, також спосіб застосування пише і в соцмережах виробник. Але пасувало б ще десь це зазначити на упаковці, чи що. Ну хоча б кількома словами "для чайників". Також на упаковці жодного слова про склад, дату виготовлення, термін та поради щодо зберігання. Це мінус, але на цьому недоопрацювання й закінчуються.
Враження від використання плиток просто загладили всі неприємності. Самі плитки на вигляд, як фігурне мило. Маленькі і ароматні. В міру тверді, прямого сонця точно не витримають - розтануть, як і в надто спекотному приміщенні тримати їх не рекомендую. Аромат мають насичений, але приємний. Білий бегемот мені пахне мигдалем, сердечко - лавандою, а жовта квіточка - мандариною. Аромат на тілі практично не залишається. Під теплом і вологою тіла плиточка тане, як морозиво. Дуже ніжне і приємне відчуття. Утворюється молоко з домішками олій і його треба розмастити по шкірі. Я знана економістка, тому одну плиточку змогла розділити на три рази. Після використання шкіра просто супер зволожена. І жодного додаткового засобу не потрібно. При чому, жодної жирної плівки на тілі плитки не залишають, а це вдвічі приємніше.
Ці плитки для тіла - моя нова любов, і я беззаперечно раджу вам їх спробувати. Тут і ціни  дуже прийнятні. Ціна за набір з 3 шт - 60 грн, набір з 6 шт - 105 грн. При покупці від 10 шт ціна - 15 грн / шт. Середня вага однієї плитки - 6 грам.

Придбати засоби можна у Facebook тут і в Контакті тут. Заодно й роздивитесь весь асортимент бренду. Мені засоби люб'язно надані для незалежного тестування.


А якими незвичними продуктами ви користувались?
Діліться враженнями. 

Share:

34 коментарі

  1. о, пам'ятаю твою розповідь про ці продукти) Зацікавили плитки- зволоження для шкіри ніколи зайвим не буває. Але...ну чому наші виробники космет засобів вічно бавляться в дитинство? Вигляд плиток не сподобався, невже не вистачило фантазії придумати щось цікавіше, аніж стиль іграшок з "кіндера"?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну вигляд, то таке. Яка різниця, яке воно, якщо і так змиється за три рази. Але якість цих плиточок і зволоження після них - бомбезні. Дуже раджу тобі спробувати. Ти в нас любиш всяким таким маститись)

      Видалити
    2. даааа, люблююю))) ок, закрию очі і куплю)

      Видалити
  2. Какие милые:))) Люблю подобные средства.

    ВідповістиВидалити
  3. Цікавинки такі) А відчуття жирної шкіри залишається після використання?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, шкіра не відчувається жирна, а просто добре зволожена. Наче вже намащена лосьйоном, аде це приємне відчуття, принаймні для мене)

      Видалити
  4. Прелестные плиточки! Радует, что они отлично увлажняют кожу и имеют разные ароматы!

    ВідповістиВидалити
  5. Здаються дуже крутими милими штуками :)
    Дякую за огляд, не пробувала нічого схожого :)

    ВідповістиВидалити
  6. Я не очень люблю принимать ванну (предпочитаю душ), но с такими милыми штуками для ванны это становится сплошным удовольствием))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я душ більше люблю) Ними можна вмиватись як милом, не розчинявши у воді)

      Видалити
  7. Интересные плиточки и такие милые. Я тоже не пробовала подобный продукт. Спасибо за информацию.

    ВідповістиВидалити
  8. Оооо, моя улюблена Біла пава! Щоправда, плиток таких в мене не було, але є інші засоби - пречудові!
    А такі плиточки я теж хочу - особливо із бегемотиком. Це ж просто диво і все тут!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я вже начиталась нових відгуків і хочу їхній віск для кінчиків. А бегемотик чудовий)

      Видалити
  9. Прикольні) думаю, діткам точно сподобаються!

    ВідповістиВидалити
  10. В мене теж ці плитки, ще не пробувала) Але аромати чудові))

    ВідповістиВидалити
  11. Какие приятные девчачьи радости :) Обожаю всякие штучки для ванной *_* Очень нравится твой новая шапка... Ну или не очень новая, я в последнее время такая внимательная)))

    ВідповістиВидалити
  12. Мне желтенькую в подарок при покупке дали:) правда, мне она лимоном больше пахнет🤔 Тоже не сразу поняла, как ею пользоваться, попутно мне Гугл выдал кучу рецептов, как их самостоятельно приготовить😂 Аж захотелось похендмейдидь😉 А так плиточка очень даже хорошая))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так- так і мені гугл таке видав)) але я не дуже надаюсь до хенд-мейду) а плитки класні.)

      Видалити
  13. Класс! Я люблю такие штучки))) интересно попробовать)

    ВідповістиВидалити
  14. мені теж дали в подарунок при покупці - сердечко. Ще не користувалась, воно таке миле, навіть шкода якось.

    ВідповістиВидалити