Мій квітень. Коротко про те, як минув другий місяць весни.

Усім привіт. Ось вже й травень "розкочегарюється", а я ще не поділилась з вами враженнями від пережитого квітня. Але свята - вони такі, хоч не хоч, а на кілька днів випадаєш з життя. Втім сьогодні я повертають у звичне робоче русло і спішу поділитись з вами емоціями від квітневих подій.


Незабутні враження залишились після Fashionista night out, що організовував ТЦ "Роксолана". Це наш невеликий (так на поверхів 8) осередок брендів та трендів, будете у Львові - зазирніть. На Fashionista збіглась небачена кількість селебритіс. Себе показати і на людей подивитись прийшла і я. Щоправда, мені до селебритіс ще далеко, але фото "а-ля зірка" вже маю і червоною доріжкою також вдалось прогулятись. Тут ми й шопились, випили смачного какао в "Білка" і помилувались розкішною панорамою нічного Львова. До речі, тільки заради цього вигляду, варто завітати в ТЦ.


Ще одна приємна мить квітня - зустріч львівських блогерів, яку нам організувала компанія Hexagone. Тут і відбулось моє перше знайомство з маркою Clarins. Організатори потішили квітами та розкішним прес-пакетом з мініатюрками та пробничками марки. З бестселерами - культовим блиском для губ та тушшю ми дуже потоваришували.


Не лише моє блогерське життя було багатим на події в квітні, а й особисте. Нарешті визбиралась з коханим чоловіком на концерт інструментального гурту Rockoko.
Їхні кавери - це щось, а як вони звучать зі симфонічним оркестром...ммммм...в мене був просто музичний екстаз. І після концерту я вже кінцево вирішила, якщо матиму сина він буде ходити на музику.
Потішив квітень і гарною погодою. Я вперше в житті відвідала наш львівський скансен Шевченківський гай...і так...я корінна львів'янка...і так ...мені соромно, що побувала тут вперше за 27 років.
І квітень не був би таким гарним без моїх чудових друзів)




А як минув ваш квітень?

Tags:

Share:

8 коментарі

  1. Отличный апрель!) у меня все проходит обыденней, но не менее интересно. Я воспитываю семимесячную дочечку Софийку. 24 часа 7 дней в неделю развлечений)))

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже крутий місяць був :)
    Тепер би в травні ще більше таких цікавих подій :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, крутий))) Ох, то точно, поки що травень крім ковбаси і паски нічим не запамятався)

      Видалити
  3. Вперше була в Гаю? Здивувала)Хоча, впевнена, що всі "тропінки" Гаю добре знають якраз не львів'яни, а туристи) Насичений квітень був, бажаю таких же і наст місяців)

    ВідповістиВидалити