Що в косметичці у зірки? Джамала.

Рівно два тижні тому у, здавалося б, звичайний суботній вечір не спало півкраїни, а Джамала рвала публіку зі сцени Євробачення. Ех, не пощастило мені бути серед глядачів безпосередньо у Стокгольмі (хоча, про що це я, в мене навіть візи немає), а ось телетрансляцію цього дійства я не пропускаю ось уже скільки років. І хай там Євробачення називають попсовим конкурсом для гомосексуалістів (до речі, ви також помітили, що їх цього року року було особливо багато?) я дивитись Євробачення дуже люблю. Навіть не стільки конкурсні пісні і виступи, бо їх можна подивитись заздалегідь в Інтернеті, а саме голосування країн. Інтрига і змагання мене заводять.

Як я кричала і тішилась перемозі Джа описувати не буду, бо це окрема історія, але те, що я була дуууже рада і перебудила піввулиці, то факт.
І ось вже за тиждень Джамала приїжджає до Львова на клубний концерт. Квитки, звичайно ж розкупили майже одразу, я все прошляпила і на концерт не потрапила, а ось на прес-конференцію пішла. І навіть не побоялась розбавити своїм наївним питанням про косметику серйозні питання про Крим і значення Євробачення для України.
Все ж мене не покидає надія записати повноцінне інтерв'ю з Джамалою і покопирсатись у її косметичці, але це станеться щонайменше за рік. А сьогодні кілька тез з пресухи і зізнання співачки, без якого засобу не обходиться її косметичка.

На прес-конференції Джамала виглядала розкішно у крутезному вбранні від дизайнера зі Львова Юлії Магдич. Але як мені видалось, дуже змученою. Я припустила, що ритм життя після Євробачення суттєво прискорився, тому й спитала, як вдається їй тримати себе у формі? 
Джа розповіла, що їй достатньо всього кілька годин сну, щоб відновити сили. І додала, що брати творчу відпустку, щоб відпочити, не планує. Навпаки, попереду ще багато нових пісень, запис нового альбому, зйомки кліпів та врешті Європейський тур, як переможниці Євробачення.
До речі, мало хто знає, що всі образи Джамали на Євробаченні - це справа рук українських майстрів. Навіть взуття було українського виробника. Вбрання для виступу шив молодий український дизайнер Іван Фролов. 

"Так, кожного дня я виходила в українському вбранні. На мені все Євробачення був одяг тільки українських дизайнерів. 12 днів - 12 різних образів. Це були вишиванки від Vitakin, Пустовіт, Надя Дяк та багато інших."
Я тут трошки пошастала в Інста. Ловіть профілі майже всіх дизайнерів, у яких одягається Джамала. 

"Я пишаюсь, що в мене є така команда - суто українська, з українськими речами. Я зрозуміла, що часто ми себе недооціємо. Бо в нас все є, нам просто треба себе ще більше любити і поважати. Знаєте, це як Бриджит Бардо казала, що треба весь світ переконати, що ти красуня. Вона не вважала себе красунею, але весь світ переканала, що вона - супер. Мені здається, що так само нам треба зробити з цілою Україною. Нам треба всіх переконати, що ми просто супер. Але починати треба зі себе. Ми повинні так любити свою Україну, щоб просто не залишитити шансів не полюбити нас", - каже Джамала.

Любить Джа і косметику українських брендів. Не так давно в Інстаграмі співачка поділилась зі своїми підписниками, якими засобами догляду за обличчям та тілом користується. Тут чимало продуктів українських брендів, якими і я користуюсь. Роздивляйтесь. 
Наскільки я помітила, Джамала насичений мейк робить лише на концерти, в повсякденному житті у співачки натуральний нюдовий макіяж. До речі, як сказала мені Джа, косметичний засіб без якого не обходиться її косметичка - це звичайний зволожуючий крем.

Подивитись повне відео прес-конференції Джамали у Львові можна тут.
І тримайте за мене кулачки, скоро йду копирсатись в косметичці своєї улюбленої співачки. Сподіваюсь в мене все вийде. Хто вона, розкажу вже незабаром.  

Використані фото взяті з інтернету, особистої сторінки Джамали в інстаграм.

Share:

16 коментарі

  1. Так неймовірно що Джамала підтримує Українське у всьому) Така приємна атмосфера на прес-конференції))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В нас на пресухах завжди так) вона чудова, дуже світла і позитивна)

      Видалити
  2. цікаво) з засобів можна зробити висновок, що у Джамали комбі (або жирна) шкіра)Я вже і собі подумала, що пора приглядатися до косметики укр виробництва. Але один момент в тексті мене здивував. З яких це пір Юля Магдич львівський дизайнер? Вона зі Львова, так, але давно позиціонує себе як "сталічная it-girl".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я почитала, що зі Львова і приписала їй львівського дизайнера) ну бач ти в нас більше по фешн штучках) а до укр косметики раджу придивитись і почати з Душки)

      Видалити
    2. про Магдич - то так, до слова) а от про Душку - зараз пошукаю в тебе в блозі, пам'ятаю,що ти про цю косметику багато писала, і хорошого.

      Видалити
  3. Дуже цікава стаття. Мені подобається Джамала вже давно, не тільки своїм неймовірним тембром, але і зовнішністю. В неї дуже красиві очі і ліки в неї роскішні. Сукня-вишиванка і кросівки адідас - круто)))

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаво)) Це фото Джамали з косметикою в мене щодня по 100 раз у стрічці) Виробники і магазини згадали про нього саме після Євробачення)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я навіть читала, що Білий мандарин розсилку робив, в тексті з акцентом на те, що їхньою косметикою Джамала користується)

      Видалити
  5. Очень интересно было почитать про Джамалу и ее предпочтения

    ВідповістиВидалити
  6. Цікавий пост, сподобалось її вбрання на прес-конференції. Уляночка, дуже дякую! Чекаю на наступну косметичку зірки )). В тебе вийде!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І мені...воно наживо ще розкішніше ніж на фото) А нова косметичка скоро буде)

      Видалити
  7. Джамала такая простая какая-то и приятная:)Это оранжевое платье я давно еще заприметила,оно роскошное!

    ВідповістиВидалити
  8. Як я давно хотіла вже прочитати цей пост! Бо я сама ще не відійшла від успіху Джамали на Євробаченні)
    Я б сама побоялася ставити таке питання, але читати про таке дуже люблю. І мене дуже тішить, що усі сукні у Джа були від українських дизайнерів, це так чудово!
    До речі, така рубрика - про косметички відомих людей - ну дуууже цікава! Хочу ще! :)

    ВідповістиВидалити