Clarins Eclat minute/01 rose shimmer. Мої враження.

Блиски для губ, то як перше кохання. В тебе ніби вже є обранець на все життя, а ти однаково інколи про "нього" згадуєш. Так і в мене з блисками. Я їх то не люблю, то знову люблю... Пригадую, що не один флакончик "глемшайну" від Loreal змалювала. А як ридала, коли загубила улюблений блиск від Revlon й згадувати важко. Потім мене ніби "переклинило" і я різко перейшла на помади, та ще й пояскравіше та понасиченіше. Любов до помад не минула...наша любов з ними на віки, а ось до блиску часом повертаюсь. Такий собі "коханець" Clarins eclat minute віднедавна завоював любов моїх губ. Про наші стосунки читайте далі.
Кажуть, що у світі щохвилини продається один блиск Clarins eclat minute. Хтозна, хто автор таких підрахунків, але тим не менш, заволодіти таким блиском мріяла і я. Зізнаюсь, це чи один з перший "люксових" засобів для губ у моєму арсеналі (поки представники Chanel та YSL мене вперто ігнорують))). Чого ж він такий культовий? Про всі чудовості та прекрасності блиску ви можете легко почитати в Інтернеті (гугл вам в поміч), я ж розкажу лише про свої враження від користування засобом. 
Почну з упаковки. Вона дуже "мімімішна". Така ніжна, що цей тюбик постійно хочеться тримати в руках. Кришечка, яку я вже навіть умудрилась десь поцарапати, металева чи принаймні, зроблена "під метал". Бо на дотик холодна, як залізо, а до магніту не притягується. Дивина) Кришечка повністю викручується, а під нею вас чекає "пухнасте щастя". Неймовірно м'який спонж. "Люкс є люкс", - сказала я, коли вперше провела ним по губах. 
Розподіляти блиск по губах таким спонжем - одне задоволення. Щоб видобути засіб з тюбика, на нього треба трішки надавити, але не перестарайтесь, бо дорогоцінного блиску може вилитись набагато більше, ніж треба. Я стараюсь економити, бо в мене мініатюрка засобу, всього 5 мл. В оригіналі тюбик більший вдвічі - 10 мл. 
Ще одна приємність - запах блиску. Солодкий, не надто насичений аромат....мммм..Ще й на смак блиск солодкуватий. Хоча я не маю звички злизувати засоби з губ, але хоч не хоч, інколи блиск чи помаду доводиться "скуштувати", тому важливо, щоб продукт був не гіркий чи смердючий. 
В мене блиск у відтінку 01 rose shimmer- це ніжно-рожевий колір. Але у бренду ще є кілька на вибір - загалом 8 відтінків. На губах саме цей колір лежить чудово. Це легкий блиск з рожевим відливом. Аж ніяк не насичено рожевий відтінок. Якщо ви по колір, то не за адресою. Тут на губах отримаєте природний блиск, добре зволоження та комфорт. А ще губки виглядають наче наповнені...класне відчуття. 
 Текстура легка, гелева. На губах блиск практично невагомий та не відчутний. Ще один плюс, блиск не липкий і не склеює губи. Крім того, не скочується "в якусь білу фігню" на слизовій.
А на десерт я залишила мінуси. Їх небагато, але вони вагомі (принаймні для мене). По-перше, це ціна. Повнорозмірний формат блиску коштує приблизно 400 гривень. І хоч блиск мені сподобався, такі гроші я б за нього не заплатила. Принаймні зараз. По-друге, це стійкість. Вона відсутня - блиск не переживе горнятко кави з круасаном на ланч, а ситну вечерю - тим паче. 

Якщо підсумувати, то блиск загалом мені сподобався, він комфортний і легкий. Губи з ним доглянуті та зволожені. Але сказати, що я у великому захваті не можу, бо... я просто не дуже кохаюся в блисках. Використовую його лише тоді, коли забуваю намалювати губи і вже вибігла з дому. Тоді, дорогою на роботу, він мене дуже виручає, адже намалюватись блиском можна просто на ходу. Ось і все. 

А ви знайомі з Clarins eclat minute? Як враження? 
А ви що оберете - червону помаду чи нюдовий блиск?

Дякую компанії Hexagone за знайомство з брендом Clarins.


Share:

26 коментарі

  1. Дуже приємний, ніжний блиск для губ. Люблю

    ВідповістиВидалити
  2. Ношу цього красунчика з нюдовим олівчиком, бо сам по собі на мені він майже непомітний. На губах приємний, але чаббіки від Клінік я люблю набагато більше :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І на мені майже непомітний) Просто природний блиск) Чаббіки не пробувала, може колись))

      Видалити
  3. Оберу нюдову помаду, і червону помаду, і всі помади :) А загалом погоджуюсь, теж не люблю блиски, через відсутність стійкості, люблю намалювати губки і забути, аж доки не прийде час знімати макіяж. А от до Clarins в мене ніжна любов за їхні кремчики для обличчя, одні з моїх самих улюблених до яких часто повертаюсь.
    Щодо блисків мабуть єдиний який я можу "терпіти" то NYX butter gloss, бюджетно і навіть трохи тримаєтсья :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я багато чуда про ці Нікси, і майже півгодини крутилась біля стенду, але так і не вибрала колір)

      Видалити
  4. Саме пишу про нього)) Симпатичний, але любові не викликав) Можливо, якби інший відтінок...

    ВідповістиВидалити
  5. Ульяночка, спасибо большое за обзор! Ой, я про них столько наслышана... А сама не пробовала, но очень желаю этого! Цена для просто увлажнения высока...но между красной помадой и нюдовым блеском, выберу блеск. Практичнее) но почему-то моя косметичка говорит противоположное)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй, якщо ти любиш блиски, то цей тоді дуже сподобається)

      Видалити
  6. Обожнюю ці блиски, вони поєднують в собі якості, які потрібні мені.

    ВідповістиВидалити
  7. Цікаво було прочитати твої враження від цього блиску)
    В мене є бюджетний аналог цього блиску - від Катріс (в блозі навіть є пост). Дуже схожий продукт, тільки відчувається менш липко і щільно на губах)

    ВідповістиВидалити
  8. У меня похожая ситуация - то люблю блески, то забрасываю их и пользуюсь только помадами. Сейчас как раз период исключительно помад!) Я выберу красную, желательно матовую помаду. Я с блесками Clarins не знакома, но уже давно смотрю в сторону именно этого. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо надумаєш повертатись до блисків - цей дуже гарний варіант, комфортний) мене лише ціна зупиняє) ну і стійкість. Але з блисками завжди так)

      Видалити
  9. такий ніжний, мені подобається) але блиски не люблю, бо...липкі)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цей не дуже легкий) ти б оцінила) дам тобі спробувати) дякую, що зайшла)

      Видалити
  10. В мене все від настрою зележить чи блиск нанести чи помаду. З таким блиском не знайома, але принаймні всі ті що в мене є теж не дуже стійкі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну от...стійкість це блискова проблема. Але попри те, цей дійсно гарний) втім ціна мене трохи спиняє від покупки повнорозмірного)

      Видалити
  11. обожаю эти блески, увлажнение у них шикарное

    ВідповістиВидалити
  12. Хороший блеск для губ. Только я крашу губы только помадой так как мне блески скатываються и остаются на уголках губ белые скаты

    ВідповістиВидалити